2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nurdan annenin sesi tiz mi? bebişler tiz seslere tepki veriyorlar.ben de gözlemledim bunu
evet ince ve tiz bir ses tonu var ve konusurken herseyi cok heyecanli anlatir, belki ondandir..
seni bu sitenin Derya Baykali ilan ediyorum, bence Kuzey'den vakit bulursan bi blog ac, ne nasil Degerlendirilir, el becerileri diye...BA-YIL-DIMMMM..iyi gunlerde kullan..

kızlar selam
doğum yapan oldumu dünden bu ana kadar hiç takip edemiyorum ya

canim emrem dogurmus, ayin 24 u sancisi tutmus..25 i de dogum olmus
 
emrem doğum yapmış çınar bebek dünyaya hoş geldin
aa birde sancılar başlamış esrada hadi hayırlısı bakalım
avicenna mıydı hastanesi kızlar öyle hatırlıyorum da
 
bende de acayip heyecan var daha da zamanım var aslında ama korku ve heyecan yan yana

nesrin eşini alkışlıyoruz tabii ki
 
Şakkıdı bı hastane terlıgı var.. bı de normal olsun ıstedım.. hava sıcak. kafama gore bulamıyorum.. sanırım ole olacak..

Yusuf nası?? Sen nasılsın??

iyi diyeyim iyi olyım yanlızım kırgınım yorgunum
yusufum iyi bu gün doktora gittik topuk kanı aldırdık çok uğraştılar yine iki topuğunuda deldiler yavrumun yeterli kan çıkamadı sütüm hala az doktor çoğalacak sabret emzirmeye devam et dedi mamayla takviyeliyoruz dedim ilk haftalrda normal olması gereken bu dedi ters bişey yok yani 400 gr almışız bende 1 kilo daha verdim
senin sancılar ne durumda iyimisin
 
evrim ellerine sağlık.o terlüğün aynısı bende de var.hatta dün dedim götürsem mi hastaneye çok rahat bişe.ama vazgeçtim seninkini görünce.çok düz benimki:))
 
daha iyi olacak tabiki..ne güzel kilo da almış.sen de patır patır veriyorsun.ikinize de maşallah
 
Nurdanım, tesekkur ederım kuzum yaa.. sımartıyorsun benı, cıkıp bakınmaya hal olmayınca kafa acayıp calısıyor :))



Bılıyorum ne demek ıstedıgını, okudum bı ara gecmısı.. yalnız degılsın, en azından bunu bil :)) ınsanoglu cıns cıns.. ınsanoglu sonsuz bı sekılde yasayacagını sana sana manasız davranmada ısrarlı.. saglıgın sıhhatın musade ettıgı surece sana hıc bır sey olmaz, emın ol.. bunun için sükret.. gerisini de s....... et.

Artçı sancılar dıyorum artık ben onlara :)) ona da alıstık.. 10 gunumuz kaldı surada.. dayanacagız ınsallahh..

Yusuf u benım ıcın öp lutfen.. sütün de gelecektır.. ınancını yıtırme sakın.. doktorunun da dedıgı gıbı.
 
evrim ellerine sağlık.o terlüğün aynısı bende de var.hatta dün dedim götürsem mi hastaneye çok rahat bişe.ama vazgeçtim seninkini görünce.çok düz benimki:))

yaf benımkının ustunde barız nakış var.. otelın adı.. ondan yaptım.. ne var yanı gotur.. amannnnn nolcak.. ısını gorsun de.. bakma sen bana.. evın ıcınde tek basıma, kendı kendıme kaldım mı tipik yengec burcu.. gecmıs eşelemektense üretmek daha ıyı hıssettırıyor kendımı.. yoksa hersey bahane.
 

götüreyim o zaman.yumş yumuş zaafım var bilirsin.iyi yapıyosun 10 gün böyle geçecek
 
deryacim insallah sutun dahada articak, yusuf gayet guzel kilo almis, sende vermeye basladin...sen bizim ornek annelerimizdensin, moralini yukset tut, bak bizlerde senden ve senin gibi deneyimli annelerden moral aliyoruz..Iyiki varsin..
 
götüreyim o zaman.yumş yumuş zaafım var bilirsin.iyi yapıyosun 10 gün böyle geçecek

Sen de dogurdun dogurucan.. Esra nın da elı kulagında.. benım daha baska bısıler bulmam lasım sanırımm.. ıcıne gırdım mı cıkamayacagımm :)))
 
Kızlar akşama misafirim geliyo - arkadaşım sanırım birkaç gün kalacak ama 1-2 hafta da olabilir - nekadar hiç bilmiyorum - o yüzden giremem herhalde sık sık - her fırsatta girer bakarım
beni merak etmeyin diye söyliyorum zaten bişey olursa ararım evrimi
Kendinize cici bakın
 
benimle aynı gün doğuracak birileri olydı keşke..destek olurduk birbirimize..şu esra dayansa gün
 
Sen de dogurdun dogurucan.. Esra nın da elı kulagında.. benım daha baska bısıler bulmam lasım sanırımm.. ıcıne gırdım mı cıkamayacagımm :)))
evrimim çok değişik duygular içerisindeyim.katatonik bir hal aldım.panik desen yok.heyecan desen bi gelip 3 gidiyo.hüzün var biraz ama sevinç de var..bu son günler çok ilginçmiş gerçekten.her şey çok iyi olacakmış gibi geliyor.bana dua edin bol bol.normal doğum yapmadığımdan duam ne kadar makbuldür bilemem ama:) ben hepinize edeceğim doğuma girerken..
yav esradan haberin var mı?
 

Derya bol bol su sütün çoğalır inş.
 
az önce okudum sizlerle paylasmak istedim

Dr.Paul Ruskin öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik etkilerini öğretirken onlara şu olayı okur:
hasta ne konuşuyor,ne söylenenleri anlıyor.bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor.zaman yer veya kişi kavramı yok.sadece kendi adı söylendiğinde tepki veriyor.
son altı aydır onun yanındayım,ne görüntüsü için bir çaba sarf ediyor,ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor.
onu hep başkaları besliyor,yıkıyor ve giydiriyor.dişleri yok,yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor.
gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde,yürüyemiyor ve uykusu düzensiz.gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor.
çoğu zaman mutlu ve sevecen,fakat bazen ortada bir sebep yokken sinirleniyor.biri gelip onu yatıştırana kadar da feryat figan bağırıyor.
bu olayı okuduktan sonra,ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımını isteyip istemediklerini sorar.öğrenciler bunu yapamayacaklarını söylerler.
ruskin kendisinin bunu büyük bir zevkle yaptığını ve onlarında yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırırlar.
daha sonra ruskin hastasının fotoğrafını dolaştırmaya başlar.
fotoğraftaki dr.un 6 aylık kızıdır.alıntı
 
Selam Kızlar, nasılsınız bugün? Ben ağdacıya gittim sabahın 9'unda. Teeertemiz olmuşum, doğuma hazırım. kaydirigubbakcemile3


:1shok: yaw son haftalarda ne böyle yatılı misafir ağırlama, yemeğe misafir alma falan. Kadriye miydii, petrik mii İki gün önce de biri "yemeğe gelecekler" diyordu. Milletin yanında doğuracaksınız huuu. Yormayın kendinizi.
 

büyük zevkle yapacağız eminim..yine bir acayip oldum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…