2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cnm bilgilendirdiğin içinteşekkür ederim:1hug: bakırköyde bana uzak otabus yolu istemiyom hem artık metrobus var direk bakırköy yok....türkiye hstanesinide tavsiye ediyolar o bana yakın orsaı olur sanırım

hayırlısı olsun canım beniim ..sağlıklı olsun bebeğin hep ve de sen :)
 
Bugün bebişlerimizin keselerini gördük 3 minik kese çok heycanlı ve mutluyum haftaya kalp atışrını duyucaz inşallah.
 
Beni de listeye ekler misiniz? Tahmini doğum tarihi 30 ya da 31 ağustos çıkıyor. 30 yazalım. Aşkımla birlikteliğimizin 10. yıldönümü:asigim:

Tebrikler, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.


Ben sanırım 6. aya kadar hiç bir şey almıycam. 6. aydan sonranın bir garantisi var mı, yok! Ama çok üzülmüştüm öncekinde, Allah beterinden korusun. Bir daha öyle üzülmek istemiyorum.

bende bugün öğrendim hamile olduğumu.çok mutluyummmm..bebeğim 4 hafta 4 günlükmüş.çok heyecanlıyım

:) Tebrikler, heyecanını çok iyi anlıyorum ve sanırım insan hayatında çok az defa böyle bir heyecan yaşayabiliyor. Tadını çıkar! İnşalla sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün.


Sanırım folbiol günde 1 tane, folic plus 3 tane alınıyor. O abuk sabuk rüyalardan ben de görüyorum çokça :)

Söyle valla kuzu... dövelim şu hormonları.. :)

Bir de saçlarım çabuk yağlanmaya başladı, onu farkettim gecen gün.. va rmı böyle bir sizde?

Ben de noluyo bu saçlarım a diyordum. Evet evet yağlanma, hatta sivilcelenme..


Bugün bebişlerimizin keselerini gördük 3 minik kese çok heycanlı ve mutluyum haftaya kalp atışrını duyucaz inşallah.

Tebrikler kızlar aramıza hoş geldiniz :)
 
Özlem.. şahanesin!! teşekkür ederim bilgilerin için.. çok iyi oldu, yaşamış birinden duymak çok güzel bunları, saolasın, emeklerine sağlık.

Kayısı çekirdeği yağı,kakao yağı çok iyi diyorlar karın bölgesi için, hergün sürmek kaydıyla.. bende de kayısı cekırdegı yağı mevcut şu an.. onu kullanmaya başladım, arada zeytinyağıda sürerim, neden olmasın :)

Dua konusuna gelince de sanırım o senin bir ahındı.. çok da güzel olmuş, bende namaz kılıyorum elimizden geldiğince.. evladımla karşına çıkmak nasip olur demiştim Rabbime.. şükür evladımla ikimiz huzuruna çıkıyoruz.
 
Kızlar ben de bayram + 1 haftalık rapor sonunda bugün okula başladım. 7 saat dersim vardı. Zorlandım biraz. Öğrenciler sürekli "hocam geçmiş olsun, neyiniz var" diye sorup durdular, ayağımı burktum dedim kötükedihüso

Çarşamba kalp atışına gidicem, onu bekliyorum. Ayrıca belirtierimin tamamını benim gibi yaşayan insanlar olduğunu görmek güzel :)

Bulantılar evet rahatsız edici, ama kusmadım daha hiç. Akşamüstü serviste dönerken çok bulandım. Göğüslerim şiş,saçlarım ve cildim yağlanıyo, sivilcelerim çıkmaya başladı. Manyak manyak rüyalar da cabası :) Bi de vücudum ödem yapıyo sanırım, şiş hissediyorum çok fazla yamiyor olmama rağmen.

Bir de şu uyku ve yorgunluk ve baş dönmesi var :) O hooo herşeyim varmış yav.. :)
 
canım hayırlısı olsun bebeklerimiz.sağlıklı bebişler olurlar ihşallah.bende ağustosta doğum yapıcam :CüvCüv:daha yeni öğrendim
hoşgeldın aramıza hayırlı olsun canım
hısgeldın canı aramıza hayırlı olsun.ohh baya cogaldık süper.
Bugün bebişlerimizin keselerini gördük 3 minik kese çok heycanlı ve mutluyum haftaya kalp atışrını duyucaz inşallah.

amanın 3 mınık kesemı dedın benmı yalnıs anladım.üçüzmü beklıyorsun :1shok::1shok::1shok: hayırlı olsun canım Allah saglıkla dünyaya getirmeyı nasip etsın inşallah.....
 
Bugün bebişlerimizin keselerini gördük 3 minik kese çok heycanlı ve mutluyum haftaya kalp atışrını duyucaz inşallah.

Ya karamel inanamıyorum, üçüz haa :1rolleyes: Allah yardımcın olsun be arkadaşım, sanırım içimizden gidiş hattı en heyecanlı olan seninkisi olacak..

Çok hoş yaaa, senden her gelişmeyi okumak isterim.. Allahım sonuna kadar yaşamanı nasip etsin inşallah.
 

E tazefasulye öğretmenim, kimseye bişi bırakmamışsın, herşey sende :roflol:

Ayak burkma dedin ha.. kıyamam..
 
kızlaaaar,olmuyor böyle ama!gündüzleri kaynatıyorsunuz,kaynatıyorsunuz,akşam biz gelince hiç biriniz yoksunuz klava: muhabbete böyle sonradan katılmak da çok zormuş be kardeşim!
ben folic plus'ı günde 3 tane alıyorum.
kilo konusuna gelince,korkudan tartılamıyorum bile.bayramdan 3-4 gün önce ara vermiştim yürüyüşe,sonra hamileliğimi öğrendim,düşük korkusuyla bıraktım.benim pko hastalığımın sebep olduğu bir kilo problemim vardı zaten,7 kilo vererek hamile kaldım,hala fazla kiloluyum.tekrar yürüyüşlere başlar,kilomu kontrol altına alabilirsem eski pantolonlarım beni 5-6 aylık olana kadar idare eder.
yeni gelen herkese "hoşgeldiniz" diyor,sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum. a.s.
 
AMANINNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRR vatana mıllete hayırlı olsun mıde bulantım iyiden iyiye kendını göstermeye basladı buaksam itibariyle :bbo::bbo::bbo: markette alısverısteydık bıanda cıkarıcam sandım agzıma acı bı su geldı.neyse yınede cok artmadan böle devam ederse cokda kötü sayılamaz.bebişim bana kendını hatırlatıyo suan benı unutma dercesıne 10 dakkada bır mıdemın döndüğünü hissediyorum ama cıkarcak kadar deil:asigim:
 

O hafta sonu bana da oldu minik kelebek.. çünkü marketlerde promosyon tarzı birşeyler pişiriyorlar.. ya da açıktaki ürünler kokuyor.. Allahımmm kolonyalı mendille acil dolaşıp çıktık..
 
ayy durun ya cok kaynatmayın ben marketten aldıkramı bı yerlestıreyım ama yaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey neyse yetısırım ben size devam edın tamam :roflol:
 
Adım Burcu :) Kız 3 tane yaa, Allah uzun ömürler versin ama, çok zor değil mi? Arkadaşımın arkadaşı da üçüz hamile kalmıştı, hem de doğal olarak :) Doktor sen taşıyamazsın demişti ve sanırım başka tehditler de vardı, birini aldırmıştı. Şimdi ikiz kızları var..
 
arkadaşımın annesi ikizlerine hamileyken karın çevresi 1,5 metreymiş,benim boyum da 1,50.gerçi ilk ultrasonda tek kese göründü ama benim de ikizlerim olursa matematik öğretmeni arkadaşım kare konusunu işlerken örnek olarak beni gösterir çocuklara kaydirigubbakcemile3
 
Ahahahahah izliyorumm Burcu .... Allahım yaaaa, asıl buna o hareket çok yakışıyorrrrr kafamçokkarıştı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…