Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında bi doktora gitsen karından ultrasonda bellı olur canım ben önce kendı doktoruma gitmiştim 4 haftalıktım tam orda alttan baktı tabı ama benım doktorum öyle bakıyo bi kaç gün sonra oturduğum yerde bi kliniğe gittim orda karnımdan baktırdım iki ntane bebeğin var dedi doktor halbukı bılıyodum ben .sonra kendı doktorum keselerden biri az gelısmış tek bebeğin alalhın izniyle kesın de diğeri biraz gerı kalmış demişti sırf onu öğrenmek için gittim ve kliniktekı doktora sordum keseler nasıl boyutları biri diğerıne göre az mı gelısmış dedim doktor hayır gayet iyi ikiside dei ve çok utlu oldum ve bugünde kendı doktoruma gittiğimde doktorum da aynı seylerı söyledı canım dahada mutluu oldum amannn destan yazdım bende
sulugöz arkadasım olsun kan değerın çok güzel düşük falan değil yavaş yavaş yükselır inşallah bi arkadasımın kan değerı 12 idi sonrasında epeyce yükselmıştı ve suan hamıle sıkma canını 2 gün sonra testı tekrarla yükselır
tamam canım tabı sen bilirsin ama yarın bile gitsen keselerı görebılırsın ve en azından için rahatlr arkadasım yaaa kselr diyom ben allah allah allah mı söyletıyo ne hadı hayırlısı ikiz annesı oluruz kız işte ne güzel dimi bi taşta iki kuş hii hiiii
canım ben 4+2 iken doktora gitmiştim karından gayet net görünmüştü senin hcgde yüksek çıktıysa çok rahat görünür diye düşünüyorum erken döllenme yada ikiz gebelik ihitmalı var dış gebelikte benim bildiğim hcg düşük çıkar mol gebelikte çok yüksek çıkar ama milyonlara dayanan bi yüksekliktirya ama böle yüksek değerlerde dış gebelikte olabilio inş öle diildir dua edin bana
öylemi, çok sevindim, bende kafaya takmıştım çok fazla, doktorda çok küçük bi haftalık demişti ama bi haftalık olması imkansız
canım ben 4+2 iken doktora gitmiştim karından gayet net görünmüştü senin hcgde yüksek çıktıysa çok rahat görünür diye düşünüyorum erken döllenme yada ikiz gebelik ihitmalı var dış gebelikte benim bildiğim hcg düşük çıkar mol gebelikte çok yüksek çıkar ama milyonlara dayanan bi yüksekliktir
bekleme tabi ya ben 3.haftada öğrendim öğrendiğimden beri iki kere gittim 6.hafta gidicem günleri bitiremiyorum imkanım olsa hastane kapısında yatıcamay kızlar beni gaza getirdiniz şimdi kaydirigubbakcemile31 hafta sonra gidiim doktora 6. haftayı beklemiim
bencede canım sulugöz arkadasım yaa sulugözlülük yapma işte bak arkadaslarda doğru söylüyo bende senın geç döllenmiştir tamam mı canım bak göreceksın iki gün sonra buradan yazarsın inşallah kızlar değerım yükselldı diye
canım benim şimdi hcg yüksek çıkınca süphelendım doktorda ikiz olabilir dedi ama çok küçük dedi ancak 6.haftada belli olur dedi o yüzden 1 hafta sonra belli olacak ama bi görsen heyecandan ölüyoduk tek bi parçaydı büyütünce görüntüyü doktor iki parça oldu doktorda kiz ihtimali var ama yalancı çıkmamak için 6.haftayı bekleyelim dedi bende bekliyorum günlük tutucam 6.haftayı bekliyorum netleşsin diyeesrtml aynen canım yaaa senle ben aynıyız desene canım .canım şimdi senın bebiş tek mı
yükselcek sulugöz arkadasım merak etme seeennnn bak görceksın allahın izniyle dua et canım