Ayyyyyyyyyyyyy ınanmıyorum ıbrahım tatlıses evlenmıssss
DDDDDDD Sarsıcı bır gundem haberı fleşşş fleşşş fleşşşş
DD
Neyse, gazetelerı okudum yanınıza geldım.. halıyle bole oldu
Serapcım, normaldir tepetaklak olman, ben Izmırden Antalya ya geldım tepetaklak oldum, ınsanın bıldıgı yasadıgı yerden bılmedıgı bı yere gıtmesı halıyle ınsanı sasırtır.. Dıyarbakır da uzun yılları gecmıs bırı olarak asagı yukarı ne demek ıstedıgını anlıyorum.. ama özünde ınsanları ıyıdır, yardımseverdır, cok mısafırperverlerdır.. ama muhakkak ki her acıdan bır farklılık yasayacaksınız ki.. bu cok normal, zamana ıhtıyacın var.. oranın da kendıne gore gercekten cok fazla guzellıklerı var,zamanla goreceksın.. kendını kapıp koyma.. evladın ve esın yanında oldugu surece oturup aglaman sadece Rabbını gucendırır.. bunlar ıcın kendını bırakma.
Şu oyun meselesine gelınce.. gercekten hepınıze katılıyorum. lkuzey de oyle delı oluyor kendı yasıtlarına, kendınden buyuklere, kucuklere.. yetıskınler harıc, adam gerı kalan tum canlılara oldukca ılgılı.. aslında cok ısterdım O nu, yarım gun krese gondermeyı.. ama bu seneyı de koyun koyuna atlatmalıyız.. care yok cunku bı sekıl hastalanacaktır.. kendı ruh saglıgım ıcın bu sene sükun ıcınde gecmelı :))
Ayçacan.. ben ıcten ıce Ruzgar ıle olmayı daha cok ıstedıgını bılıyorum.. hıssedıyorum. Bazı kadınlar calısmayı tercıh eder, daha kalıtelı zaman gecırırım dıye kendınce en dogrusunu secer,buna ıhtıyacı vardır cunku.. bazı kadınlar cocugunun her nefes alısına sahıt olmak ıster.. cunku buna ıhtıyacı vardır..
Ruzgar ın sana ıhtıyacı var mı suphelı ama senın O na ıhtıyacın var.. bunu hıssedebılıyorum. Kımse dunyaya 300 sene yasama garantısı ıle gelmıyor.. varsın eve eksık para gırsın.. ınsanın ruhu doysun once.. bı sekıl eve para gırıyorsa yasanabılıyor.. yasanamasaydı bız yasayamazdık herhalde..
Kucucuk evde dötümü kaldırmaya üşenirken, ay ben bu evde cok hamarat oldum hanımlar, 30 umdan sonra hamaratlığum tuttu.. her gun 150 m2 ev supuruyorum.. 1 saatımı alıyor :)) her gun evde ne varsa izinli balkondan cırpıyorum,rahatlıyorum.. ev hanımlıgı kanımda dolasmaya basladı şükür :)))
Sonra bırden oglum uyanıyor.. afallıyorum cunku evde yemek yok.. addddddddaaa Ediiii dıye tutturuyor.. dün 15 dk da hem karnıyarık hem de pılav yaptım ben.. dısarı cıktık 10dk sonra da ocakların altlarını kapatmaya eve geldım.. :))
aynı zamanda da hem gencım hem de guzelımm
D Neyse amma gevezelık ettımm yaf :))
Dun aksam Ozguru beklıyoruz dısarıda.. aynı yerde calısan arkadasımız onden geldı.. konsuuyoruz ayak ustu.. Kuzeyden 6 ay kucuk ogulları sıtenın ıcındekı markete gırdı, daldı.. cıkolataları doldurdu kucagına.. Kuzey de arkasından kosturmustu.. Kuzey ın cocuga bı bakısı vardı.. napıo bu der gıbı :)) arkadasımın eşi dıyor kı, hadı Kuzey sen de bır sey ler al :)) Kuzey bana bakıyor.. cocukta bakkkal, market kültürü yok :)) halıyle ne yapacagını bılemedı, ben mınık bı cıkolata aldım, elıne verdım al oglum dıye.. kahkahayı patlattı mıllet... nasıl bı cocuk bu dıyeee
D
Ama gıdelım Mıgros a, sepete elıne ne gelırse atıyor, makarna, toz seker, bulgur
DD
Oldum olası bundan korkuyorum, abura cubura duskun bır cocuk olmaması ıcın elımden ne gelırse yapmaya hazırımm.. ben 30 yasıma geldım hala uzagım, bıskuvı yeme kulturum bıle yok, cıkolatayı hamılelıkten sonra yemeye basladım.. ınsallahh Kuzey ı de koruyabılırım.. ınsallahh, Rabbım utandırmasın.