2009 Aralık Anneleri

tamam arkadasım.senın bulantın oldu mu hiç canım ben 2 gündür biraz daha iyiyim çok şükür

sizde gunler geçmiyor gibi geliyormu yaa ben hergun bugun kaç gunluk diye gun sayıyorum 9 ay nasıl geçer acaba

arkadaslar ben çıkıyorum artık karnım acıkmaya basladı bişeyler yiyim en iyisi müsait bi zamanda gene görüşelım oldu mu hoşcakalın kızlar hoşçakal ph79

tamam arkadasım.senın bulantın oldu mu hiç canım ben 2 gündür biraz daha iyiyim çok şükür

benım sabahları bulanıyor daha yenı basladı bulantım 2 gundur var arada gunduz de yokluyor ama tuzlu bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum bide ben sigarayı bıraktım dıye çok bişeyler yiyesim var nasıl bunun önune gecıcem bılmyrm

aynen arkadasım bende de öyle sabırsızlanıyorum çok evet yaaaaa nasıl gececek 9 ay arkadasım keşke bı an önce gelsede sevsek bebışlerımızı dimi uyy ne tatlı olurlar ozaman tam yemelık

olsun arkadasım ye işte ne güzel bebişinin tam faydalanacağı zamanlar sen iyi ye kı beslensınle sigarayı bırakmana sevındım ben yeşilaycıyım aşırı derecede hemde:)

eeevveet honeybaby lütfen beni de listeye ekler misin? :)
tamam canım en kısa zamanda ekleyeceğim ama artık eklediklerimden paylaşımda bulunacaklarına dair söz istiyorum :jeyyar:

anladım doğruya senin yatman lazım aman versinler kiloları valla bende sinir tavan yaptı çok çeklimez biri oldum fırsat bu fırsat eşime yapabileceğim bütün orjinal kaprısleri yapıyorum gerçi ben istemiyorum kendimi kaybediyorum kendime geldiğimde heryer toz duman sonrada üzülüyorum off ya sizdede oluyomu iniş çıkışlar zaten selvi boylumu izledim neme lazımza kızım olursa adını asya koyucam:)))[/QUOTE]
ayyy çok güldüm yaaa kızım olursa adını asya koyacam demişsin ya allah iyiliğini versin ben genelde hep kapris yaptığım için eşime bu sıralar arttıdımmı farkında değilim yanikaydirigubbakcemile3

Honeybaby nasıl oldun canım sen progestan kullanıyosun değilmi benim dün akşam bir nokta kanamam oldu dr ağızdan 2tane almamı söyledi 8 saat arayla.Oda beni iyice sersem tavuğa çevirdi :bbo:kanamam durdu şükür

canım benim bugün lekelenmem olmadı allaha şükür iyiyim ama bel ağrısı hiç geçmiyor yatıyorum genelde aman sende yat kalkma tamammı?

ya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı

en erken 9.hafta en son 3. aya kadar içiliyor diye biliyorum ama doktor nasıl uygun görürse ona göre davranmak lazım tabii

demir hapını sanırım test sonuçlarına bakıp verecek çarşamba gttgımde sorarım ben folık asiti hbr veririm sizede
arkadaşım demir kansızlık için veriliyor standart her gebeye verilen birşey değil üstelik kabızlık da yaprığı için ihtiyacın olmaması sevindirici bir şey olur

tamam zaten durmadan bu konuyu anlatmak istiyorum birilerine. Gelişmeleri paylaşırsak inanılmaz sevinirim. Benim henüz ilk bebeğim. Deneyimlere ve paylaşımlara ihtiyacımız var bayağı.

arkadaslar galıba bnede aralık annelerıne girebılıyorum bebişlerımın doğumu 3 aralığa gelıyo tabı ikiz oldukları için erken doğum olmazsa kızlar bende daha duymadım kalp atışlarını yarın doktora gidecegız kalp atışları için ne olur dua edın de duyayım benım son adet tarıhım 26 subattı tüp bebek yöntemıyle hamıle kaldım transfer 14 martta yapıldı şimdi ben kaç haftalık oluyom yaa kafam karışıyo da yanı yarın gittiğimizde kalp atışlarını duyabılırmıyız arkadaslar
inşallah duyarsın canım, muhtemelen duyarsın diye düşünüyorum, ama karından usg'yle 7. haftadan önce duyulmuyor diye biliyorum
merhaba canım :)
yarın kan ve idrar tahlili sonuçlarımı alacagım hiçkimsenın doktoru istemedımı tahlıl arkadaslar ya
ben geçen hafta kan tahlillerimi yaptırmıştım, bunlar rutin yapılması gereken ilk testlermiş canım :)
honeybaby kendimi yemekten asla kısmıyorum ama gereksiz şeyleri kestim artık baktım nerdeyse hergün 1 kilo alıcam makarna hamur işini kestim niye kilo aldığımı buldum yeni yaşam düzenim bir buçuk ay önce sigarayı bıraktım zaten ordan 1 kilo aldım şimdide her besin türünden yiyeyim diye epey zengin besleniyorum artı eskisi gibi kendimi yorumuyorum ancak yarım saat 45 dk hafif tempo yürüyüş yapıyorum okadar şimdi hamur işi türünden sadece kepekli ekmek ve pilavı yiyorum bu arada mide bulantısına gerçekten niye özeniyosunuzki bebeğin sağlıklı olduğunu göstermediğini bende biliyorum belki hani midem bulanıyo bebek hala benimle nin bi belirtisi olabilir bi arkadaş mide bulantısı çekiyodu doktorda nasıl bi doktorsa sen bebeği kabul edemiyosun o yüzden miden bulanıyo demiş arkadaşım çok üzülmüştü halbuki ne kadar istiyodu bebeğini o yüzden mide bulantısı olayını hiç düşünmüyorum sadece günleri sayıyorum kalp atışları için bu daha eğlenceli 6 hafta bitince kalp atışlarını duyabilir dimi arkadaşlar bu arada
evet canımcım, merak etme :)
inşallah duyarsın bebeğinin kalp atışlarını canım benim gittiğim doktor öyle çabuk kaldırdı ki beni masadan kalbini belkide 3sn falan duydum ne olduğunu anlamadım canım sıkıldı inşallah haftaya gideceğim doktor iyice bir dinletir yavrumun kalbini
liste konusunda senden başka fikrini belirten olmamış
inşallah canımcım, inşallah duyarım :)
Hepinize iyi akşamlar kızlar...kaydirigubbakcemile5

Honeybaby nasıl oldun canım sen progestan kullanıyosun değilmi benim dün akşam bir nokta kanamam oldu dr ağızdan 2tane almamı söyledi 8 saat arayla.Oda beni iyice sersem tavuğa çevirdi :bbo:kanamam durdu şükür
geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz :)
ya arkadaşlar ben doktora sormayı unuttum folık asiti ne zaman bırakacagımı bilgisi olan varmı
3. aydan sonra bırakılıyor diye biliyorum ama benim doktorum folic asidi kesti, yerine elevit isimli bir vitamin verdi, bunda da folic asid olduğunu söyledi
sizde gunler geçmiyor gibi geliyormu yaa ben hergun bugun kaç gunluk diye gun sayıyorum 9 ay nasıl geçer acaba
hiç sorma, nasıl geçecek günler ben de çok merak ediyorum

Hepinize iyi akşamlar kızlar...kaydirigubbakcemile5

canım evet çok yan etkisi var ilacın baş dönmesi ve mide şişmesi bende ikiside mevcut.
benim dr günde 3 kez almamı söyledi

canım 3 ay sonra bırakılacak ve dr yeni vitemine geçecek.büyük bir ihtimalle elevit oluyor

Öyleyse benden neden İstemİŞ olabılır kı doktor anlamadım yaaa benım İkİz dİye mı acaba .bİrde bİze doktor amnİyosentez İle İlgİlİ bİ kaĞıt verdı İmzalamımızı İstedİ bİzde okuduk fakat İmzalamadık 35 yas ÜstÜ kadınlarda dİyo bİrde para koparmak gİbİ bİ dÜŞÜncelerı mı var acaba anlamadım .bazı arkadaslarda ÇoĞul gebelıklerde amnıyosentez İŞlemı sakıncalı dİyolar . Doktorum bÖyle bİŞeyİ bİzden neden İstemİŞ olabılır bİz 3lÜ test 2lı test ne gerekıyosa yaptıracagız fakat amnıyosentezı yaptırmayı dÜŞÜnmÜyorum bİlmİyorum ama kendımı rıske atmıŞ olabılır mıyım kafam karısık .kaĞıtta dÜŞÜk olabılecegını ve durumu kabul etmemız İÇİn İmza atmamızı yanı gelebİlecek her kÖtÜ koŞulları kabul etmemızı İstİyolar bİlmem anlatabıldımmı

canım senin bebişlerin ikiz olduğu için bunu istediler. ablamda ikiz bebiş bekliyordu ve ona da yapıldı bebişlerin kesesinin içinden sıvı alıyorlar. evet canım düşük riski var. rabbime şükür ablamın kızlarına birşey olmadı bu hafta 3 yaşına basacaklar. canım drunla bütün detayları konuş

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-:nazar:YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-:nazar:HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-:nazar:Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-:nazar:BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-:nazar:RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-:nazar:WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-:nazar:MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:

hay maşallah size:nazar:

ben geçen sene bugün öğrendim hamile olduğumu:teytey:şimdi bebeğim 4 aylık:sm_cool:
sizinde sağlıkla geçsin hamileliğiniz
hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah:Saruboceq:

Kızlar herkese günaydın. Cuma akşamından beri karın ve bel ağrısından kıvranıyorum.Kanamam yok dr.u aradım her ihtimale karşı progestan kullan dedi. uykumdan uyandırıyo ağrı ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca biraz ii geliyor. Sizinde böle şikayetleriniz var mı ? DÜnn artık koyverdim ağla ağla şiştim valla hem ağrı hem düşcek korkusu beni mahvetti. Kızlar bilgisi olan varsa nolur bişeyler söylesin:çok üzgünüm:

Günaydınn canım.Geçmiş Olsun Turkuaz benimde cuma günü kasıklarım çok ağrıdı gittim acile hiç bişey yok dedi.Canım Merak etme bu aylarda rahim büyüyor ve kasılıyor Ondan ağrın oluyo.Ama sen her ihtimale karşı progestonu kullan.Bebeklerimiz Rabbime emanet Gönlünü ferah tutmaya çalış.Canım ya benimde mide bulantım çok kötü mutfağın kapısının önünden bile geçmek istemiyom.senağlama Sabretcez canım Çok dua edeceğiz.

X