hay maşallah size
ben geçen sene bugün öğrendim hamile olduğumu:teytey:şimdi bebeğim 4 aylık:sm_cool:
sizinde sağlıkla geçsin hamileliğiniz
hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah:Saruboceq:
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin canım, darısı başımıza inşallah :)
Beni de aranıza alırmısınız kızlar
Cumartesi günü öğrendim hamiş olduğumu...Rabbim nasip ederse 17 Aralığa geliyor doğum ama bilemiyorum yinede...Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar herhalde diye düşünüyorum :CüvCüv:
tebrikler canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
merhaba kızlar yeni gelen aralık anneleride hoşgelmişler hayırlısı ile kucaklarımıza almayıda nasip etsin Allahım hepimize. :CüvCüv:
ben geçen hafta çıktım doktora. çıktım diyorum çünkü hastanede çalışıyorum o yönden banada eşimede kolaylık oldu:) keseyi gördü ailede ikiz varmı dedi amanın yok yaw dedim. sonra vajinal bakalım emin olalım dedi baktı ultrason yanıltmış tek kese var dedi vajinal da daha büyük göründü tabi. haftaya gel kalp atışlarını duyalım birde kan testleri yapılacak dedi. işte böle bendeki gidişat Allah kolaylıklar versin tüm gebişlere. listemizde süper olmuş daha çok gelen olur ayın sonuna kadar maşallah diyelim:))
amiiiiin canım amiiiin inşallah :) seni de tebrik ediyorum canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
bugün dr.a gidicem kalp atışlarını duymak için çok heyecanlıyımmm :dance:inş bir aksilik çıkmaz. bugünü zor ettim valla bekle bekle. Duysamda rahatlasam, darısı başınıza diyim artık.hihoyyyt
eeee ne oldu? yazmamışsın arkadaşım? duydun mu pıt pıtları? bende heyecanla cumayı bekliyorum :)
bende aralık annesi olacağım yuppiiiii
ama tabiki herşey yolunda gider ise....
tebrikler canım :) gözün aydın :)
merhaba bende aralık annesiyim 28 marta taransfer
tüp bebek oldu son hastalıgıma göre aralık ayı oluyo 18 nisan da keseye bakmaya gidicey cok heycanlıyım 2aşılama ve 2.tüp bebek denemesinde tuttu hala karı koca inanamıyoruz bizim bir bebegimiz olacak
tebrikler :) gözünüz aydın canım :)
Şafak 5 bakalım aralık annesi olabilicekmiyim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
inşallah canım, dualarımız seninle :) sende aramıza katılacaksın Allahın izniyle :)
inşallah Allahım içindeki arzuyu isteği görsün tez zamanda bu sevinci sana yaşatsın. kız hamişlerin duaları kabul olurmuş tüm anne adayları balsurat için dua edelim bebişlerimize kk kardeşi gelsin tez zamanda inşallah.:ecrin_bebek:
amiiiiiiiiiiiiin, bütün kalbimle dua ediyorum :)
canım benim ellerine sağlık valla bu ne yoww arttıkça artıyo ne bereketli aymış bu ay Allah bu ayda evlat hasreti çeken tüm kklılarada anneliği tattırsın listemiz dolsun taşsın inşallah.
Şeniz:Saruboceq::sm_cool::CüvCüv::ecrin_bebek:
inşallah canım, amin :)
hiii benim bitanecik kocişim yay burcu ve benim için dünyanın en iyi insanı.onun doğum günü 2 aralık.bebeğimizin doğumu 4 aralık görünüyo.belki babasına sürpriz yapar bebişim,doğum gününde babasının hediyesi olur.sanırım aşkımın aldığı en güzel hediye olur.
ayyy o günleri görebiliriz inşallah kızlarr...
ne güzel bir doğum günü hediyesi olur, inşallah canım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
selam kızlar bugün doktora gittik bebışlerım çok şükür iyimiş kalp atışlarını duydum herikisininde çok mutluyum arkadaslar burdan bi arkadasın dediği gibi 6+3 günlükmüşüm doktorum söyledi birde doktora amnıyosentez işlemını sordum bunu hemen yapmıyoruz zaten dedi 3lü ve 2li test yapılıyo ondan sonra eğer gerek görülürse yapılıyo bu işlem dedi inşallahda gerek görülmez arkadaslar yaa ph79 arkadasım bugün kan tahlılınıde verdık hastane para falan almadı bizden sonuçlar yarın 1 buçukta çıkacıkmış eşim alacak bakalım hayırlısı olsun arkadasım doktor bidahakı randevuyu12 mayısa yanı 1 ay sonraya çağırdı ense kalınlığı ölçülecekmiş allah nasıp ederse evlatlarımın biri 46mm diğeri 66mm olmuş canlarım benım yaa allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah
gözün aydın canım, çok sevindim senin adına :)
ben de hamileyim muhtemel doğum tarihi 13 aralık benide ekleyebilirmisiniz
tebrikler canım, gözün aydın :)