2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.



Boşver canımcım şimdi sen yürüyüşü falan, 4. aydan sonra yaparsın, allah korusun. Kilonu da verirsin. Hamur işini, tuzu, şekeri, yağı yememeye bak, gerisi lazım bize! KAsma. Bebişlerimiz inşallah sağlıkla gelsinler, zten onların peşinde koşarken ne olduğunu anlamadan inecek göbeklerimiz.

Bu arada ben zaten 40 bedenim. Boyum 1,65 kilom 65. sıl benim düşünmem lazım kara kara, ki, hamur işi yemiyorum..
 
18 çocuklu bir kadından bahsediyordu. Hepsini kendi doğurmuş :) 45 yaşında, hayatının 11 yılı gebelikle geçmiş :))
:1shok::1shok::1shok: 11 yılı hamıle olarak mı gecırmıs
ayy canım ,benım kuzenımın eşide hamıleyken zayıfladı ama o isteyerek degıl mıde bulantısından 8 ay hıc bıse yıyemedı.81 kıloyla hamıle kaldı cok üzülüyodu 100 ü gecerım dıodu ama tam 10 kılo zayıfladı bıde dogum yaptı 67 ye düştü :roflol: ama oğlu nasıl kuvvetlı nasıl saglıklı.ama doktoru ona demıskı " sen bu kıloyu 2 sene içinde almıssın bebegın depondan cok güzel beslenıyo resmen herseyı stok yapmıssın " demıs :roflol:
 

E Burcu, sende öle aşırı korkulcak bir durum yok, ama dediğin herşeye katılıyorum, ne gerekiyorsa yiyeceğim, evladımın zayıf düşüp gelişmemesini tehlikeye atamam, doğduktan sonra ıkı gunde bir hasta olmasından sa doğumdan sonra ben sıkarım dişimi daha iyi... hiiççç öyle kasmıycam kendimi... kaç kere hamile kalacağım, evlat edineceğimmm

Gelir oraya döverim seni keops, 38 bedenmiş.. daa neler!! Ye bi güzell, soğuk havada ne işin var dışarıda gözünü seveyimmm yaaa klava:
 
offf keşke biz de baştan depolasaydık:)minik kelebek.neyse bebelerimiz sağlıklı olsun da veririz Allahın izniyle
 

canım,ben 42 bedenim zaten,38'de bitirmek de işin esprisi.7 kilo vererek 44'ten 40'a düştüm,şimdi 42'de rahat ediyorum.amacım zayıflamak değil de bu kiloyu aylarca koruyabilmek...estetik bir kaygım kesinlikle yok,hamileliğimde risk olmasın yeter ki...ben pko'luyum,hastalığım kilo problemine yol açıyor ve maalesef çok geç teşhis edildi.tam kilo vermeye başlamıştım ki hamile kaldım.doğumdan sonra illa ki veririm,bebişim iyi olsun,bana yeter...
 
ayy valla bebeklerımız saglıklı olsunda evrişin dedıgı gıbı dogduktan sonra direnci düşüp süreklı hasta olacgına sımdı alsın saglıklı beslensın bizde abartmassak almayız zaten kılo falan:CüvCüv:.sonucda bebıslerımıze en lazım olan sey süt ve süt ürünlerı sebzedekı demır potasyum vs ve meyvelerdekı vıtamınler... ee bunlarda kılo yapmaz.biz hamileyiz die kacamak yapıyoruzcokacimcoook sucu bebeklerımıze atıyoruz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey valla ben tartıya cıkmaya korkuyorum şok olmıyım die :1shok:
 
Gelir oraya döverim seni keops, 38 bedenmiş.. daa neler!! Ye bi güzell, soğuk havada ne işin var dışarıda gözünü seveyimmm yaaa klava:[/QUOTE]

canımmm,ben geçen yıla kadar 15 kilo fazlası olan bir insandım.hastalığım teşhis edildi,ilaçlarım sayesinde kolaylıkla kilo vermeye başladım,bu arada eve de koşu bandı aldım.(yani soğukta,dışarıda yürümeyeceğim)sağol canım olumlu düşüncelerin için... :1hug:
 
ıhımıhım hemen ciddileşip bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. doktorlarınız ikili tarama testi için ne zaman gelin dediler size?
 
Keopscumm kusuruma bakma, ben şaka yapmıştım zaten, seni üzdüysem affına sığınıyorum..

Dide dediğin konuda şu an bir bilgim yok.. cuma günü öğrenirim herhalde.. yazarım buraya..

Kelebek iyi dinlenmeler canım...
 

yok canım,ne kızması.asıl siz beni "dış görünüşünü bebeğinin sağlığından daha önemli gören bir kadın" zannetmeyin diye açıklama yapma gereği duydum.
didecim,ben perşembe günü kontrole gideceğim,inşallah kalp atışlarını görür,ikili test randevumuzu alırız.
kelebek'im,sana da iyi akşamlar...
 
Keopscum yeter ki niyetler böyle güzel olsun.. sanar mıyız biz seni hiç.. saol arkadaşım.
 
iyi akşamlar kızlar.ben 2008 ağutos annesiyim aynı zamanda 2009 a da adayım .nasıl oldu demeyin bizde hala şaşıyoruz.hayırlısı, artık bende katıldım aranıza.bu arada kiloyu takmayın hiç bişey yapmasanız bile veriliyor.ben 13 kg aldım,oğluşum 4,5aylık ve 11 kiloyu verdim bile .üstelik ne diyet ne spor yaptım.
 

kız aymu dan sonra sende mi hamile kaldın allahım hayırlı etsin inşallah.ne zaman öğrendin ,bu arada adın neydi hep karıştırıyorum herkesi ..
 

didecim bence tadını çıkar keyfine bak 1 haftadır yiyemiyorum tiksindim bir sürü şeyden ve hiçbirşeyin tadı yok bende kilo almaktan korkuyodum ama bu aç kalma işi kötü fena
 

enteresan ama benim kuzenimin eşide doktorundan öğrenmiş hamileyken herşey stoktan gidiyormuş bebeğe zaten hamilelik süresince yenilenler doğum sonrası işe yarıyormuş
 
merhaba kızlar bende sanırım 3 yada 4 haftalık hamileyim ilk dr gittiğimde ultrasonda gözükmedi bu yüzden endişeliyim.dr daha çok küçük gözükmeyebilir dedi ama ben korkuyorum daha önceden 2 düşüğüm olduğu için...perşembe tekrar gitcem dr bakalım busefer gözükcekmi...:teselli:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…