2009 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar bende inş. aralık annesi olucam şu an 36+5 deyiz çok şükür bir problemimiz yok bazen girip sizleri takip ediyorum anladığım kadarı ile bir çok arkadaş anne oldu bile doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun hepsinin evladı hayırlı güzel bir ömür geçirsin inş.

merhaba arkadaşlar bende inş. aralık annesi olucam şu an 36+5 deyiz çok şükür bir problemimiz yok bazen girip sizleri takip ediyorum anladığım kadarı ile bir çok arkadaş anne oldu bile doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun hepsinin evladı hayırlı güzel bir ömür geçirsin inş.

teşekkur ederız darısı basına inşallah
ay bugun mınanın topuk kanı alınırken ben bakamadım basladım aglaaya
eşim tamam sen çekıl dedı o tuttu ayagını
ben zaten zırlak bişeydim sanırım anne olunc dahada fena oldum kızlar
ama ne yapacagız böyle bılmıyorum aşılar falan var biz ana kız hep böyle aglaşıcaz mı :)

MAALESEF YA DOKTOR DOĞUM İÇİN HASTANE HARİÇ 3 İSTEDİ TABİ EŞİM DELİ OLDU HASTANE DE SSK DANDA FAYDALANAMIYORDUM DOĞUM BANA 5 E MAL OLACAKTI YOKSA ÇOK SEVİYORUM DOKTORUMU :sinifsinif:
ay canım ya, çok para istiyorlar evet..
benimki anne bebek paketi ve doktor dahil 2750
buda bana çok geliyo.. napsak bilmiyomki.. pelin diyoki benim doğum yaptığım hastanede yap diyo.. kafam çok karışık benimde.. arada uçurum var harbiden.. eşime konuyu açmadım hemen malum onlar maddi olarak da düşünüyorlar bizde düşünüyoruz ama eşler biraz daha fazla haklı olarak.. şimdi hemen böyle böyleymiş desem, derki tabi orda olsun doğum der, tartışma çıkar, önce ben kafamda çözmem gerek ama, bu saatten sonra doğru olurmu bilmiyorum..

ama ne yapacagız böyle bılmıyorum aşılar falan var biz ana kız hep böyle aglaşıcaz mı :)

ayy kıyamam ben size bende heralde ağlarım gibime geliyor inşallah tek sorunumuz aşı topuk kanı olur bebişler hep sağlıklı olsunlar

kaydirigubbakcemile3
ağlaşıcaksınız demektir bu.. olsun.. annelik böylesine enteresan birşey işte demekki..
kıyamaz tabi insan minicik kuzusuna.. ay canım ya gözümün önüne geldii..
pelin bana bişeyler oluyo, ben milletin hamileliğin başında yaşadığı şeyleri şimdi yaşıyorum.. çok duygusallaştııım:gitme:

a öylemi, tel' demi grüştünüz pelinciiim.. Allah yardımcısı olsun.. kolaycacık hemencecik oluversin inşallah sağlıkla gelsin bebişi..

ew cnm sezeryan olması gerekıyormuş nedenını sorma lohusa hafızası unuttum yanı :)
(ya cıdden ınsan uykusuzluktan herhalde unutuyor herşeyi)inşallah saglıkla alır kucagına kızını bır kasım annesı daha gelıyor :)

ew cnm sezeryan olması gerekıyormuş nedenını sorma lohusa hafızası unuttum yanı :)
(ya cıdden ınsan uykusuzluktan herhalde unutuyor herşeyi)inşallah saglıkla alır kucagına kızını bır kasım annesı daha gelıyor :)
hayırlısı olsun.. lohusa dedinde, lohusa şerbeti yapıp içiriyolarmı sana pelincim?

kaydirigubbakcemile3
ağlaşıcaksınız demektir bu.. olsun.. annelik böylesine enteresan birşey işte demekki..
kıyamaz tabi insan minicik kuzusuna.. ay canım ya gözümün önüne geldii..
pelin bana bişeyler oluyo, ben milletin hamileliğin başında yaşadığı şeyleri şimdi yaşıyorum.. çok duygusallaştııım:gitme:

sen asıl dogumdan sonra gör duygusallıgı arzu 2 gun önce kım a dese agladım :)
neysekı 1 gun surdu geçti kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun.. lohusa dedinde, lohusa şerbeti yapıp içiriyolarmı sana pelincim?

yok be arzu ben evde yalnızım zaten annem ablamın kızına bakıyor
mına 10 gun yogun bakımdayken ayaklandım ya şerbet falan yalan oldu
mına gelınce yat şöyle tak kırmızı kurdalenıde saçına dedıler ben ıstemem kızım gelsın yatmam artık ıyıyım dedım

kızlar sancı falan olmadan su gelirse ne yapmalı mesela normal doğum yapıcaksan beklenirmiş 24 saat bir mahsuru yokmuş ..............peki sezeryan olucaksan ne kadar bekleniyor acaba hani olurya suyum falan gelirse hemen hastaneye gitmelimiyim yoksa biraz vaktim varmı

canim sezaryan da olacaksan normal da olacaksan suyun gelirse derhal doktorunu arayip hastaneye gitmen lazim. o 24 saat mudahale icin verilen sure.

yok be arzu ben evde yalnızım zaten annem ablamın kızına bakıyor
mına 10 gun yogun bakımdayken ayaklandım ya şerbet falan yalan oldu
mına gelınce yat şöyle tak kırmızı kurdalenıde saçına dedıler ben ıstemem kızım gelsın yatmam artık ıyıyım dedım
doğrudur, gözü mü görür insanın kurdelayı filan demii.. yavrun gelmiş yanına zor günler geçmiş filan.. diğerleri teferruat tabi..

ben de pembe geceliğime pembe mavi pijama da mavi tac aldım, kurdela almadım kayar diye.. bakalım takarsam işte

doğrudur, gözü mü görür insanın kurdelayı filan demii.. Yavrun gelmiş yanına zor günler geçmiş filan.. Diğerleri teferruat tabi..

Ben de pembe geceliğime pembe mavi pijama da mavi tac aldım, kurdela almadım kayar diye.. Bakalım takarsam işte

bende 2 tane taç aldım kırmızı birinde kırmızı fiyonk diğerinde taşlar var gecelik sabahlıkta aldık annemle fistolu dantelli filan benim annem bayaaaaa kokoş olduğu için

bende 2 tane taç aldım kırmızı birinde kırmızı fiyonk diğerinde taşlar var gecelik sabahlıkta aldık annemle fistolu dantelli filan benim annem bayaaaaa kokoş olduğu için
kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte güle güle giy inşallah..

of karnım sürekli gergin, bazen dikkatimi çekiyo bazen çekmiyo.. şuan bildiğiniz kaya gibi yaa.. şeyime doğru da müthiş bir itilme hissi oluyo.. aaaaaayyyyy artıkın dayanmak zor oluyo yaaa

X