- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
iyi akşamlar kızlar.ben 2008 ağutos annesiyim aynı zamanda 2009 a da adayım .nasıl oldu demeyin bizde hala şaşıyoruz.hayırlısı, artık bende katıldım aranıza.bu arada kiloyu takmayın hiç bişey yapmasanız bile veriliyor.ben 13 kg aldım,oğluşum 4,5aylık ve 11 kiloyu verdim bile .üstelik ne diyet ne spor yaptım.
Amanın, arkadaşım sen naptın? Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün diyelim. 2si bir arada :)
kızlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Daha önce 5+6 da duymuştum. Şmidi 6+2 de gidicem. Genelde 6.- 7. haftada duyuluyor..
merhaba kızlar bende sanırım 3 yada 4 haftalık hamileyim ilk dr gittiğimde ultrasonda gözükmedi bu yüzden endişeliyim.dr daha çok küçük gözükmeyebilir dedi ama ben korkuyorum daha önceden 2 düşüğüm olduğu için...perşembe tekrar gitcem dr bakalım busefer gözükcekmi...:teselli:
İçini ferah tut, öncekilerde yapabileceğin bir şey vardı da yapmadın mı sanki? Şimdilik çok bağlanma, perhiz yapman gereken bir hastalıkmış gibi gör, sabret, birşeylerle oyalan. İnşallah hamilesindir ve bebeğin görünür. 4. haftanın ortalarında görünmeye başlıyor kese.