- 17 Nisan 2009
- 1.033
- 0
ilk mandalınasını yedım ben de gecen gun :))
Antalya nın en guzel halı.. agaclar lımon mandalına portakal dolmaya basladı.. aksam hava mıs gıbı.. gunesı adamı haşlamıoo.. havası nefes aldırıoo.. dadından yenmıyor valla :)
ooohhh süper yaa bizim buralar küspe kokuyo valla bayılırım antalyaya o limon mandalina ağaçlarının kokusuna izmirdeki evimizinde hanımeli ağacı vardı akşamları buram buram kokardı çok güzeldi össleedimmmm izmirii....
oyun grupları gerçekten sougunculuktan başka bişey değil AYÇA cım katılıyorum sana eskiden böyle şeylermi vardı sokaklar güvenliydi kapı önleri çocuk doluydu hoş bizim burdada aynı zaten çocuk nüfusu çok fazla 1 evde 8-10 arası çocuk var....biraz daha erken bence çevrede çocuklularla sık sık görüşmek mantıklı evrim gb...
lenada inanılmaz taklitçi oldu ne yaparsak aynı ESRA bayıldım eceyle diyaloğunuza aslında ne güzel bizi kızdırsalarda hayat onlarla güzel bizimde başımızdAN geçeni anlatayım kütahyada gelmeden 1 gün önce biriyle görüştük çocuk kekeliyo ve 11 yaşında lenayla oynadılar ertesi gün bi baktık lenada onun gb konuşmaya başladı önce aldırmadık gecer dedik ama hala geçmedi aradan 2 hafta gecti aynı kızıyoruz artık yapmasın die napıcaz bilmiyorum çok düzgün konuşan çocuk neoldu