ece ile soyle yapıyorum ece bak ben kek yapıyorum hayali elimde hiç bir alet edavat yok karıstırıyorum bakkk hop kaba koyduk pistikestim simdi al sende ye tabaga koyayıym dur diyorum o da alıyor ye bakalım diyorum yiyor numarası yapıyo ama bayılıyor kakır kakır guluyor bu esnada. simdi diyorum cay vereyim yanına boyle içioyruz ama çayı bardak tutma harekiti yaptırıyorum onu yapıyor simdi napalım dyorum islak mendil diyor tamam diyorum islak mendil vevreyim size ece hanım agzınız kirlenmis onu veriyorum yalandan siliyor seklinde vs vs bu hayal gucunuze gore genisletilebilecek bir oyun geçen arabada çok mızıldadı uykusu vardı berkeye dedik yap diye berke ohooo benden on kat guzel haya l gucu neler neler yaptılar yol boyunca.
:)))
yaff adaş ben yahoya drama yapsam başıma iş alırım mesela çay içiyo gibi yapsam illa canlısını ister bu sefer çay bulma derdine düşeriz adamda hayal dünyası yok tamamen realist bir kişilik :))
şu sıralar yiğit hoplama zıplama derdinde. yeni yeni öğreniyor ya çok hevesli. dün kendi yatağında zıplamayı keşfetti. ama bir saat belki hopladı. nasıl yoruldu kan ter içinde kaldı. yeni şeyler öğrendikçe ne çok seviniyor kuzular :)
ahh ne şanslısın demek yatakta hoplamayı yeni keşfetti
o zaman şöyle söylim yakında uzun atlama çalışmalarına başlayacak yiğit kuşun :))
DERYAM diyet iyi gidiyor gibi 1.800 gr vermişim 13 günde belden 3 cm basenden 2 cm incelmiş... ama bu hafta hasta olacağım acayip iştahım açık tatlı istiyorum kendimi zor tutuyorum.... 15 gün sonra yeniden kontrolüm var inşallah kilo alıp gitmem...
ha bu arada BURCU, ELİF, PERVİN, NURDAN, ESRA aklıma gelenler bunlar ....nerelerde neler yapıyorlar giriyorlarmı topiğe....
burdayım burdayımm artık bende yazacağım her fırsatta inşallah
sibelim zayıflamakmı istiyorsun o halde sana şiddetle karatay diyetini öneriyorum ben 66 kgya kadar düştüm hoş ramazan dönemi birkaç kilo geri alsamda tekrar kampa sokacağım kendimi
kitabını al ve uygula inan sonuçlarını göreceksin
sesini özledim bebem yaa
(
seline gelince gün güne büyüdüğünü daha çok farkediyoruz, hergün yeni birşeyler öğreniyor, kendince bi kelime dağarcığı oluşturmaya çalışıyor, hiç olmadık bi cümle kurup bizleri şaşırtıyor, adam olacak çocuk daha bu yaşta çok hamarat dışarı çıkıyorsak yerde terlik, ayakkabı ne varsa alıp yerine ayakkabılığa koyuyor, bir şeyi nerden alıyorsa aynı yerine koyuyor vb, çok tertipli düzenli olacak sanırım hiç bana çekmemiş:)))) bi o kadarda inat ağlayarak sızlayarak bi şekilde istediğini yaptırıyor, ne yapalım sağlıklı olsunlar yeter,
,
valla yazdıklarını okuyunca içim rahatladı bizim çocukmu arıza diyordum bu ağustos veletleri genel olarak böyle pimpirik kanımca analarına çekmemiş bende öyle değilimdir..
Kızlar aranızda istediği olmayınca çığlık atarak yaptırmaya çalışan bebişi olan varmı? Benim oğlum 3-4 aydır böyle maalesef çığlık atmaya başladı birde parkta yada eve bir çocuk geldiğinde herşeye benim diyor. Ellerinde ne görse benim diye istiyor. Düzeltmek için ne yapabilirim fikri olan varmı?
öncelikle hoşgeldin arkadaşım
yahoda anormal bir huy var kendini yere atıyor mekan hiç farketmez pazarda olsun avmde olsun evde olsun yerler çamurlu olsun şak diye kendini yere atıp ayakları havaya kaldırıyor ciyak ciyak bağırıyor ben tepki vermiyorum bu dönemlerde geçecek diyorum hiç üstüne gitme bence bırak çığlığını atsın..
Aksamada anneannesini karsilamaya havaalanina gittik.ayyy cok mutluydu.yalniz havaalaninda guvemlikte sutyenimin metalleri olsa gerek ötüp durdum en sonda bir bayan gorevli aradi.kehkehhhh
Ayyy ne cenem acilmis.
facede bi esra bacimla arkadasiz herkesin orjinal adini bilmiyorum eklesenize ayol beni
))guli sen yoksun galiba
ben bazen viaporta geliyorum aslında eşim imeste çalışıyor yakın oralara geldiğim bi zaman haber vereyim sana bir türlü görüşmek kısmet olmadı ebrucum
Yine fragman metnimi giriyorum.
Okudum hızla çıktım. Güliye yazayım önce, gelcem pek yakında!!!
Güliii
Rüzgar'ın Fısıltısı adres aynı sadece google aramasına kapatmıştım bir ara.
fragmanı yerim senin özledim seni ça ça çam ruzyin kolumu çıktı geçmiş olsun sende bırak şu işi yaaa bikaç sene idare edin günlere gel görüşelim öpüşelim koklaşalım sonra çalışırsın kaçıyomu iş yahuuuuuuu yok ananeye yok babaanneye müdana et nereye kaydar ayçam yaaa
(
şu günlerde bir gerginlik bir sinir bende anlamadım gitti. sebepsiz... bir haftadır her gün kabus görüyorum. rahat gecem yok. sabah yorgun uyanıyorum. zamansız ağlamak geliyor içimden. sebepsiz.. dün yine rahimden sancı girdi. dış gebelik dönemimdeki gibi. doğum kontrol hapını bırakmıştım ondan mıdır bilmem. tekrarlarsa doktora gideceğim bakalım inş tekrarlamaz. mahvediyor çünkü beni.
senin tek çözümün bol dua kuzum felak nas ayetel kürsü rabbim ferahlık versin yüreğine..
günaydın hatunlar..bir haftadır bilgisayarın başına geçemiyorum..ablamız okula başladı yusuf çok değişti..öğle uykusuna yatmıyor zar zor uyuyor..rahatlarım derken tam koa ortamı oluştu ...
(
...
yahuu bende keko gibi okuyorum diyorumki kendi kendime bu hatunun avatarıda aynı deryanınki gibi
birde diyorum ne ara geldide samimi olmuş milletle hihooo hayırdır noldu eski hesabına deryam ya :))