2009 Aralık Anneleri

çok saolun teşekkür ederim kızlar... napalım iyi mal büyük kazayı savar derler. başımızın gözümüzün sadakası olsun... artık yarın yeniden başlarım alışverişe. benim pek umudum yok bulunacagından. eşim yine gitti karakola bakalım...
evdila ben de çok üzüldüm canım, dediğin gibi başınızın gözünüzün sadakası olsun, alışverişi de tamamlarsın hem artık neler gerektiğini bildiğin için daha çabuk halledersin.. araba ne markaydı bu arada?

çok saolun teşekkür ederim kızlar... napalım iyi mal büyük kazayı savar derler. başımızın gözümüzün sadakası olsun... artık yarın yeniden başlarım alışverişe. benim pek umudum yok bulunacagından. eşim yine gitti karakola bakalım...

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm çok şaşırdım.İnş. bulunur araba..Araba bulunur tabi aslında ama ne zaman..Sağlık olsun ,canınız sağolsun..

Dr.a gittim bugün nst de bir sorun yok yine çok şükür.,
Ama şuan okadar tıkalı ve şiş hissediyorum ki zor nefes alıyorum çok rahatsızım mafoldumben soda içiyorum inş. geçer

merhaba arkadaşlar,nasılsınız...ben çok heyecanlıyım çünkü yarın sabah bebeğimi kucağıma alıcam.kısaca şöle anlatayım dün kontrole gittim.ultrasona girdim herşey normaldi bebğimin kafası aşağıda kilosu 3.100 yani normal doğum olucak gibiydi birde çatı ve açıklık muayenesi yapalım dedi ve muayenede normal doğumu yapamıcamı söyledi çünkü çatım çok çok darmış ve bebeği küçük olmasına rağmen vakumla çekmek zorunda kalırım dedi.buda çok riskli dedi.perşembe sabahı epidural anestesi ile doğuma karar verdik bende çok ısrara edemedim illa nıormal die çünkü dokttorum benden daha istekli olmasına rahmen normal doğuma,uygun bulmadı ve sen kardeşim olsan ben seni kesinlikle normal yaptırmazdım bu şekilde dedi bende artık bişi diyemedim hayırlısı vardır bundada bi hayrı dedim.böle işte yarın bebişim kucağımda inşallah .bu arada pringles arkadaşıma çok üzüldüm lütfen canını sıkma her şeyde vardır bihayır

canım çok geçmiş olsun gerçekten üzücü ve can sıkıcı bir durum.
Ama emin ol bebiş kısmetiyle gelecektir ve herşey çözülecektir. Sende üzme bebişi allah daha büyük sorun ve dert vermesin

merhaba arkadaşlar,nasılsınız...ben çok heyecanlıyım çünkü yarın sabah bebeğimi kucağıma alıcam.kısaca şöle anlatayım dün kontrole gittim.ultrasona girdim herşey normaldi bebğimin kafası aşağıda kilosu 3.100 yani normal doğum olucak gibiydi birde çatı ve açıklık muayenesi yapalım dedi ve muayenede normal doğumu yapamıcamı söyledi çünkü çatım çok çok darmış ve bebeği küçük olmasına rağmen vakumla çekmek zorunda kalırım dedi.buda çok riskli dedi.perşembe sabahı epidural anestesi ile doğuma karar verdik bende çok ısrara edemedim illa nıormal die çünkü dokttorum benden daha istekli olmasına rahmen normal doğuma,uygun bulmadı ve sen kardeşim olsan ben seni kesinlikle normal yaptırmazdım bu şekilde dedi bende artık bişi diyemedim hayırlısı vardır bundada bi hayrı dedim.böle işte yarın bebişim kucağımda inşallah .bu arada pringles arkadaşıma çok üzüldüm lütfen canını sıkma her şeyde vardır bihayır

hadi bakalım canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah. çok heyecanlısındır şimdi sen. Bizede sıra gelsin artıııık:)

sekerim bana niye uzuldunki isimleri karistirdin heralde,,kaydirigubbakcemile3,,,sanada iyi dogumlar insallah kolay kurtulursun
:Saruboceq:

hadi bakalım canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah. çok heyecanlısındır şimdi sen. Bizede sıra gelsin artıııık:)

çok saol cnm heyecan derken sadece sağlığını ve nasıl bişi olduğunu merak ediyorum umarım herşey yolunda gider ben artık yatıyım iyi geceler herkese...dua bekliyorummm...

evdila ben de çok üzüldüm canım, dediğin gibi başınızın gözünüzün sadakası olsun, alışverişi de tamamlarsın hem artık neler gerektiğini bildiğin için daha çabuk halledersin.. araba ne markaydı bu arada?

saol canım. bütün gece doğru dürüst uyuyamadım. düşündükçe binbir türlü şey aklıma geldi. eşime daha sıkı sıkı sarılarak sabah olmasını bekledim. onun ve bebişimin canı sagolsun. eşyaları almak için bugün tekrar çıkarız sanırım...
araba 2004 clioydu. şuan piyasa fiyatı 14000-15000 tl. napalım canımız sagolsun bikaç ay sonra yeniden alırız. Rabbim sağlık versin. ikimiz de çalışıyoruz şükür...

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm çok şaşırdım.İnş. bulunur araba..Araba bulunur tabi aslında ama ne zaman..Sağlık olsun ,canınız sağolsun..

canım çok geçmiş olsun gerçekten üzücü ve can sıkıcı bir durum.
Ama emin ol bebiş kısmetiyle gelecektir ve herşey çözülecektir. Sende üzme bebişi allah daha büyük sorun ve dert vermesin

teşekkür ederim kızlar çok çok sağolun... benim bulunucağından yana pek umudum yok. tüm türkiyeye trafik şubeden haber verildi ama pislik herifin işi plakayı sökene kadar. ondan sonrası... neyse Rabbim dermansız dert vermesin...

neden kimse yokki bugunnn
dilek günaydın ben de şimdi uyandım..
seni gördüm rüyamda..
bebişin olmuştu benimkide olmuştu..
senin ikizdi amakaydirigubbakcemile3
bende doğurmuşum karnım inmiş hastanenin kantini gibi bişey varmış ordan bronzlaştırıcı krem almaya çalışıyordum kendime..:kedi:kaydirigubbakcemile3
ya iyi ce kafayı yedim..

dilek günaydın ben de şimdi uyandım..
seni gördüm rüyamda..
bebişin olmuştu benimkide olmuştu..
senin ikizdi amakaydirigubbakcemile3
bende doğurmuşum karnım inmiş hastanenin kantini gibi bişey varmış ordan bronzlaştırıcı krem almaya çalışıyordum kendime..:kedi:kaydirigubbakcemile3
ya iyi ce kafayı yedim..

gunaydin arzuu hayirdir insallah kiz yoksa bugun doktora gidince dogurmayimm 3te randevum var akannehirakannehir susluu ruyandada krem aliyonnnnkaydirigubbakcemile3

gunaydin arzuu hayirdir insallah kiz yoksa bugun doktora gidince dogurmayimm 3te randevum var akannehirakannehir susluu ruyandada krem aliyonnnnkaydirigubbakcemile3
süslü ki ne süslü ışıltılı olsun diyorum adama daaha doğuralı bir saat olmamışkaydirigubbakcemile3
bugün ben de gidiyorum.. 3 gibi

süslü ki ne süslü ışıltılı olsun diyorum adama daaha doğuralı bir saat olmamışkaydirigubbakcemile3
bugün ben de gidiyorum.. 3 gibi

ahaaa ikimizde 5e kadar gelmessek dogurduk demektirrrkaydirigubbakcemile3 saka maka ne tesaduf ikizinde randevusu ayni saat ve ruyanda göruyon bence vardir bunda bir hayir

akşam yaprak dökümünü izledin mi??
umut bebek doğdu filan, fikretin babası bebeği kucağına almış koklarkken ben koptum hıçkıra hıçkıra nasıl ağladım var ya.. babacığım aklıma geldi..

valla insallah guzel haberlerle geliriz kuzucuklarimiz kilo almis olurlar sulari iyidir keyifleri yerindedir insallahhhhhh:nazar:

X