2009 Aralık Anneleri

offf insan bekledikçe dahada heyecanlanıyor bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz umarım

inşallah canım ya açılma olur kasılma oluyomu peki benim dün gece baya kasılma vardı

guzel dıleklerde bulunan tum arkadaslara cok tesekkur ederım
darısı saglıkla dogurmayı bekleyen arkadaslara ınşopuyorumnanaktan

inşallah canım ya açılma olur kasılma oluyomu peki benim dün gece baya kasılma vardı

evet, kasiklarda hissediyorum ama cok kisa suruyor ve hic rahatsiz etmiyor. bir de sertlesme oluyo sik sik ama o cok uzun suredir oluyor zaten. doktor sporu biraktirdigi icin moralim bozuk biraz. yoksa o sekilde dogumu baslatacaktim ben:) simdi akupunktur ise yarasin diye dua ediyorum. hic istemiyorum suni sanci :1no2:

evet ya herkes suni sanıcının çok zor olduğunu söylüyo en iyisi doğal sancı bakalım neler olcak bekleyip görcez artık

selam kıslarr...bugunde doğuramadımmm:)
yarın 40+1 e başlıyoruz...off yaaa nolacaksa olsa artık ne zormuş bu bekleyışş.
şu zeytınyağı dediğiniz nedirr anlamadım??bırınız anlatabılır mı bana..
benım hep kasılmam var fakat agrısız..arada bı karnım ağrıyo ama geçiyo,,dıyorum benım kadar sancısı olsun ısteyen yoktur heralde ama enınde sonunda olacak ya o yuzden olsun artık ıstıyorum yoksa korkmadığımdan değil yanikaydirigubbakcemile3

GEL OPEYIM O ZAMAN SENİ Şeniz
BEN BUGUN BASKA BIR DOKTORA GITTIM.ARTIK DOGUM YAPTIRMIYO AMA SEHRIN EN TECRUBELI KADIN DOGUMCUSU 40 YILI ASKINDIR DOKTOR...
MUAYENE ETTİ,ULTRASONLA BAKTI;YOR BIRAZ KENDINI DEDİ BANA,İŞ GOR,YURUYUS YAP HAFİF HAFİF EGZERSİZ YAP.MERAK ETME SU SAATTEN SONRA BEBEGINE HIC BISEY OLMAZ BU DEDIKLERIMI YAPARSAN SADECE DOGUMUNU KOLAYLATIRIRSIN AMA YATAR BEKLERSEN HEM DOGUMDA SANCI SUREN ARTAR,HEMDE PLESENTA DA YASLANMA BAŞLATIRSIN DEDİ...
AMA BENDE POPOMU ANCA KALDIRIYOM İKİ ADIM ATSAM OTURUP KALIYOM,ARTIK YAPMAYA CALISICAM HEREKET FALAN NAPIYIM :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3

ne kadar daha beklemeyi dusunuyorsun?

Benim doktorum da 17 aralıkta sezeryan için gün verdi. Heyecan da arttı bu arada

gell bende senii opemmmkaydirigubbakcemile5
ya ben hiç durmamaya çalışıyorum zaten,,misal bugun 2 saat yürüdümmm geldım.evdede oyle oturmuyorum aamaa,,yok benım kızın gelecegı yokk..şimdide gobek deliğimiii ılerı ıtıyoo cok tuhaf oluyo ya boyle yptığında.
kaydirigubbakcemile3

ne kadar daha beklemeyi dusunuyorsun?

o da doğruuu kaydirigubbakcemile3ıyı de canım ya valla saatler gun gıbın gelıyoo,,ne zaman gelecekk bebışımmm:kedi:

41e kadar bekle bebekte sorun yoksa. zaten 41i gorunce doktorun suni sanci yapalim der bence.

offff kızlar moralim çok bozuk...mafoldumben
eşim arabayı satışa çıkarmıstı. bugün saat 2 gibi işten aradı. adamın biri aramış kapının önündeymiş. kayınpederim de anahtarla ruhsatı aldı gitti. aradan 2 saat geçti ses seda yok. bu arada eşim de işten geldi. adam bir ara başka bir nodan aramış şarjım bitiyor falan diye. kayınpederle birlikte servise falan gideceklermiş... neyse aradan bayagı bir zaman geçti meraklandık. akşam oldu çünkü. kayınpeder telefonunu da yanına almamış.
baktık olacak gibi degil eşim yakındaki karakola gitti. 5 dk kadar sonra kayınpederin teli çaldı. açtım. 'arabayı kaptırdım, gelin beni alın' diyo. kayınpeder namaz kılayım demiş camiye gitmiş arabayı da adam almış güya para çekip gelecekmiş... ya sabır...
hemen eşimi aradım gidip buldu babasını. ifade falan vermişler hala emniyetteler... offf... benim sıkıntım 2 kat çünkü doğum valizim de arabanın bagajındaydı. geçen sancıyla hastahaneye giderken koymustuk. bi daha eve çıkarmamıştım acil durumlarda hazır olsun diye. ya düşünsenize... araba gitti gitti... bebeğimin eşyaları da gitti. offf yaaa... canım çok sıkkın... o kadar şeyi takrar nasıl toparlayacağım. alışverişe mecalim bile yok....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evdila gecmis olsun canim, cok uzuldum. kim caldiysa haram olsun allahindan bulsun! hamile bi kadinin bedduasini aldi gerizekali. sen uzulmemeye calis, cana gelecek mala gelsin, ne yapalim. esin yardim eder yine toparlarsin cantani.

evdila gecmis olsun canim, cok uzuldum. kim caldiysa haram olsun allahindan bulsun! hamile bi kadinin bedduasini aldi gerizekali. sen uzulmemeye calis, cana gelecek mala gelsin, ne yapalim. esin yardim eder yine toparlarsin cantani.

saol canım teşekkür ederim. napalım eşimin ve kızımın canı sagolsun....

:teselli:canim ya uzuldum caniniz saolsun napicaksinn

çok çok üzüldüm birtanem kendini üzmemeye çalış inşallah hayrını görmez haram olsun daha vaktin var toparlarsın canım ben de dün hazırladım eksiklerim var hala yakında olsan alışverişine hazırlamana inan yardım ederdim

:teselli:canim ya uzuldum caniniz saolsun napicaksinn

çok saolun teşekkür ederim kızlar... napalım iyi mal büyük kazayı savar derler. başımızın gözümüzün sadakası olsun... artık yarın yeniden başlarım alışverişe. benim pek umudum yok bulunacagından. eşim yine gitti karakola bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…