- 4 Mayıs 2007
- 3.254
- 0
ebruu ben sana niye elif diyom sürekli :kedi: hamileliğime ver canım ya..Oldu sanırım.
bu arada bebişini gördüm çok tatlı maaşallah Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebruu ben sana niye elif diyom sürekli :kedi: hamileliğime ver canım ya..Oldu sanırım.
biliyoz canım merak etme sen, ben saydım senide zatiiiin...BEN DE VARIM mafoldumben EN SON KONTROLDE DOĞUM TARİHİ 26 ÇIKTI
ebruu ben sana niye elif diyom sürekli :kedi: hamileliğime ver canım ya..
bu arada bebişini gördüm çok tatlı maaşallah Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..
evet ebrucum ya, sizleri böyle görünce bile heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyo doğum hikayenizi kısada olsa okuyunca gözlerim doluyo, malum beim çarpıntım da var benim doğum günü gelip çattığında napcam ben ayoool:1ninca::sinifsinif:Farketmez canım yaaa. Kafana göre takıl. )
Çok sağolasın. Allah hepimizinkini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Düşünüyorum da kalp atışı keseydi bunları konuşurken burarada şimdi bir kısmımız kucağımıza aldık diğerleri gün sayıyor.
Nereden nereye geldik çok şükür yaaa.
evet ebrucum ya, sizleri böyle görünce bile heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyo doğum hikayenizi kısada olsa okuyunca gözlerim doluyo, malum beim çarpıntım da var benim doğum günü gelip çattığında napcam ben ayoool:1ninca::sinifsinif:
anestezi doktoru elinde iğneyle hastanenin içinde beni kovalar kesinnn:kedi:
canım neden herşey yolundayken kendinide bebeğinide strese sokuyorsun bitanem, anlıyorum elinde olsa yapmıycan ama.. bak sende diyorsun 10 kere hareketini saymışsın.. sağlıklı bir bebek günde en az bak altını çiziyorum en az 4 kere hareket edermiş .. allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah.. bişey olsa nst de çıkardı hayatım sen daha neden bu kadar endişe yapıyosun anlayamadım..slm kızlar
BEN KEYFSİZİM BUGUN BİRAZ.AGLIYORUM KALKTIM KALKALI,DUN GECE YINE SABAHA KADAR OGLUMUN HAREKETLERINI DINLEDIM DELI OLUCAM ARTIK
COK AZ HAREKET EDİYO,SAGLIK OCAGINA GIDIYORUM NORMAL DIYOLAR,DOKTORA GIDIYORUM NST YE GIRIYORUM NORMAL CIKIYO AMA HAREKETLERİ O KADAR AZ Kİ...GUNDE 10 U BULMUYO VE HAFİF HAFİF...VALLA OYLE BUNALDIM KI ARTIK RABBIM SONUNU HAYIRLI GETIRSIN AMA NERDEYSE 9 AYIM AGLAMAKLA GEÇTİ...ARTIK HAYIRLISIYLA SAGLIKLA GELSELERDE BU ENDISELERDE BİTSE...9 AYLIK ÇOK GUZEL Bİ SERUVENDİ RABBİME ÇOK ŞÜKÜR AMA BEN DE TÜKENDİM ARTIK GERÇEKTEN,HİÇBİŞEYE HİÇKİMSEYE TAHAMMULUM YOK...EN KARANLIK GUNLERIME IŞIK OLDU OGLUM TEK DAYANACAK GUÇ KAYNAGI OLDU BENİM İÇİN AMA ÇOK SABIRSIZLANIYORUM ARTIK.ONA BİŞEY OLMASINDAN ÇOK KORKUYORUM...
inşallah ebrucumm:Saruboceq:Canım merak etme Allah öyle bir kolaylığını veriyor ki bazı şeyleri nasıl olacak diye düşünmek yaşamaktan çok daha zor inan ki. O gün geldiğinde inşallah sen de göreceksin böyle olduğunu.
öznuuuuurrrrr
Farketmez canım yaaa. Kafana göre takıl. )
Çok sağolasın. Allah hepimizinkini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Düşünüyorum da kalp atışı keseydi bunları konuşurken burarada şimdi bir kısmımız kucağımıza aldık diğerleri gün sayıyor.
Nereden nereye geldik çok şükür yaaa.
nasılsın cnm senın bebiş nasıl bu arada yazdıkça yaz kaç haftalık oldgunu bızde bılelım ne zaman gelecegını bu arada bende dogum yaptım haberın yoktur bıraz erken oldu ama iyiyiz çok şukur şmdi pln79 ben nıckı degiştirdim de
iyiyim öznurcuum,arzuu naber
burcuyu göremiyorum ben bikaç gündür sanki o nasılmış varmı bi bilgin..çok yaklaştı onun doğumda merak ediyorum
melikeee noldu kııs saklanıyon mu :1ninca: böööylekaydirigubbakcemile3:1ninca:
doktorunu mu değiştiriyosunCANIM SIKILIYOOOOOO ŞÖYLE AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRSAM RAHATLIYCAM SANKİ AAAAAAA TAM CADI OLDUM BEN KIZLAR BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA YA GİDEN ORADA Kİ DOKTORLARI BİLEN VAR MI 3 BAYAN VAR KİM İYİDİR KİME KARAR VEREYİM BİLMİYORUM mafoldumben