- 23 Ağustos 2008
- 820
- 204
amin inşallah kavuşuruz. biraz dikkat ve özen göstermek gerekli.
özellikte ilk 3 ay.
çok yakın bir arkadaşımda 8 haftalık bebeğini kaybetti. zor oluyor tahmin ederim.
amin inşallah kavuşuruz. biraz dikkat ve özen göstermek gerekli.
özellikte ilk 3 ay.
çok yakın bir arkadaşımda 8 haftalık bebeğini kaybetti. zor oluyor tahmin ederim.
bebeğin kalbinin durduğunu tesadüfen doktora gidince mi öğreniyorsunuz yoksa hissediyormusunuz.
bende hıcbır belırtı olmamıstı
rutın kontrolume gıdınce ogrendım
ılk hamılelıgımdı
ya nasıl bir sorumsuzluktur bu? insanın aklı mantığı almıyor... çok geçmiş olsun canım, inan okurken yüreğim ağzıma geldi, çok şükür bebeğin seninle ve inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım :)tahlılleri aldım dun 1-2 degerde çok az yukseklık vardı önemsemedım çarşamba doktor kontrolum varya sorarım doktora dedım eşim işten geldıgınde ne degeriymiş oku bakayım diyince gözum sayfadakı beta hcg ye takıldı şok oldum 14 yazıyodu bu imkansızdı mıdem bulanıyo kusuyorum ve degere göre hamılelıgım sonlanıyordu kardeşim doktor onu aradım hemen bebegı kaybedıyo olabilirsin bu kadar düşüş olması can sıkıcı dedi sabah doktoruna gıt dedı tabı dayanamadım nöbetçi kadın dogumcusu olan en yakın hastaneye gttık.tabi yold benım durumumu düşünmeyındoktor degeri görunce yuzu duştu.ultrasonla bkalım dedı bktık bebişim ordaydı hatta kalp atışlarını bile görduk Allah ıma çok şükür megersem yanlış deger yazmışlar tahlıl sonucunda içim rahatladı ama o degeri yzana söylemedıgımı bırakmadım içimden
merak etme canımcım, inşallah herşey yolunda gidecek, bebişinin pıt pıtlarını duyacaksın ve bebeğini kucaklayacaksın :)Bende perşembe günü dr.a gidicem benimde 6+5 sanırım inş. ters bişey çıkmaz
çok tedirginim
inşallah canım, amin, Rabbim yarı yolda bırakmasın hiçbirimizicumartesi bende doktora gideceğim. ve inşallah kalp atışalarını duyabileceğim:) 6+2 şu anda.
inşallah rabbim yüzlerini görmeyide nasip eder.
tebrikler canım, gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım
dun gece test yaptım ve hamıleyım
hesaplayıcıya gore 4 hafta 4 gunluk
bızde burdayız bundan sonra:)
amin canımTSK EDERIM hosbulduk canım
bu ıkıncı bebegımın bırıncısını malesef kaybettım
ıns ben ve tum hamıleler bebeklerıne
sag salım kucagına alır
kalp atışlarını duyduğuna göre artık korkacak bir şey yok, çok daha dikkatli olman gerekiyor artık canım :)sagolun arkadaşlar ewt nasıl panık yaşadım anlatamam şimdi hastaneden geliyorum tekrar kan verdim kaç çıkacak bakalım sonuç içimde bişey kalmasın duydum bebişin kalp atışını ama içim o testın sonucunuda görunce iyicene rahat edecek
gözün aydın canım, tebrikler :)bende aralıkta anne olacağım Allah nasip ederse ... 14 aralık olarak görünüyor bakalım hayırlısı... bugün kesesini gördüm iki hafta sonra kalp atışı duyulacakmış... doktor sorun yok normal ve iyi bir gebelik dedi ama kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim...
çok zor gerçekten, Allah bir daha yaşatmasın inşallahamin inşallah kavuşuruz. biraz dikkat ve özen göstermek gerekli.
özellikte ilk 3 ay.
bu sorumsuzluk ve vurdumduymazlık beni sinir ediyor, nasıl bir şey bu ya? geçmiş olsun canım, inşallah bebeğinin pıt pıtlarını duyacaksın :)merhaba arkadaşlar,
ben de hamileyim.ama öğrenene kadar aklım başımdan gitti zaten.3 nisanda regl olmam gerekiyordu.olmadım ama heme test de yapmak istemedim hayalkırıklığı yaşamamak için.cuma,cumartesi,pazar geçti pazartesi akşamı idrar testi yaptım 2.çizgi vardı ama ilki kadar net değil.hemen gidip kan tahlili yaptırdık 476 çıktı değerlerim.çıldırdık tabi.salı geçtü çarşamba kan tahlilini tekrar yaptırdım 0,01 gebelik yok çıktı.labaront kıza ya emin misiniz 2 gün önce 476 idi falan dedim.eminim sonuç doğru dedi.nasıl kötü oldum anlatamam.eve dönünce tekrar idrar testi yaptım 2 çok net çizgi var.kimyasal gebelik falan sandım ama onda bile iki günde birden bire sıfırlanmaz herhalde.cuma başka bi hastaneye gittim.doktor bu testlerin hiçbir değeri yok tekrar test yaptır dedi.yaptırdım.3190 çıktı.doktor tamam hamilesin testlerde bi problem olmuş dedi.üstten baktı ama keseyi görmedi.ben cumartesi tanıdık bi başka doktora gittim.alttan ultrasonla şükürler olsun ki kesemizi gördük.ayın 28 inde tekrar gideceğim inşallah bebeğimi ve kalp atışlarını da göreceğim.
SAT 09 mart,doğum tarihi(inşallah)14 aralık beni de listeye ekler misiniz?
herşeyde vardır bir hayır.
şimdi başından geçen bu kötü olayı unutup yeni bebişin için birşeyler yapmalısın:)
kizlar supriz bi sekilde ikinci bebegime hamileyim bugun keseyi gorduk biraz saskinim cunku kizim 7 aylik daha . Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip Ersin
yaa arkadaslar bilgisi olan yok mu hiç bi cevap verın ne olurrrr
canım sen sorduğunda araştırdım ama tam bütün değerlerin anlamını bulamadığım için bişey yazmak istemedim sadece wbc nin lökositi gösterdiğini yani mcgnin yüksek olması durumunda enfeksiyon durumu olabilceğini öğrendim bide lym ninde tek başına yüksek olmasından ziyade wbcnin yüksek olmasıyla bi sorun teşkil ettiğini öğrendim bunları yazmak istemedim çünkü tek başına bunları bilmemizin bi anlamı yok zaten tahlilleri değerlendirecek bilgimiz yok .yok yere tedirgin olabiliriz olumluyu olumsuza olumsuzu olumluya çevirebiliriz diye düşünüyorumyaa arkadaslar bilgisi olan yok mu hiç bi cevap verın ne olurrrr