kızlar son kontrolde moralim bozuldu doktorum bebek 3300 olur diyordu bu sefer gittiğim doğumu yapacak doktor bebek 3ü anca bulur dedi korkuyorum çok küçük olmasından önce sağlıklı olsun tabi ama 20,11 de kontrolde 35 haftalıktı bebiş 2614 tü sizce az mı
ben normal istiyorum şu anda bir sorun yok büyük olasılıkla normal olacak zaten sancıyı bekleyeceğim anca doğumda bir terslik olursa sezeryan olur tabii inşallah sağol valla rahatlattın
kızlar oğlum çıkmaya mı çalışıyor acaba öyle bi çöküyor ki aşağı doğru az önce nerdeyse eşimi arıycaktım..
yaramaz veleeeet... bi doğsun ben onun minicik pipisini kesmezmiyim, anneyi hiç düşünmüyormesaneyle ugrasirmis bu haftalarda arzu gebelik.orgda oyle diyodu belki oyle yapmistir
yaramaz veleeeet... bi doğsun ben onun minicik pipisini kesmezmiyim, anneyi hiç düşünmüyorlmaz:kaydirigubbakcemile3
canım negüzel artık bebişi kucağına alcaksın.. hayırlısı olsun.. evet bende o an panik oluyorum ama, daha çok erken gelmez deyip dikkatimi dağıtmaya çalışıyorumm..arkadaşlar kontrolden geldik, çatı muayenesinde 5cm e yakın açılma var (yaş hurma ve yürüyüşler sağolsun) 40+1deyiz. doktor yatış yapalım suni sancıyla 2-3saate doğar bekleyip riske girmenin anlamı yok dedi ama biz pazartesiye kadar bekleyeceğiz. amniyon sıvı miktarı, bebek hareketleri ve nst normal çıktı. inşallah 5gün içinde doğum yaparım..
meybon ben de 37den beri aşağı inme hissi ve sancılar hissediyorum bazen çıkacak gibi oluyor bazen de ikiye ayrılmışım gibi açılma ve sancı hissediyorum, kaç sefer 5dk da bir 3dkda bir düzenli kasılmalar geldi doktoru arayalım arasak mı derken hafifledi. bunlar normal bir süreç rahim soğum için antreman yapıyor :) sen sakin olmaya dikkatini başka şeylere vermeye çalış canım.
yaramaz veleeeet... bi doğsun ben onun minicik pipisini kesmezmiyim, anneyi hiç düşünmüyorlmaz:kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar kontrolden geldik, çatı muayenesinde 5cm e yakın açılma var (yaş hurma ve yürüyüşler sağolsun) 40+1deyiz. doktor yatış yapalım suni sancıyla 2-3saate doğar bekleyip riske girmenin anlamı yok dedi ama biz pazartesiye kadar bekleyeceğiz. amniyon sıvı miktarı, bebek hareketleri ve nst normal çıktı. inşallah 5gün içinde doğum yaparım..
meybon ben de 37den beri aşağı inme hissi ve sancılar hissediyorum bazen çıkacak gibi oluyor bazen de ikiye ayrılmışım gibi açılma ve sancı hissediyorum, kaç sefer 5dk da bir 3dkda bir düzenli kasılmalar geldi doktoru arayalım arasak mı derken hafifledi. bunlar normal bir süreç rahim soğum için antreman yapıyor :) sen sakin olmaya dikkatini başka şeylere vermeye çalış canım.
hadi gözünaydın canım.. hayırlı kolay doğum dilerim sana..selammm doktordan geldim bugün 1 cm açılma varmış doktor en fazla 10 günün var dedi çatı muyeneside hiç abartıldığı gibi bişey değil gayet basit bebeğim 3200 olmuş inşallah kızım en kısa zamanda gelir çok bekletmez...
hadi gözünaydın canım.. hayırlı kolay doğum dilerim sana..
maaşallah kızınada
Çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
hayırlı olsun bitanem çok sevindim adına inş kızın fazla bekletmeden gelir artık kucaına:ecrin_bebek:
inşallah canım senin kız ne alemde ne zman geliyo annesi:uhm:[/ inş bnm kızda aralık 24 25 gibi bakalım cuma günü doktora gidince kesin belli olcak günüm cnm biliosun ben epidural sezeryan istiyodum inş allahtan bi mani olmassa cuma bnm kızıma kavuşcaım tarihte belli olcak darısı senin başına fazla bekletmez bebişler günleri geldimi inş:sm_cool:
inşallah canım senin kız ne alemde ne zman geliyo annesi:uhm:[/ inş bnm kızda aralık 24 25 gibi bakalım cuma günü doktora gidince kesin belli olcak günüm cnm biliosun ben epidural sezeryan istiyodum inş allahtan bi mani olmassa cuma bnm kızıma kavuşcaım tarihte belli olcak darısı senin başına fazla bekletmez bebişler günleri geldimi inş:sm_cool:
inşallah canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
arkadaşlar kontrolden geldik, çatı muayenesinde 5cm e yakın açılma var (yaş hurma ve yürüyüşler sağolsun) 40+1deyiz. doktor yatış yapalım suni sancıyla 2-3saate doğar bekleyip riske girmenin anlamı yok dedi ama biz pazartesiye kadar bekleyeceğiz. amniyon sıvı miktarı, bebek hareketleri ve nst normal çıktı. inşallah 5gün içinde doğum yaparım..
maşş canımm açılman süper olmuş.Bende 40+4 günlüğüm cuma yatıcam hastaneye ne açılmam var ne sancımm .Doktor suni sancıyla normal doğumu denicek Allahım dayanma gücü ver.Olmazsa artık sezeryana kadar yolu varr.Kızlar dualarınızıı bekliyorumm.
selammm doktordan geldim bugün 1 cm açılma varmış doktor en fazla 10 günün var dedi çatı muyeneside hiç abartıldığı gibi bişey değil gayet basit bebeğim 3200 olmuş inşallah kızım en kısa zamanda gelir çok bekletmez...