2009 Aralık Anneleri

amin inşallah kavuşuruz. biraz dikkat ve özen göstermek gerekli.
özellikte ilk 3 ay.
çok yakın bir arkadaşımda 8 haftalık bebeğini kaybetti. zor oluyor tahmin ederim.

canım benım bebegımınde 12.haftada kalbı durdu
depresyona gırdım ardından ama cok sukur esım ve aılem sayesınde atlattım
bak kısmetse sımdı yenı bır bebegım var:CüvCüv:
valla ben kader dıyorum ne kadar dıkkkat edersen et
yıyecegı lokması alacagı nefesı varsa dogar yavrularımız
allah herseyın hayırlısını versın

bebeğin kalbinin durduğunu tesadüfen doktora gidince mi öğreniyorsunuz yoksa hissediyormusunuz.

bende hıcbır belırtı olmamıstı
rutın kontrolume gıdınce ogrendım
ılk hamılelıgımdı

bebeğin kalbinin durduğunu tesadüfen doktora gidince mi öğreniyorsunuz yoksa hissediyormusunuz.

arkadaşımda az miktarda kanama olmuş.
hemen hastaneye başvurdu. orada kalp atışının olmadığını öğrendi.
herşeyde vardır bir hayır.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar,
ben de hamileyim.ama öğrenene kadar aklım başımdan gitti zaten.3 nisanda regl olmam gerekiyordu.olmadım ama heme test de yapmak istemedim hayalkırıklığı yaşamamak için.cuma,cumartesi,pazar geçti pazartesi akşamı idrar testi yaptım 2.çizgi vardı ama ilki kadar net değil.hemen gidip kan tahlili yaptırdık 476 çıktı değerlerim.çıldırdık tabi.salı geçtü çarşamba kan tahlilini tekrar yaptırdım 0,01 gebelik yok çıktı.labaront kıza ya emin misiniz 2 gün önce 476 idi falan dedim.eminim sonuç doğru dedi.nasıl kötü oldum anlatamam.eve dönünce tekrar idrar testi yaptım 2 çok net çizgi var.kimyasal gebelik falan sandım ama onda bile iki günde birden bire sıfırlanmaz herhalde.cuma başka bi hastaneye gittim.doktor bu testlerin hiçbir değeri yok tekrar test yaptır dedi.yaptırdım.3190 çıktı.doktor tamam hamilesin testlerde bi problem olmuş dedi.üstten baktı ama keseyi görmedi.ben cumartesi tanıdık bi başka doktora gittim.alttan ultrasonla şükürler olsun ki kesemizi gördük.ayın 28 inde tekrar gideceğim inşallah bebeğimi ve kalp atışlarını da göreceğim.
SAT 09 mart,doğum tarihi(inşallah)14 aralık beni de listeye ekler misiniz?

yeni gelen arkadaşlar,
hepiniz hoşgeldiniz..
sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz ve sonuna kadar hepberaber olmamızı diliyorum..
heppinizi tebrik ediyorummm

ya nasıl bir sorumsuzluktur bu? insanın aklı mantığı almıyor... çok geçmiş olsun canım, inan okurken yüreğim ağzıma geldi, çok şükür bebeğin seninle ve inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım :)
Bende perşembe günü dr.a gidicem benimde 6+5 sanırım inş. ters bişey çıkmaz
çok tedirginim
merak etme canımcım, inşallah herşey yolunda gidecek, bebişinin pıt pıtlarını duyacaksın ve bebeğini kucaklayacaksın :)
cumartesi bende doktora gideceğim. ve inşallah kalp atışalarını duyabileceğim:) 6+2 şu anda.
inşallah rabbim yüzlerini görmeyide nasip eder.
inşallah canım, amin, Rabbim yarı yolda bırakmasın hiçbirimizi
arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım
dun gece test yaptım ve hamıleyım
hesaplayıcıya gore 4 hafta 4 gunluk
bızde burdayız bundan sonra:)
tebrikler canım, gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
TSK EDERIM hosbulduk canım
bu ıkıncı bebegımın bırıncısını malesef kaybettım
ıns ben ve tum hamıleler bebeklerıne
sag salım kucagına alır
amin canım
kalp atışlarını duyduğuna göre artık korkacak bir şey yok, çok daha dikkatli olman gerekiyor artık canım :)
gözün aydın canım, tebrikler :)
amin inşallah kavuşuruz. biraz dikkat ve özen göstermek gerekli.
özellikte ilk 3 ay.
çok yakın bir arkadaşımda 8 haftalık bebeğini kaybetti. zor oluyor tahmin ederim.
çok zor gerçekten, Allah bir daha yaşatmasın inşallah
bu sorumsuzluk ve vurdumduymazlık beni sinir ediyor, nasıl bir şey bu ya? geçmiş olsun canım, inşallah bebeğinin pıt pıtlarını duyacaksın :)

ARKADASLAR ıYı AKŞAMLAR BUGÜN KAN TAHLIL SONUÇLARIMI ALDIM BU SONUÇLAR HAKKINDA BıLGıSı OLAN VAR MI YARDIMCI OLUN LÜTFEN DOKTORUMLA GÖRÜŞMEDIM DAHA
wbc 15.4
mono 1.19
neu 12.3
lym%11.5
neu%80

gerı kalan değerlerım hepsi normal sadece bunlarda düşük ve yüksek yazıyo bi problem yoktur değilmi

herşeyde vardır bir hayır.
şimdi başından geçen bu kötü olayı unutup yeni bebişin için birşeyler yapmalısın:)

saol arkadasıma.s.
oyle tabı sımdı gelecege bakıyorum:CüvCüv:
gecmısdekıler unutulmuyor ama :çok üzgünüm:
allahım herseyın hayırlısını versın
hepımıze

kizlar supriz bi sekilde ikinci bebegime hamileyim bugun keseyi gorduk biraz saskinim cunku kizim 7 aylik daha . Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip Ersin

kizlar supriz bi sekilde ikinci bebegime hamileyim bugun keseyi gorduk biraz saskinim cunku kizim 7 aylik daha . Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip Ersin

hayırlı olsun canım..sakın dert etme vardır bi hayır...Can Allahın elinde ve dünyada yiyecek lokması olan doğacak elbet..
hayırlı sağlıklı olsun evlatların..

böyle arası çok yakın ve plansız olunca 'istenmeyen' psikolojisi oluyor.sakın buna müsade etme..bebişine bunu yaşatma..benim de kardeşimle aramda 15 ay var yaklaşık seninkiler gibi yani..onun psikolojisini öyle etkilemişki bu durum şimdi 26 yaşında ama...gel bize sor ne kadar huysuz...

neyse çok uzattım..sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah..

minikini de öpüyorum Şeniz

yaa arkadaslar bilgisi olan yok mu hiç bi cevap verın ne olurrrr
canım sen sorduğunda araştırdım ama tam bütün değerlerin anlamını bulamadığım için bişey yazmak istemedim sadece wbc nin lökositi gösterdiğini yani mcgnin yüksek olması durumunda enfeksiyon durumu olabilceğini öğrendim bide lym ninde tek başına yüksek olmasından ziyade wbcnin yüksek olmasıyla bi sorun teşkil ettiğini öğrendim bunları yazmak istemedim çünkü tek başına bunları bilmemizin bi anlamı yok zaten tahlilleri değerlendirecek bilgimiz yok .yok yere tedirgin olabiliriz olumluyu olumsuza olumsuzu olumluya çevirebiliriz diye düşünüyorum

Sagol canım yaa benım de kafam karıstı bı yakınımda yok kı hematolojıden anlayan wbcnın yÜksek Çıkması benımde kafamı karıstırdı off yaa ınŞallah cıddı bıŞey yoktur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…