- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar merhaba ben aranıza yenı katıldım
dun gece test yaptım ve hamıleyım
hesaplayıcıya gore 4 hafta 4 gunluk
bızde burdayız bundan sonra:)
Allah tamamına erdirsin hoşgeldın arkadaşım hayırlı olsun
tahlılleri aldım dun 1-2 degerde çok az yukseklık vardı önemsemedım çarşamba doktor kontrolum varya sorarım doktora dedım eşim işten geldıgınde ne degeriymiş oku bakayım diyince gözum sayfadakı beta hcg ye takıldı şok oldum 14 yazıyodu bu imkansızdı mıdem bulanıyo kusuyorum ve degere göre hamılelıgım sonlanıyordu kardeşim doktor onu aradım hemen bebegı kaybedıyo olabilirsin bu kadar düşüş olması can sıkıcı dedi sabah doktoruna gıt dedı tabı dayanamadım nöbetçi kadın dogumcusu olan en yakın hastaneye gttık.tabi yold benım durumumu düşünmeyın doktor degeri görunce yuzu duştu.ultrasonla bkalım dedı bktık bebişim ordaydı hatta kalp atışlarını bile görduk Allah ıma çok şükür megersem yanlış deger yazmışlar tahlıl sonucunda içim rahatladı ama o degeri yzana söylemedıgımı bırakmadım içimden
geçmiş olsun pln79 kızlar az önce beni sağlık ocağından aradılar gittiğim hastaneden yönlendirilmiş benim haberim yok gebelik takibimi yapacaklarmış değerlerim tansiyon kilo felan 5.aydan itibarende tetanoz aşısı olacakmışım yarın aç gelin kan tahlili yapalım dediler.güzel bi uygulama benim tabi böyle şeylerden haberim yok yarın gidince hangi tahlilleri yapıyolar bilgi veririm size madem ücretsiz böyle bi uygulama var testler için hastanelere boşa para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
bende aralıkta anne olacağım Allah nasip ederse ... 14 aralık olarak görünüyor bakalım hayırlısı... bugün kesesini gördüm iki hafta sonra kalp atışı duyulacakmış... doktor sorun yok normal ve iyi bir gebelik dedi ama kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim...
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin karından ultrasonla mı baktı doktor
çok tşk ederim canım... evet karından ultrasonla baktı hatta erken gelmişsin falan dedi benim şuanda 5 haftalık o yüzden sadece kesesi göründü...
bende cuma gitmeyi düşünüodum cumaya hayırlısıyla 5+2 olcam. bende daha sonramı gitsem ? sadece kese mi görünüo içinde nokta kadar bebiş görünmüomu :uhm:öyleyse bende daha sonra gidiim. birde senin b hcg değerin kaç çıkmıştı cnm
hemen hemen aynıyız . evet sadece kese görünüyor mlsf ama bence git en azından dış gebelik vs. olmadığından emin olursun kesenin görünmesi gebeliğin normal seyrettiğinin göstergesi. benim b hcg değerim bugün ölçülmedi adet günüm geçmeden birinci günü yaptırmıştım 126 dıydı . ogün ultrasondada çıkmdı. işte 15 gün geçti kesesi gözüktü. dediğim gibi git keseyi görmekte çok güzel bir duygu. hayırlısı olur inşallah hepimiz için
tamam canım teşekkür edrim
özele gidiyodum hastane direk ikametim olan sağlık ocağına haber vermiş bende çok sevdimçok güzel bi uygulama canım yaa süpermiş sen devlete mi yoksa özelemi gidiodun
TSK EDERIM hosbulduk canım
bu ıkıncı bebegımın bırıncısını malesef kaybettım
ıns ben ve tum hamıleler bebeklerıne
sag salım kucagına alır
geçmiş olsun pln79 kızlar az önce beni sağlık ocağından aradılar gittiğim hastaneden yönlendirilmiş benim haberim yok gebelik takibimi yapacaklarmış değerlerim tansiyon kilo felan 5.aydan itibarende tetanoz aşısı olacakmışım yarın aç gelin kan tahlili yapalım dediler.güzel bi uygulama benim tabi böyle şeylerden haberim yok yarın gidince hangi tahlilleri yapıyolar bilgi veririm size madem ücretsiz böyle bi uygulama var testler için hastanelere boşa para vermeye gerek yok diye düşünüyorum