Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folik asitin gereksinimi 2.ayda bitiyo ama doktorlar biraz daha devam ettiriyolar 3.ay civarı bıraktırıyolarya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı
tamam arkadasım.senın bulantın oldu mu hiç canım ben 2 gündür biraz daha iyiyim çok şükür
folik asitin gereksinimi 2.ayda bitiyo ama doktorlar biraz daha devam ettiriyolar 3.ay civarı bıraktırıyolar
arkadaslar ben çıkıyorum artık karnım acıkmaya basladı bişeyler yiyim en iyisi müsait bi zamanda gene görüşelım oldu mu hoşcakalın kızlar hoşçakal ph79
tamam canım en kısa zamanda ekleyeceğim ama artık eklediklerimden paylaşımda bulunacaklarına dair söz istiyorum :jeyyar:eeevveet honeybaby lütfen beni de listeye ekler misin? :)
Honeybaby nasıl oldun canım sen progestan kullanıyosun değilmi benim dün akşam bir nokta kanamam oldu dr ağızdan 2tane almamı söyledi 8 saat arayla.Oda beni iyice sersem tavuğa çevirdi :bbo:kanamam durdu şükür
ya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı
arkadaşım demir kansızlık için veriliyor standart her gebeye verilen birşey değil üstelik kabızlık da yaprığı için ihtiyacın olmaması sevindirici bir şey olurdemir hapını sanırım test sonuçlarına bakıp verecek çarşamba gttgımde sorarım ben folık asiti hbr veririm sizede
inşallah duyarsın canım, muhtemelen duyarsın diye düşünüyorum, ama karından usg'yle 7. haftadan önce duyulmuyor diye biliyorumarkadaslar galıba bnede aralık annelerıne girebılıyorum bebişlerımın doğumu 3 aralığa gelıyo tabı ikiz oldukları için erken doğum olmazsa kızlar bende daha duymadım kalp atışlarını yarın doktora gidecegız kalp atışları için ne olur dua edın de duyayım benım son adet tarıhım 26 subattı tüp bebek yöntemıyle hamıle kaldım transfer 14 martta yapıldı şimdi ben kaç haftalık oluyom yaa kafam karışıyo da yanı yarın gittiğimizde kalp atışlarını duyabılırmıyız arkadaslar
merhaba canım :)slm arkadaşlar
ben geçen hafta kan tahlillerimi yaptırmıştım, bunlar rutin yapılması gereken ilk testlermiş canım :)yarın kan ve idrar tahlili sonuçlarımı alacagım hiçkimsenın doktoru istemedımı tahlıl arkadaslar ya
evet canımcım, merak etme :)honeybaby kendimi yemekten asla kısmıyorum ama gereksiz şeyleri kestim artık baktım nerdeyse hergün 1 kilo alıcam makarna hamur işini kestim niye kilo aldığımı buldum yeni yaşam düzenim bir buçuk ay önce sigarayı bıraktım zaten ordan 1 kilo aldım şimdide her besin türünden yiyeyim diye epey zengin besleniyorum artı eskisi gibi kendimi yorumuyorum ancak yarım saat 45 dk hafif tempo yürüyüş yapıyorum okadar şimdi hamur işi türünden sadece kepekli ekmek ve pilavı yiyorum bu arada mide bulantısına gerçekten niye özeniyosunuzki bebeğin sağlıklı olduğunu göstermediğini bende biliyorum belki hani midem bulanıyo bebek hala benimle nin bi belirtisi olabilir bi arkadaş mide bulantısı çekiyodu doktorda nasıl bi doktorsa sen bebeği kabul edemiyosun o yüzden miden bulanıyo demiş arkadaşım çok üzülmüştü halbuki ne kadar istiyodu bebeğini o yüzden mide bulantısı olayını hiç düşünmüyorum sadece günleri sayıyorum kalp atışları için bu daha eğlenceli 6 hafta bitince kalp atışlarını duyabilir dimi arkadaşlar bu arada
inşallah canımcım, inşallah duyarım :)inşallah duyarsın bebeğinin kalp atışlarını canım benim gittiğim doktor öyle çabuk kaldırdı ki beni masadan kalbini belkide 3sn falan duydum ne olduğunu anlamadım canım sıkıldı inşallah haftaya gideceğim doktor iyice bir dinletir yavrumun kalbini
liste konusunda senden başka fikrini belirten olmamış
geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz :)Hepinize iyi akşamlar kızlar...kaydirigubbakcemile5
Honeybaby nasıl oldun canım sen progestan kullanıyosun değilmi benim dün akşam bir nokta kanamam oldu dr ağızdan 2tane almamı söyledi 8 saat arayla.Oda beni iyice sersem tavuğa çevirdi :bbo:kanamam durdu şükür
3. aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum ama benim doktorum folic asidi kesti, yerine elevit isimli bir vitamin verdi, bunda da folic asid olduğunu söylediya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı
hiç sorma, nasıl geçecek günler ben de çok merak ediyorumsizde gunler geçmiyor gibi geliyormu yaa ben hergun bugun kaç gunluk diye gun sayıyorum 9 ay nasıl geçer acaba
Hepinize iyi akşamlar kızlar...kaydirigubbakcemile5
ya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı
Öyleyse benden neden İstemİŞ olabılır kı doktor anlamadım yaaa benım İkİz dİye mı acaba .bİrde bİze doktor amnİyosentez İle İlgİlİ bİ kaĞıt verdı İmzalamımızı İstedİ bİzde okuduk fakat İmzalamadık 35 yas ÜstÜ kadınlarda dİyo bİrde para koparmak gİbİ bİ dÜŞÜncelerı mı var acaba anlamadım .bazı arkadaslarda ÇoĞul gebelıklerde amnıyosentez İŞlemı sakıncalı dİyolar . Doktorum bÖyle bİŞeyİ bİzden neden İstemİŞ olabılır bİz 3lÜ test 2lı test ne gerekıyosa yaptıracagız fakat amnıyosentezı yaptırmayı dÜŞÜnmÜyorum bİlmİyorum ama kendımı rıske atmıŞ olabılır mıyım kafam karısık .kaĞıtta dÜŞÜk olabılecegını ve durumu kabul etmemız İÇİn İmza atmamızı yanı gelebİlecek her kÖtÜ koŞulları kabul etmemızı İstİyolar bİlmem anlatabıldımmı
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1- HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2- PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3- RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv: