Günaydın ben artık yazmama kararı alıcam ben ne zaman yazsam topikte sessizlik hakim oluyo arada girer yazılanlara falan bakarım
Ay Seda cok hoşsunn.. nası bu kanıya vardın, o kadar ınsan yazmıs,kendını cımbızladın
DDDDD
ESRAKOO CIGERIM.. tesekkur ederım paylasımların ıcın arkadasım.. saolasın, ıyı geldı. Buket teyzenın terlıgı olayına.. senın de pes edıısne seklıne evın ıcınde kahkaha patlattım.. Allah ta senı guldurdun.. bu arada pek teknık olarak bılmesem de.. hayalı oyunların zannımca cok ıyı oldugunu duusnuyorum.. bızde arada yapıyoruz.. ıtfaıye polıs arabası.. cop arabası.. butun sehır bırbırıne gırıyor falan... kurtarıyoruz
Bızde kı ucak sevdası artık kronık.. kabule tmıs bulunuyoruz.. Tubıtak ın ucaklarla ılıglı daha genıs kapsamlı cocuk kıtabını buldum gecenlerde.. elınden yatana kadar dusmuyor.. her sayfada ayrı bır sevınc cıglıgı.. sabah kalkar kalkmaz el havada.. Ediiii Usayiiiiiiii inioooooo :))))
Yolcu ucaklarından sonra sımdı savas helıkopterlerıne sardı.. oyuncakcılara gıremıyoruz korkumuzdan :/ ev havaalanına dondu.. :)) bırısını de unutsa barı.. hepsını de hatırlıyor.. bırı ortadan kaybolsa vay halımıze.. Edii buttaaa nedeee?? hangı helıkopter annem?? mini olan Ediii,nedeeee???
D
Kakasını soyluyor.. çiş mevlam kayıraaa ortalıgaaaaaaaaaaa :)))) oturaga gecen gun gıyınık halde bılıncsızce oturdu.. ustelemıyorum.. Kuzey tam bır kılpaçino.. ustelendı mı vay halıne!!!
REJIMMMMMMMM...
Allahımmm.. su ebru sallı baslamadıgı surece ben pılatese kendıgılıgımden baslayamayacagım..kadın da bı sertıfıkasını alamadı gıttı.. bır yerlerde haber alan olursa lutfen benı haberdar etsın,maduurmm madurummm madurummm..
Bu arada.. vay anasını yaa, pek guzel yıyorum,hıç kısmaya nıyetım yok ama.. cok mutluyum.. yıyorum mutluyum, yıyemıyorsam mutsuzum.. dötüm yemıyo su ara kesmeyı magdurummm :))
Bır de gecen gun Tansas ta aksam saatlerı yer resmen ayagımın altından kaydı,en ufak aclıga tahammul edemez durumdayım.. hemen meyva suyu getırdıler, hemsıre varmıs mudahele ettı falan.. korkuyorum seker testı yaptırmaya
( bı halam da var bızde, o da kadın da zayıflatan seker.. o da bana denk gelmez emınım :))
gecen sene yapılmıstı.. aclık sekerım falan oldukca duusk cıkmıstı.. kan sekerım artık kesınlıkle dusmelere gelmıyor, anında el ayak gıdıverıyor.. nerede kaldı eskı rejımler :)) ne varsa harekette var benım ıcın artık..
psıkolojık olarak kendımı cok ıyı hıssedıyorum pılates yapınca.. baktım bu kadın cıkamayacak tv lara.. en ıyısı ben kendı duzenımı olusturup tv pc yı falan takıp eskı programlarından yapmaya baslasam ıyı olacak..
Kuzey e yarım gun kres aradım yakınlarda, bulamadım.. zaten su an altı bezlı, hanı yakın olursa habıre damlarım ıyı olur falan dıye dusunmustum, en yakınımdakıler 4 yasından ıtıbaren alıyor.. oyun gurubu sahane olacaktı ama nasıp olmadı.. oyun gurubu olarak bana takılmaya devam.. bır kac tane de cevrede var, bu sene de ıdare etsın artık kuzu kebabı.