2009 Aralık Anneleri

ebruu ben sana niye elif diyom sürekli :kedi: hamileliğime ver canım ya..
bu arada bebişini gördüm çok tatlı maaşallah:nazar: Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..

Farketmez canım yaaa. Kafana göre takıl. :KK66:)
Çok sağolasın. Allah hepimizinkini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Düşünüyorum da kalp atışı keseydi bunları konuşurken burarada şimdi bir kısmımız kucağımıza aldık diğerleri gün sayıyor.
Nereden nereye geldik çok şükür yaaa.

Düşünüyorum da kalp atışı keseydi bunları konuşurken burarada şimdi bir kısmımız kucağımıza aldık diğerleri gün sayıyor.
evet ebrucum ya, sizleri böyle görünce bile heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyo doğum hikayenizi kısada olsa okuyunca gözlerim doluyo, malum beim çarpıntım da var benim doğum günü gelip çattığında napcam ben ayoool:1ninca::sinifsinif:
anestezi doktoru elinde iğneyle hastanenin içinde beni kovalar kesinnn:kedi:

slm kızlar
BEN KEYFSıZıM BUGUN BıRAZ.AGLIYORUM KALKTIM KALKALI,DUN GECE YINE SABAHA KADAR OGLUMUN HAREKETLERINI DINLEDIM DELI OLUCAM ARTIK :KK43:
COK AZ HAREKET EDıYO,SAGLIK OCAGINA GIDIYORUM NORMAL DIYOLAR,DOKTORA GIDIYORUM NST YE GIRIYORUM NORMAL CIKIYO AMA HAREKETLERı O KADAR AZ Kı...GUNDE 10 U BULMUYO VE HAFıF HAFıF...VALLA OYLE BUNALDIM KI ARTIK RABBIM SONUNU HAYIRLI GETIRSIN AMA NERDEYSE 9 AYIM AGLAMAKLA GEÇTı...ARTIK HAYIRLISIYLA SAGLIKLA GELSELERDE BU ENDISELERDE BıTSE...9 AYLIK ÇOK GUZEL Bı SERUVENDı RABBıME ÇOK ŞÜKÜR AMA BEN DE TÜKENDıM ARTIK GERÇEKTEN,HıÇBıŞEYE HıÇKıMSEYE TAHAMMULUM YOK...EN KARANLIK GUNLERIME IŞIK OLDU OGLUM TEK DAYANACAK GUÇ KAYNAGI OLDU BENıM ıÇıN AMA ÇOK SABIRSIZLANIYORUM ARTIK.ONA BıŞEY OLMASINDAN ÇOK KORKUYORUM...

evet ebrucum ya, sizleri böyle görünce bile heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyo doğum hikayenizi kısada olsa okuyunca gözlerim doluyo, malum beim çarpıntım da var benim doğum günü gelip çattığında napcam ben ayoool:1ninca::sinifsinif:
anestezi doktoru elinde iğneyle hastanenin içinde beni kovalar kesinnn:kedi:

Canım merak etme Allah öyle bir kolaylığını veriyor ki bazı şeyleri nasıl olacak diye düşünmek yaşamaktan çok daha zor inan ki. O gün geldiğinde inşallah sen de göreceksin böyle olduğunu.

slm kızlar
BEN KEYFSİZİM BUGUN BİRAZ.AGLIYORUM KALKTIM KALKALI,DUN GECE YINE SABAHA KADAR OGLUMUN HAREKETLERINI DINLEDIM DELI OLUCAM ARTIK :KK43:
COK AZ HAREKET EDİYO,SAGLIK OCAGINA GIDIYORUM NORMAL DIYOLAR,DOKTORA GIDIYORUM NST YE GIRIYORUM NORMAL CIKIYO AMA HAREKETLERİ O KADAR AZ Kİ...GUNDE 10 U BULMUYO VE HAFİF HAFİF...VALLA OYLE BUNALDIM KI ARTIK RABBIM SONUNU HAYIRLI GETIRSIN AMA NERDEYSE 9 AYIM AGLAMAKLA GEÇTİ...ARTIK HAYIRLISIYLA SAGLIKLA GELSELERDE BU ENDISELERDE BİTSE...9 AYLIK ÇOK GUZEL Bİ SERUVENDİ RABBİME ÇOK ŞÜKÜR AMA BEN DE TÜKENDİM ARTIK GERÇEKTEN,HİÇBİŞEYE HİÇKİMSEYE TAHAMMULUM YOK...EN KARANLIK GUNLERIME IŞIK OLDU OGLUM TEK DAYANACAK GUÇ KAYNAGI OLDU BENİM İÇİN AMA ÇOK SABIRSIZLANIYORUM ARTIK.ONA BİŞEY OLMASINDAN ÇOK KORKUYORUM...
canım neden herşey yolundayken kendinide bebeğinide strese sokuyorsun bitanem, anlıyorum elinde olsa yapmıycan ama.. bak sende diyorsun 10 kere hareketini saymışsın.. sağlıklı bir bebek günde en az bak altını çiziyorum en az 4 kere hareket edermiş .. allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah.. bişey olsa nst de çıkardı hayatım sen daha neden bu kadar endişe yapıyosun anlayamadım..

selam herkese
annem geldi ablama bende ordayım iki gündür şöyle bi bakayım dedim ne yapıyosunuz. benacımda doğum yaptı maşallah çok sevimli görünüyo anne kız allah uzun ömür versinn.
ebruu seninde gözün aydın canım senin bebişi göremedim ama ekledim seni onaylada göreyim bende. allah uzun ömür versin senin kuzucuğunada.
darısı bize kızlar inşallah en kısa zamanda bizde alırız minişleri kucaklarımıza sağlıkla inşallah

ayyy ebruuu cok sevındım canımm maşallahhh resımlerını gördum allahım analı babalı büyütsün inşallah

nasılsın cnm senın bebiş nasıl bu arada yazdıkça yaz kaç haftalık oldgunu bızde bılelım ne zaman gelecegını bu arada bende dogum yaptım haberın yoktur bıraz erken oldu ama iyiyiz çok şukur şmdi pln79 ben nıckı degiştirdim de

amannn tanıyamadım şekercım disene ben pln79 um dıye :)))
allahım analı babalı büyütsun ınsallah sekercım....maşallahhh sizeee allah nazarlarsan saklasın ıyı olmanıza cok sevındım canımcım..

bizde 19 haftalık olduk guzelım.yarıladık nerdeyse ınsallah sonuna kadar böle saglıkla gıderızzz

arzuu naber
burcuyu göremiyorum ben bikaç gündür sanki o nasılmış varmı bi bilgin..çok yaklaştı onun doğumda merak ediyorum
iyiyim öznurcuum,
evde durup dinlenip bişeyler yapıyorum yorulmadan yanii..
akşam kısmetse kardeşim burda olacak inşallah..
burcuyla sabah msnden görüştüm.. evde çalışıyor uzaktan bağlantı yapıyor.. iyiydi bir sorun yoktu maaşallah..
bende bilgeyi çok merak ediyorumm
sen nasılsın ?

CANIM SIKILIYOOOOOO ŞÖYLE AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRSAM RAHATLIYCAM SANKı AAAAAAA TAM CADI OLDUM BEN KIZLAR BEYLıKDÜZÜ MEDıCANA YA GıDEN ORADA Kı DOKTORLARI BıLEN VAR MI 3 BAYAN VAR KıM ıYıDıR KıME KARAR VEREYıM BıLMıYORUM mafoldumben

CANIM SIKILIYOOOOOO ŞÖYLE AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRSAM RAHATLIYCAM SANKİ AAAAAAA TAM CADI OLDUM BEN KIZLAR BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA YA GİDEN ORADA Kİ DOKTORLARI BİLEN VAR MI 3 BAYAN VAR KİM İYİDİR KİME KARAR VEREYİM BİLMİYORUM mafoldumben
doktorunu mu değiştiriyosun

X