2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın kimsenin tadı kalmadı. Allah ım 2011 yılını Ekim ayı çok kötü geçiyor ülkemiz için.
1999 da yılında Yalova da depremi yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın bana da kimseye de.
Haberleri açtığımda yüreğim deliniyor resmen.Önce şehitlerimiz, sonra deprem...
Ben çadırda kalırken mevsim yazdı, soğuk yoktu en azından.
Düşünüyorum VAn da insanların yaşadıklarını, yaşayacaklarını içim daralıyor.

Bu arada diş olayı tamamlandı zannediyorum bizde. Hangi dişleri çıkıyor Kuzi nin ?

en arkadakıler.. azı mı denıyor onlara bılmıyorum..

dram ustune dram.. dramların ıcınden daha da dramatık hayatlar doguyor.. 10 yasında annesının cesedı ıle gunlerce gecelerce kalan cocuga kurtuldu dıyorlar.. cocuk kurtulmuşmuş..

95 senesınde annesını babasını depremde kaybeden kızı,aılenın bırı evlat edınıp buyutup ogretmen yapıyor.. kadere bak.. o da deprem de ölüyor..

yanı ne bılıyım.. ne dıyeyım.. ıste oyle.

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Ağustos Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Agustos Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

agustosanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Ağustos Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Ağustos Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

:KK49:

Herkese selam, hastaneden cuma günü çıktım, anca kendime geldim. Perşembe günü bebeğin hareketlerinin azaldığını hiç tekme atmadığını hissetmiştim. Eşime doktora gidelim dedim. Gittik ama ikimiz de bir sorun olacağını hiç düşünmüyorduk. Bebeğin suyu azalmış, su azalınca kordondan geçen kan da azalıyor. Bebek yeterli beslenemiyor ve strese giriyor. Stres de kaka yapmasına sebep oluyor. Kakasını yaptığı doğumda ortaya çıktı. Bebeğin suyu az olduğu ve kalp atışlarında ritm bozukluğu olduğu için apar topar izmitteki bir hasteneye ambulansla sevk edildim. yalovada yeni doğan yoğun bakım servisi yokmuş. spinal anestezi ile sezeryan oldum. Yavrum 44 cm. 1620 gr doğdu. ilk gün hariç oksijen desteği almadan kendiliğinden solunum yapabiliyor. Biraz solunum düzensizliği var ama endişe edecek boyutta değilmiş. Hergün daha iyiye gidiyor. Yutma refleksi gelişmediği için mideden boruyla besleniyor. Doktor 3 haftaya kadar düzene girer ve emzirmeye başlarsın dedi. Zaten emmeye başlayınca eve alıcaz. Ben iyiyim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Hergün süt sağıp hastaneye götürüyoruz. Kendi derdimden olan bitenden hiç haberim yok. Van depremini duydum, ALLAH yaşayanların yardımcısı olsun, ölenlere rahmet eylesin. İnşallah sizler iyisinizdir.

Herkese selam, hastaneden cuma günü çıktım, anca kendime geldim. Perşembe günü bebeğin hareketlerinin azaldığını hiç tekme atmadığını hissetmiştim. Eşime doktora gidelim dedim. Gittik ama ikimiz de bir sorun olacağını hiç düşünmüyorduk. Bebeğin suyu azalmış, su azalınca kordondan geçen kan da azalıyor. Bebek yeterli beslenemiyor ve strese giriyor. Stres de kaka yapmasına sebep oluyor. Kakasını yaptığı doğumda ortaya çıktı. Bebeğin suyu az olduğu ve kalp atışlarında ritm bozukluğu olduğu için apar topar izmitteki bir hasteneye ambulansla sevk edildim. yalovada yeni doğan yoğun bakım servisi yokmuş. spinal anestezi ile sezeryan oldum. Yavrum 44 cm. 1620 gr doğdu. ilk gün hariç oksijen desteği almadan kendiliğinden solunum yapabiliyor. Biraz solunum düzensizliği var ama endişe edecek boyutta değilmiş. Hergün daha iyiye gidiyor. Yutma refleksi gelişmediği için mideden boruyla besleniyor. Doktor 3 haftaya kadar düzene girer ve emzirmeye başlarsın dedi. Zaten emmeye başlayınca eve alıcaz. Ben iyiyim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Hergün süt sağıp hastaneye götürüyoruz. Kendi derdimden olan bitenden hiç haberim yok. Van depremini duydum, ALLAH yaşayanların yardımcısı olsun, ölenlere rahmet eylesin. İnşallah sizler iyisinizdir.

Vay anasını yaa.. ben senı evınde cocugunla ılgılenıyorsun dıye dusunurken,sen neler yasıyormussun.. yazdıklarını okuyunca kalakaldım oyle.. Allah yardımcın olsun Belmam.. gercekten cok uzuldum.. kı sen metanetlı bır kadınsın, bıze bu kadar yansıtıyorsun.. dusundukce sıkıntının buyuklugunu anlayabılıyorum.. guzel yureklı canım arkadasım.. yakın olsaydık da ellerınden tutabılseydım.. en azından bunu yapabılmeyı cok ısterdım. Evladın ve senın ıcın dua edecegım.. senı cok ozluyorum.. bır an once kocaman yuregınle evladını da alıp aramıza donmen dılegı ıle..

Hala su yeme duzenını ogrenemedım.. adım gıb bıldıgım bır sey de işime gelmiyor.. gelmedıkce de basıma gelenler.. hıpoglısemıye baglı bas donme, kalp kapakcıgı bozuklugunu tetıkleyen tansıyon dusmesı.. ıle gunumuz son buluyor..

Ekmek yemeyecegım arkadas.. habıre proteın ve yaglarla beslenecegım.. gunde 6 oguın yıyecegım.. tatlıdan uzak duracagım.. her yedıgım seyı uc kere dusunmekle mukellefımm.. o varsa yanında bu da gerek.. bunu da yemelıyım.. elma yıyecegım.. yanında sut ıcmem gerek yaaa :))) bunları kac yere yazdım sıze bılmıyorum.. sıze yaza yaza ben de kafama sokarım belkı :)

Kuzey arkadasımızın yıne burunları tıkalı, bu ssefer akıyor da.. sureklı dısarıda arkadasları ıle.. ve cocukların cogunun neredeyse aylardır burnu akıyor.. bunu analar ya bu duruma ıyıce alısmıslar kı dogal gelıyor.. ya da bu kadınları ben gebertecegım bı gun.. hadı benım esssseeeeeeeekkkk herfı ılac ıcmıyor.. mılletın cocugu benım kadar yıyor sadece parkta gezınırken... 8 kıloluk bır kız cocugu ıkı tane cıkıta muzu ust uste yedı.. gozumle gordum.. kaldı kı surubu mu ıcmeyecekler.. halıyle kuzey de hastalnıyor ıkı de bır.. e bızde ınleye ınleye gecırıyoruz ılac kullanamadıgımız ıcın.

hayırlı bır seyler yazayım dıye kendımı zorladım.. yok,çıkmadı :KK70:

geçmiş olsun canım. neyseki bebişin durumu iyi Allah biran önce şifasını versin inşallah..

Belmacım, Berra bebeğin erken doğduğunu Esra söyleyince inşallah bir sıkıntısı yoktur diye düşünmüştüm. İyi ki farketmişsin. Üzülme hızlıca gelişimini tamamlar dışarda. Bir an önce eve çıkarırsınız inşallahç Öpüyorum her ikinizin de yanaklarından. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

tel kırma slm geçenlerde bi topikte okudumda sen servet hn doğurdun
bende orda doğurdum

geçmiş olsun canım.Rabbim şifasını versin kuzunun sağlıklı mutlu huzurlu günlerde büyüt inş.
kafaya takma üzülme sakın iyi olur minnoşşş

Evrim hipoglisemi demişsin ya, ileri düzeyde değil demi. Çok zordur tahmin edebiliyorum, sana sunulan listeye bağlı olmaya çalışmak. Allah yardımcın olsun, ne zor...
Eşşek Kuzy'i poposundan ısırıyorum başka da bişey demiyorum. Bak gör ona yemek yetiştiremeyeceğin günler çok uzak değil. Öyle dua ediyorum.

tel kırma slm geçenlerde bi topikte okudumda sen servet hn doğurdun
bende orda doğurdum

Evet Kolan'da.. Minnetle hatırlıyorum onu, ameliyata girmeden beni öpüp hazırlamasını unutamam, anne gibi..Ne zamandı senin doğum??

Evet Kolan'da.. Minnetle hatırlıyorum onu, ameliyata girmeden beni öpüp hazırlamasını unutamam, anne gibi..Ne zamandı senin doğum??

bende canım dualarla doğum yaptırışını ayy unutamam çok dua ettik birbirimize
23 ağustos 2009 cnm

Belma cığım çok geçmiş olsun.
Neler yaşamışsın, çok şükür atlatmışsın.
Allah bebeğine sizlerle birlikte hayırlı sağlıklı ömürler nasib etsin.

Uzunnnnn bir aradan sonra kisacik slm belma arkadasim dogum yapmissin rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
Evrimcim dikkat et kendine sen bize lazimsin dahaaaa
Baska sayfalara bakamadigim icin bisi yazamicam malum vakit kisitli suan bile yigit ayagimda bir yandan salliyorum

Bizden haberler yigit artik yuru evde ayaklanan 2 bi bebiste farkli oluo:) bugunlere de geldim ya hic buyumuyecek gibi geliodu ama bayramin 3 gunu yigitin 1 yas gununu kutluyacagiz ins konudmada pek ilerlemedi yigit mama dede gel gel baba dio baskada bisi yok

Musti son 1 aydir aksamlari sallanmadan uyuyor bi ogle uykusunda salliyorum onuda yavastan birakiyim diorum cis konusunda hic ilerlemio bizimki ama gokhanin yaninda bile acinda aglio utanio pasam guya
Yigite artik vurnu eger biri gelirse dikkat cekmek mi istio bilmiorum ozmb vuru ama kimse yokken ellemiyi yigit dustu gozunun kenari cekmeceye geldi kesti kandini gorunce uzuldu sanirim o gunden beri ellemio sukur benden bole yinede uzun oldu iki cocuk arasinda gecio hayat tabi gesmeden dr geri klmiorum vqkit buldukca girerim ins

Ayyy ne cok harf eksik ne cok kelime dusuklugu var yazida kusura bakmayin idare edin artik beni telden anca bukadar yazabildim

X