aycacım evden calışmaya devam ama alperenle hıc mumkun değıl onu anladım :) sabah 11 gıbı babası ananesıne goturuyor akşam gerı getırıyor. ama alperen kendısı gıdıyor ben evdeyım diye sanırım hıc sorun cıkarmıyor. adam ben evden cıkarsam arıza cıkarıyormus demek ki. evden calışmak cok keyıflı ve cok fazla sıkıştırmıyolar yanı rahat rahat yapıyorum.
az önce bırlıkte yatıyoruz demıstım ya arkadaşlar, yazılarını cok severek okuduğum bır psikiyatrist var nusret kaya belkı bılen vardır. şımdı onun bır yazısını buldum ve 2 yaş sonrası bırlıkte uyumak ıcın yazdığı cumle şu :
Alt beyin takıntılarımız nelerden kaynaklanıyor?
-Bunun birçok nedeni var. Bunlardan en önemlisi iki yaşından sonra çocukların yakınları ile birlikte uyumasıdır. İnsanda üst beyin iki yaşından sonra gelişmeye başlar. Üst beyin gelişme göstermeye başladıktan sonra yakınlarla birlikte uyumada, uyku esnasında üst beyin devre dışı kaldığından alt beyin uyku esnasındaki bedensel temasları sex yapma olarak algılar. Bu durum, üst beyinde ağır suçluluk duyguları ve kompleksler yaratır. Bu nedenle iki yaşından sonra çocukların yakınları ile birlikte uyumaları kesin olarak yanlıştır.
tamamını okumak ıstersenız lınk
Rüya Analizi | PsikoEstetik.com ben bugun ıtıbarıyle yatağında yatırmaya başlamaya karar verdım.
BUKET bal bende balparmak falan verıyorum gece yatarken sutune karıştırıyorum. doğal olanı bulup almak en ıyısı ama dedıgın gıbı o parala satılınca acaba bunda da bır ıs mı var dıyosun. keske arıcılıkla uğraşan koyluler olsa etrafta da onlardan alsak mıs gıbı. aslında alıp dağa kaçsak :) herşeyı kendımız yapsak ıcımız rahat edecekte olmuyor ne yazık kı.