- 20 Mayıs 2008
- 5.035
- 0
- 45
doktorunu mu değiştiriyosun
MAALESEF YA DOKTOR DOĞUM İÇİN HASTANE HARİÇ 3 İSTEDİ TABİ EŞİM DELİ OLDU HASTANE DE SSK DANDA FAYDALANAMIYORDUM DOĞUM BANA 5 E MAL OLACAKTI YOKSA ÇOK SEVİYORUM DOKTORUMU :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorunu mu değiştiriyosun
merhaba arkadaşlar bende inş. aralık annesi olucam şu an 36+5 deyiz çok şükür bir problemimiz yok bazen girip sizleri takip ediyorum anladığım kadarı ile bir çok arkadaş anne oldu bile doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun hepsinin evladı hayırlı güzel bir ömür geçirsin inş.
ay canım ya, çok para istiyorlar evet..MAALESEF YA DOKTOR DOĞUM İÇİN HASTANE HARİÇ 3 İSTEDİ TABİ EŞİM DELİ OLDU HASTANE DE SSK DANDA FAYDALANAMIYORDUM DOĞUM BANA 5 E MAL OLACAKTI YOKSA ÇOK SEVİYORUM DOKTORUMU :sinifsinif:
a öylemi, tel' demi grüştünüz pelinciiim.. Allah yardımcısı olsun.. kolaycacık hemencecik oluversin inşallah sağlıkla gelsin bebişi..bu arada bahar yarın 12 de doguma gırıyormuş yarın dualarımız onunla olsun kızlar
teşekkur ederız darısı basına inşallah
ay bugun mınanın topuk kanı alınırken ben bakamadım basladım aglaaya
eşim tamam sen çekıl dedı o tuttu ayagını
ben zaten zırlak bişeydim sanırım anne olunc dahada fena oldum kızlar
ama ne yapacagız böyle bılmıyorum aşılar falan var biz ana kız hep böyle aglaşıcaz mı :)
kaydirigubbakcemile3teşekkur ederız darısı basına inşallah
ay bugun mınanın topuk kanı alınırken ben bakamadım basladım aglaaya
eşim tamam sen çekıl dedı o tuttu ayagını
ben zaten zırlak bişeydim sanırım anne olunc dahada fena oldum kızlar
ama ne yapacagız böyle bılmıyorum aşılar falan var biz ana kız hep böyle aglaşıcaz mı :)
a öylemi, tel' demi grüştünüz pelinciiim.. Allah yardımcısı olsun.. kolaycacık hemencecik oluversin inşallah sağlıkla gelsin bebişi..
ayy kıyamam ben size bende heralde ağlarım gibime geliyor inşallah tek sorunumuz aşı topuk kanı olur bebişler hep sağlıklı olsunlar
hayırlısı olsun.. lohusa dedinde, lohusa şerbeti yapıp içiriyolarmı sana pelincim?ew cnm sezeryan olması gerekıyormuş nedenını sorma lohusa hafızası unuttum yanı :)
(ya cıdden ınsan uykusuzluktan herhalde unutuyor herşeyi)inşallah saglıkla alır kucagına kızını bır kasım annesı daha gelıyor :)
kaydirigubbakcemile3
ağlaşıcaksınız demektir bu.. olsun.. annelik böylesine enteresan birşey işte demekki..
kıyamaz tabi insan minicik kuzusuna.. ay canım ya gözümün önüne geldii..
pelin bana bişeyler oluyo, ben milletin hamileliğin başında yaşadığı şeyleri şimdi yaşıyorum.. çok duygusallaştııım:gitme:
ayyy mafoldumbensen asıl dogumdan sonra gör duygusallıgı arzu 2 gun önce kım a dese agladım :)
neysekı 1 gun surdu geçti kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun.. lohusa dedinde, lohusa şerbeti yapıp içiriyolarmı sana pelincim?
ayyy mafoldumben
bu durumda o psikolojiyi anlayacak insanlar olacak etrafında ama nerdeeeeeee
kızlar sancı falan olmadan su gelirse ne yapmalı mesela normal doğum yapıcaksan beklenirmiş 24 saat bir mahsuru yokmuş ..............peki sezeryan olucaksan ne kadar bekleniyor acaba hani olurya suyum falan gelirse hemen hastaneye gitmelimiyim yoksa biraz vaktim varmı
doğrudur, gözü mü görür insanın kurdelayı filan demii.. yavrun gelmiş yanına zor günler geçmiş filan.. diğerleri teferruat tabi..yok be arzu ben evde yalnızım zaten annem ablamın kızına bakıyor
mına 10 gun yogun bakımdayken ayaklandım ya şerbet falan yalan oldu
mına gelınce yat şöyle tak kırmızı kurdalenıde saçına dedıler ben ıstemem kızım gelsın yatmam artık ıyıyım dedım
doğrudur, gözü mü görür insanın kurdelayı filan demii.. Yavrun gelmiş yanına zor günler geçmiş filan.. Diğerleri teferruat tabi..
Ben de pembe geceliğime pembe mavi pijama da mavi tac aldım, kurdela almadım kayar diye.. Bakalım takarsam işte
kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte güle güle giy inşallah..bende 2 tane taç aldım kırmızı birinde kırmızı fiyonk diğerinde taşlar var gecelik sabahlıkta aldık annemle fistolu dantelli filan benim annem bayaaaaa kokoş olduğu için