2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle esracım çok haklısın. ölümden korktuğumu hiç bilmiyordum bende. taki şu son yaşadıklarıma kadar. bana bişi olursa yiğit ne yapar diye düşündüm hep rabbim göstermesin. evlatlarımızdan ayırmasın bizleri.
ne güzel buluşuyormuşsunuz yine. keşke bende gelebilseydim ne iyi olurdu. moral olurdunuz bana.. cok selam söyle özlem ve gizeme.
Fatmacım Allah yardımcın olsun arkadasım.. kaza da atlatmıssınız, cok gecmıs olsun, çözümü olan seyler bunlar, sukurler olsun.. dualarım senınle, bugunler de gececek,az kaldı.
evet evrimcim az kaldı inşallah. ptesi sonuçlarını bekliyoruz dört gözle. arabamız geldi. tamir olmuş. iyi şükürler olsun.. duaların için çok teşekkürler canım.
ohhh sefan olsun. bizim yerimize de eylen evrim.. beni merak ettiğin için girdiğini yazmışsın. inan çok memnun oldum ve çok duygulandım. birbirimizi görmeden iyice tanımadan merak etmen. gerçekten ne yazsam az gelir. canım yaa..
oyyy 37 günlük bebekle mi iyi ki hissetmemişler. hala sallanıyorlarmış. annem bugün de diyor kaç kere salladı. rabbim bi daha yaşatmasın. duaların için çok teşekkürler deryacım.
kesinlikle öyle canım. üst üste geldi iyi olsam hemen okutacağım aklımda zaten. kurban da düşünüyoruz. yiğit için aklımızdaydı zaten niyetimiz vardı bu yaza diyorduk. onu kestireceğiz nasipse.

bulustuk bugun ozlemle ama ne bulusmaydı 1 saatten fazla bulusmaya çalıstık gizemler ayrı biz ayrı arabalarda ozlem sokaklarda: ) saka gibiydi
sahilde idealtepede bulusalım dedik idealtepede carrefour vardı migros olmus daha dougrusu sahildeki tum marketleri migros mu almıs nedir aklım almadı tansas vs vardı hepsi migros ordan olay karıstı ozlem migrosun onundeyim diyor gizemler bizde ordayız diyor ama baska migroslar biz bos yere km lerce yol gittik indik arabadan yarım saat yuruduk ozlemi bulacgız diye sonra ozlemin sarji bitmis cebine ulasılmıyor deliriyorduk topluca:) sonunda bulustuk ama oyle az zaman kaldıkı gizemin baska arkadasları ile randevusu vardı bu kadar zaman aranmayla geçince sadece konustuk birsey bile içemedik beyler çocukları oynatı parkta da biz biraz sohbet edebildik
foto mak almayı unutmusum resim çekemedik hi bir dahaki gelisine insallah
ozlem incecik olmus harbi ince kıskanıyordum onu dahada kıskanclıgım arttı ama ben onu yasıtım sanıyordum benden 6 yas kuçuk oldugun duyunce e dedim normal kolay kilo vermen P nası ama bahane:))

evrim ne guzel eski memlekette geziyor olmak dimi ozlemismisin neler hissettin izmire tekrar donunce tasınmadan sonra ilk sanırım dimi bu ?

adas girmiyor epeydir nerelerde bilen duyan:)

gullu tatilde sanırım su an nasıl geçiyor gelince artık tiyoları alırım: ) buyumuss bebe ile tatil nasıl olc ak endise merak vs içindeyiz iboyla nasıl uyutacagız pusette uyuyaacakmı geçen seneki gibi vs diyoruz olmadı hergun sirayla biri odada uyutur en kotu ihtimal vs planlrımız vr bakalım

baya maceralı gecmıs bulusmanız :)) neyse görmüşsünüzya bırbırınızı oda bişe :))
evet Afikimm peynır mübarekk.beyaz tenlı aman kıpkırmızı etmedın ınsallah cocugu.nasıl gectı hatuun tatılın,meraktayım.havalar burda hep bozuktu ama didimde ıyıdır muhtemelen.bakalım bızım şansımıza nasıl olcak havalr.bı ısınamadı gıttı.
gecmıs olsun.. aksılıkler terslıkler hep üstüste gelır.neyse cana gelmesın mala gelsın dıyelım.kesede kuculmus cok sevındım.aklımdasın acaba ne yaptın dıe.ıns tamamen yok olur bıan önce.
markafoni sitesinde kargo bedava(sadece banaymış yaff)
ayrıca 16- 17 mayısda kullanılmak üzere10 tl m var ama site bakımda iymi?
uyuz oldum
bizdede vardı ındırımde bedava kargoda,kullandık :))
coook sevındım gönül rahatlıgıyla hersey yıyebılecek kızın artık.gözünüz aydınn
Arkadaslar deprem oldu (
öyleymıs herkez hıssetmıs bu depremı.merkez üssü kutahyaymıs halbüse.bızım burda bıle bırsuru kısı hıssetmıs bız anlamadık

oh busene ıyı gezdın,aştın sınırları.. nasıl gectı tatıl?

hep gırıyprum şöle okuyup,önmelı bıse varsa cvp yazıp cıkıyorum.aslında cok özledım burda sohbet etmeyı.kımse kımseyle aynı anda denk gelemıyo sanırım.gelen bı öncekıne cvp yazıp cıkıyo.
bebişler nasıl kımbılır cogu bıcır bıcır başlamıstır bıle konusmaya.
bizim şu sıralar herseyı sahıplenme huyumuz basladı.elıne aldıgı herseyı menim menimm dıyıp vermıyo kımseye.mesela baba benım dıyorum,buseferde elındekılerı fırlatıyo "hayıığğğ baba menimm" die iteklıyo benı.babaya düşkünlük hepten arttı.
vee en kötü huyumuz parktan cıkamama... ama öyle böyle degıl.. öncedende kalkmazdı salıncaktan falan ama bı sekılde kandırırdık.bak havhav ,gel pisiye bakalım falan.şuan öyle degıl,ortalıgı ayaga kaldırıyo. kesınlıkle salıncaktan kalkmıyo, parktan cıkmak ıstemıyo.gecen hepten mıgrosa alısverıse gıttık,alısverıs yapamadan geldık.mıgrosun önune bahce salıncagı koymuslar,bınmek ıstedı neyse oturtduk yok anacım kalkmıyo.yarım saat dıl döktü Hakan, ne aldıksak elıne kalkmadı.parcaladı kendını aglamaktan. bızde gerısıngerı eve dönmek kaldı
Şevval pepee izlerken ıyı takıldım, uzun oldu :))

antalyada deniz sezonu açılmış bulunuyor haftaya gider bilgi veririm esroko sana

bu hafta uzaktan baktım denize giren çocuklar kıpkırmızı olmuş halsiz düşmüş yatıyorlar.nehir plaj kumuyla oynadı saatlerce hiç kalkmadan orada oynayabilir zaten parktada çok oynuyor. şezlognlar bence bebek yatırmak için birebir. zaten biz geçen senede şezlonga yatırdık. ama plaj dışında bir yerlere gidince zor oluyo antalyada denize girilicek değişik yerler var ama bebeklerle çok zor.

bide beni en çok korktuğum konu kaybolması kalabalıkta gözünü bir saniye ayırmadan bakman lazım dün bagaja bir şey yerleştiriyodum iki saniye için de ortadan kayboldu arabaların arasına girmiş onu göremediğin an ömrümden ömür gitti.başıma kaynar sular döküldü.

ne guzell yaa,denız sezonunu ıple cekıyorum ama busene gelmıcek galıba bizim buralaara ( meteorolojının sitesınden denız suyu sıcaklıklarına baktımda antalyayı 22 derece gösterıyo akcakocayı 11 derece varın gerısını düşünün yanı. persembe yola cıkıyoruz kısmetse tatıl için,bakalım hava nasıl olcak.denıze gıremıycez kesın,çünkü gidecegımız yerdede cok ısınmamıs denız suyu ama havuz yapıcaz bol bol ınsallah :)

antalyada deniz sezonu açılmış bulunuyor haftaya gider bilgi veririm esroko sana

oo hadi bekliyorum haberleri ama tuba nın dedigi igibi hava durumu pek iç acıcı degil ama bizim gitmeye daha 3hafta var isinir insallah ben zaten çok sıcak su hiç sevmem serin olsun serinleyelim girince de ece napar bilmiyorum artık :))

bu arada ben yunanistanda denize girdim deniz suyu 18-19 derece arası gidip geliyordu arkadas kol saati ile olçtu heryerim uyustu ve çıktıgımda kipkirmiziydi:) ama hava ısınınca anında su da isinir ben umutluyum yani.)

berke ye hamileyken 19 mayısta fethiyeye gitmistik yaz ortası gibiydi hey gidi eski zaman.

ben sezlongda hiç uyutmaodım berkeyide ece yi de hep pusetlerinde emzik verip sallayarak uyuttuk
dun aylardan sonra yani geçen yazdan sonra ilk kez ece pusette uyudu avm geziyorduk hala alısveris suruyor ikiside buyumusler ustlerine giycek birseyleri kalmamıstı o arada ogle uykusu gunu çok fena boluyor ece uzun uyuyor birde 3 saat kadar. yolda pusette uyuttuk kısa uyudu ama en azından alacaklarımızı aldık.

Herkese selam,

Foruma en son bir hafta önce girdim. Sayfalarca alıntı yaptım. Cevap yazamadan elektrikler gitti sinir oldum.

Ben iyiyim arkadaşlar. Mide bulantılarım azaldı, çok şükür rahatlamaya başladım. 2 haftalık bir uğraştan sonra Didar memeden koptu. Gerçi hala arada bir memeyi açıyor, yanağını dayayıp uyuyor yada tutmak istiyor. İçim eriyor o zamanlar. Sağlığımız çok şükür iyi. Ben 11 haftalık oldum, haftaya 3 ayı dolduruyoruz. Didar konuşma konusunda hızlanmadı. Bazı kelimeleri tam söylüyor, korktu, şeker gibi bazılarını yarım söylüyor poka (portakal) yaka (yakala) gibi söyleyemediği herşeyin ilk hecesini söylüyor; tamam-ta gibi. İki kelimeli cümleler pek kurmuyor. çuku ver demiyor sadece çukuuu diye tutturuyor. Şimdilik telaşlanmıyorum çünkü taklit etmeye çalışıyor, söylediklerimizi tekrarlama çabası var. Kendi kendine anlamsız sesler çıkararak konuşma alıştırmaları yapıyor. Ben de sürece bıraktım. Tuvalet eğitimini bu yaz halletmek istiyorum. Haziran sonu gibi başlarım. Didar da artık bezden rahatsız oluyor. Onu çıkartıp gezmek istiyor, en çok bundan cesaret aldım. herhalde vakti yavaş yavaş geliyor diyorum. Ama wc ye defalarca oturttum hiç birinde ne çiş ne kaka yapmadı.

Off o park olayı bizde de aynı. Sokağa çıkarken güle oynaya çıkıyoruz eve girerken kıyametler kopuyor. 3 saatte sokakta oynasa hep aynı terane. Eve girmemiz olay oluyor ama eve girdikten 2 dk sonra süt liman. Bütün yaygara sokakta kalabilmek için yani :)

Aklım günlerdir sende, cevap yazamadım ama içimde kaldı. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde düşürürsün. çok üzüldüm.

Allah bir daha yaşatmasın o korkuları iyi bilirim. Çok geçmiş olsun.

Esrakooo facete de gördüm o fotoğrafları anasına bak kızını al diye buna derler. Harika yaa :)

esracım bence benziyor ece sana. sende pek tatlıymışsın küçükken bu arada :)

tşkler canım. şimdilik iyiyim bakalım. süreç önemli.. 11 hafta olmuş senin de. var mı bulantıların filan? rahat geçiyor mu hamilelik?

sabah gittik doktora. baktı sonuçlarıma. hızla düşmesi iyi dedi. böyle hızla düşmeye devam etmesini bekliyoruz dedi. cuma günü tekrar kan vereceğim yeniden bakılacak değerlerime. haftaya işe başlayabilirsin gibi dedi.

19 derece baya soguk uyuşman normal.bakalım benımde umudum var ama tatılımız yagmurlu gecıyormus keyfım kactı.tam bızım gıttıgımız tarıhler sagnak yagıslı
ŞEvval hala pusetınde uyuyor coık rahat edıyorum.eger gezıyorsak uykusu geldıyse dayanamaz uyur.bızım öğle uykumuızda 2-3 saat cıvarı ıyı uyuyo.arabasında uyuduysa an fazla 2 saat uyur.ama uykusu hıc yoksa ve gayet enerjıkse arabasında oturmak ıstemıyo busefer

kopy kopy kopyyy acıklayıcımı :)) benzıyo tabıkıdeee.bakıslar agız yapısı saclarr aynııı

aynen tüm yaygara sokkata kalabılmek ıcın.eve gırdıgımız an unutuyo nerdeyse.neysekı uzatmıyorlar buda bişe :)) es kaza parkın yanından gecersek yıne yandık yıne yandık.hep şaşkınlıkla bakardım, o derece aglayan tutturan cocuklara.bakmamak lazımmıs :)) ne tuhafıma gıttıyse başımızda sagolsun.oyuncak kıskanma huyumuz asla yoktu,herseyını verıyodu.nezamanakı davayı çaktı,cocuklar elınden oyuncaklarını cekmeye basladı,oyuncak kapanın elınde kaldı,menımm menım demeyı ögrendı. hem vermıyo hem aglıyo alıcaklar dıe.sonumuz hayrola :))
buarada mınık bebeıste kocaman olmus 2.5 aylık nezaman oldu maşalahh.memeden kesmıssın hayırlı olsun darısı basıma.nasıl bırakacak bılmıyorum

.......memeden kesmıssın hayırlı olsun darısı basıma.nasıl bırakacak bılmıyorum

ayy hiç kesmeyin memeyi, hep emzir. O kadar güzel bir şey ki emzirmek, o kadar özlüyorum ki... Didar da çok özlüyor. Dün banyo yaptık, onu giydirirken bornozumun içinde memeleri gördü. Allahım o anı kameraya çekmeyi çok isterdim. Muzur muzur gülümseyerek bana baktı, "anne, meme, ımmm nam nam nam" dedi. başını iki yana sallayıp yemek yer gibi yaptı. İçim eridi

tşkler canım. şimdilik iyiyim bakalım. süreç önemli.. 11 hafta olmuş senin de. var mı bulantıların filan? rahat geçiyor mu hamilelik?

Bulantım ara ara oluyor. Öyle çok rahat değilim ama aşırı rahatsız da değilim. Halime çok şükür diyorum. İstediğimi yiyip içebiliyorum. Yalnız canım hiiiç tatlı çekmiyor. Hep ekşili şeylere sarıyorum. Bir oturuşta bir kilo eriği yiyorum mesela :) eve elimde erik torbalarıyla geliyorum. kaynanam gören hamile olduğunu hemen anlar diyor Didarda da hep ekşi yemiştim. Hadi hayırlısı :)

Son düzenleme:
esracim ne gunmus yahu en azindan bulusup konusabilmissiniz ne guzel..

Canim cok tesekkur ederim.insallah bakalim o da ben de cok rahatlariz zor gunler geride kaldi insallah

ayyyy seerni gecmis ilsun ne buyuk korku o kaybetme korkusu Allah kimseye yasatmasin.kasla goz arasinda oluveriyor hersey

Esracim facedede yazdim resimlerinden gordugum kadariyla sen esittir ecos )

Masallah fatmacim hep hayirli haberlerini alalim insallah kotu gunler geride kalsin.tekrar yasadigin seyler icin gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…