işte bilgim yokki tam yorum yapayım ama kendimi senin yerine koyuyorum çok ciddi bişekilde tedirgin olmazdım çünkü lökositin yüksek olması çok olağan bişey kadınlarda heleki hamile kadınlar daha çok enfeksiyona açık oluyolar ama bu idrar için geçerli olan bildiğim kanda durum nasıl olur bilmiyorum içini rahat tut nasılsa öğrenceksin benimde pek içim sıkılmadıSagol canım yaa benım de kafam karıstı bİ yakınımda yok kı hematolojİden anlayan wbcnın yÜksek Çıkması benımde kafamı karıstırdı off yaa İnŞallah cİddİ bİŞey yoktur canım
dur kız aklına kötü şeyler getirme lösemi öyle pattadanak öğrenilecek olay değil ona bakarsan internetten senin tahlili araştırırken bi doktorun yazısını okudum değerlere fazla takılmayın diyo işgüzer bi doktora denk gelseniz size olmadık hastalıklarda çıkarır diyo tabi lösemi ciddi bişey ama gene iddia ediyorum bizim iki dakikalık tıp eğitimimizle anlaşılacak bişey değil eminim kafaya takıcan takıcan doktora gidince rahatlıcan sonra taktığın zamanlara yanıcan wbc çoookk mu yüksek çıktıCanım wbcye netten bİzde baktık orda allah korusun yÜksek olmasıyla lÖsemı bİle olabıleceĞİ gİbİ Şeyler yazıyo kafam İyİce karıstı arkadasım yaaa
baktım bende şimdi gittin en kötü şeyi lösemiyi aldın:)) sigaradan bile wcg yükselebiliyomuş ayrıca idrar yolu enfeksiyonları falan da yada iltihaplarda hamilesin böyle ciddi şeyleri kafana takma okuduklarımdan sonra artık eminim ki hamilelerde görülen enfeksiyonlar gibi hafif bişeydir düşünme kötü şeyler boşuna üzme kendini bebeğiniCanım wbcye netten bİzde baktık orda allah korusun yÜksek olmasıyla lÖsemı bİle olabıleceĞİ gİbİ Şeyler yazıyo kafam İyİce karıstı arkadasım yaaa
teşekkür edrım canım sagol teyzemı aradım hemsıre kendısı belkı bilgisi vardır diye sordum oda iltihap olmuştur dedi birde ben tüp bebek yöntemıyle hamıle kaldım kullandığın ilaçlardan dolayı olabılır dedi bilmiyorum hayırlısı allahtan ne diyelım kı evet canım değerlere göre 11 enyüksek değer wbc de benım 15.4 çıkmış
canım benım bebegımınde 12.haftada kalbı durdu
depresyona gırdım ardından ama cok sukur esım ve aılem sayesınde atlattım
bak kısmetse sımdı yenı bır bebegım var:CüvCüv:
valla ben kader dıyorum ne kadar dıkkkat edersen et
yıyecegı lokması alacagı nefesı varsa dogar yavrularımız
allah herseyın hayırlısını versın
merhaba arkadaşlar,
ben de hamileyim.ama öğrenene kadar aklım başımdan gitti zaten.3 nisanda regl olmam gerekiyordu.olmadım ama heme test de yapmak istemedim hayalkırıklığı yaşamamak için.cuma,cumartesi,pazar geçti pazartesi akşamı idrar testi yaptım 2.çizgi vardı ama ilki kadar net değil.hemen gidip kan tahlili yaptırdık 476 çıktı değerlerim.çıldırdık tabi.salı geçtü çarşamba kan tahlilini tekrar yaptırdım 0,01 gebelik yok çıktı.labaront kıza ya emin misiniz 2 gün önce 476 idi falan dedim.eminim sonuç doğru dedi.nasıl kötü oldum anlatamam.eve dönünce tekrar idrar testi yaptım 2 çok net çizgi var.kimyasal gebelik falan sandım ama onda bile iki günde birden bire sıfırlanmaz herhalde.cuma başka bi hastaneye gittim.doktor bu testlerin hiçbir değeri yok tekrar test yaptır dedi.yaptırdım.3190 çıktı.doktor tamam hamilesin testlerde bi problem olmuş dedi.üstten baktı ama keseyi görmedi.ben cumartesi tanıdık bi başka doktora gittim.alttan ultrasonla şükürler olsun ki kesemizi gördük.ayın 28 inde tekrar gideceğim inşallah bebeğimi ve kalp atışlarını da göreceğim.
SAT 09 mart,doğum tarihi(inşallah)14 aralık beni de listeye ekler misiniz?
Canım wbcye netten bİzde baktık orda allah korusun yÜksek olmasıyla lÖsemı bİle olabıleceĞİ gİbİ Şeyler yazıyo kafam İyİce karıstı arkadasım yaaa
merhaba hira.
mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir hamilellik geçirmemizi temenni ediyorum.:CüvCüv: