2009 Aralık Anneleri

geç oldu ama hoşgeldin o zaman aramıza inşallah canım bir anda olur biter bende normal düşünüyorum bunca yıl kadınlar doğurmuşlar o kadar dayanılmaz olacağını düşünmüyorum ve neredeyse doğuracağım ama en ufak korku yok içimde gerçi ben böyle bol keseden konuşur sonra gider sezeryan olursam :KK43:(((((((

ben de hic korkmuyorum. korkacak bir sey yok ki? binlerce yildir normal doguran kadinlar amazon kadinlari degildi herhalde. annem anneannem babaannem yaptiysa ben de yaparim diyorum ben hep kaydirigubbakcemile2

sezaryan kelimesi ise yasak bizim evde. sen de yasakla:))

kızlar wipeout u seyrediyorum aklıma biz buraya katılsak ne olur diye düşündüm ayyy içim fena oldu

ben de hic korkmuyorum. korkacak bir sey yok ki? binlerce yildir normal doguran kadinlar amazon kadinlari degildi herhalde. annem anneannem babaannem yaptiysa ben de yaparim diyorum ben hep kaydirigubbakcemile2

sezaryan kelimesi ise yasak bizim evde. sen de yasakla:))

babam geçen gün anneme demiş kıza etki etme yazık canı yanmasın sezeryan olsun diye ben apandist ameliyatı oldum hemde kapalı olduğu halde heralde dedim bir daha koşamam hele ayılmak bana çok zor gelmişti valla çatır çatır normal doğuracağım

QUOTE=mambaa;10403036]alkisalkisalkisalkisalkisalkis :içelim:[/QUOTE]

:lepi::hooray::lepi:

arzuuuuuuuuuuu anam sen doğuracan demek tek ben mi kalıcam koca topikte hayırlısı olsun birtanem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Olurmu tatlım ya biz varız Arzuyla aynıyım ben ama normal doğum istıyorum inşalah . .sendemi normal doğum istıyorsun . .

b ir insan bu kadar horlar mı yaa kociş koltukta uyuya kaldı şimdi apartmasndan şikayete gelecekler ne bu gürültü diye ahhh zeynebim yandın annem sen

b ir insan bu kadar horlar mı yaa kociş koltukta uyuya kaldı şimdi apartmasndan şikayete gelecekler ne bu gürültü diye ahhh zeynebim yandın annem sen

benımde 26 sı inşallah bakalım . .Doktorora gittigim felanda yok en son 26 kasımda gitmiştim . .valla daha nst ye felan hiçbişeye girmedim . .baştan beri çok kastım kendımı artık Allahın izniyle akışına bıraktım . .Allah saglıkla bağışlasın dualarımız bu malum artık . .bnakalım ne zaman gelcek bıdıklarımız . .benım asagı dogru bi basınc oluyo ara ara sanki ayrılıyo gibi nrmalmi bu dogum işaretimi . .

benımde 26 sı inşallah bakalım . .Doktorora gittigim felanda yok en son 26 kasımda gitmiştim . .valla daha nst ye felan hiçbişeye girmedim . .baştan beri çok kastım kendımı artık Allahın izniyle akışına bıraktım . .Allah saglıkla bağışlasın dualarımız bu malum artık . .bnakalım ne zaman gelcek bıdıklarımız . .benım asagı dogru bi basınc oluyo ara ara sanki ayrılıyo gibi nrmalmi bu dogum işaretimi . .

neden doktora gitmiyorsun? fisfisfis

neden gitmiyorsun canım özellikle nst ye girmen gerekli doğum kasılmaları oradan anlaşılıyor o aşağı basınç bende de var ama nst de sancı çıkmıyor yani o bebeğin ters dönünce yaptığı basınçmış

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
serinus, 26eser26, 35papatyam89, evrimyelda, green.blue.eyes, gulsila, nigarmalatya, oznurss
neden susuyorsunuz

ben mart annesi olacagım insallah:) dogumu yaklasan annelerin heyecanını paylasmak icin bi ugrayım dedim
Hepiniz hepimiz cok kolay dogumlarla saglıkla alırız umarım bebislerimizi kucaklarımızaa opuyorumnanaktan

arzuuuuuuuuuuu anam sen doğuracan demek tek ben mi kalıcam koca topikte hayırlısı olsun birtanem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar bende varım daha bende dogurmadım yarın catı muaynem var dr um 17 22 arasında demıstı dogumu sızlerın ayın kacında yarın nasıl olacagı bellı olacak tırsıyorum sızler ne alemdesınız kac kısı kaldık doguracak

ben mart annesi olacagım insallah:) dogumu yaklasan annelerin heyecanını paylasmak icin bi ugrayım dedim
Hepiniz hepimiz cok kolay dogumlarla saglıkla alırız umarım bebislerimizi kucaklarımızaa opuyorumnanaktan

inşallah sende sağlıkla alırsın kuzunu kucağına valla burada heyecan had safhadadelikafadulden

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
serinus, 26eser26, 35papatyam89, evrimyelda, green.blue.eyes, gulsila, nigarmalatya, oznurss
neden susuyorsunuz

ben konusma ıstıyorumda malum yarın dr a gıdıcem bı banyoya gırmek ıstıyorum kaca kadar nettesın canım ben bı gıdıp geleyım

kızlar bende varım daha bende dogurmadım yarın catı muaynem var dr um 17 22 arasında demıstı dogumu sızlerın ayın kacında yarın nasıl olacagı bellı olacak tırsıyorum sızler ne alemdesınız kac kısı kaldık doguracak

ben 23-24 pazartesi tekrar nst ye gireceğim tekrar

valla bende hıc gıtmek ıstemıyorum dr falan yarın su catı muaynem bı olsunda bende her nst ye cagırdıgında gıtmeyı dusunmuyorum aynı kafadanız sen neden gıtmıyosun canım

X