- 3 Ekim 2009
- 2.266
- 9
aynen öyle esracım çok haklısın. ölümden korktuğumu hiç bilmiyordum bende. taki şu son yaşadıklarıma kadar. bana bişi olursa yiğit ne yapar diye düşündüm hepfatmacım sana ayrıa geçmis olsun dememiz gerek herhalde yasadıgın endise için. allah yasatmasın birdaha ama doganın kanunu iste bu da anne olmadan once hersey çok kolaydı umrum degildi 99 depremin ben hissetmedim uykudan uyanmadık biz saka gibi ama boyle o yuzden hiçkorkum yoktu eve girip yatmak istiyordum komsular falan engelliyordu sokaklarda yatarken birara çay içeceğim diye grimistimmillet zile basıp duruordu tedirginoldulardı hissetmeyen korkmuyor anne olmayandasanırım. ama su an bogazıma su içerken su kacsa saniyelerle güozunun onunden hayat geçerya o sekil bana birsey olsa çocklarım ozellikle kızım nolur diye bir panik yasıyorum iki dk likzamandasurekli komplo teorileri kuruyorum abuk sabuk en ufak olayda
yani ayca evrim face de yazılarızını okudum yanlız degilsiniz anne olmak boyle birsey..
yarın ozlem ve gizemle bulusuyoruz insallah ozlem ist da ya bakalım insalah bir aksilik çikmaz bu ugelisinde tanısma imkanımız olur
ne güzel buluşuyormuşsunuz yine. keşke bende gelebilseydim ne iyi olurdu. moral olurdunuz bana.. cok selam söyle özlem ve gizeme.
evet evrimcim az kaldı inşallah. ptesi sonuçlarını bekliyoruz dört gözle. arabamız geldi. tamir olmuş. iyi şükürler olsun.. duaların için çok teşekkürler canım.Fatmacım Allah yardımcın olsun arkadasım.. kaza da atlatmıssınız, cok gecmıs olsun, çözümü olan seyler bunlar, sukurler olsun.. dualarım senınle, bugunler de gececek,az kaldı.
ohhh sefan olsun. bizim yerimize de eylen evrim.. beni merak ettiğin için girdiğini yazmışsın. inan çok memnun oldum ve çok duygulandım. birbirimizi görmeden iyice tanımadan merak etmen. gerçekten ne yazsam az gelir. canım yaa..Ben ızmır deyım.. keyıfler gıcır, gez Allahh gez.. benden ıyısı var mı :))
O yuzden bu aralar gıremıyorum buraya.. Fatma yı merak ettım, gecenın bı yarısı ondan gırıstım okumaya, ama Esrako nun bıcıır bıcırlığı da okumaya degerdı :)
Hepınız cıcılerınızı gule gule kullanın.
Yarın Gulıcan yola cıkacak.. ıyı yolculuklar canım arkadasıma.. Allaha emanet olasın kuzum.
Sukurler olsun bı yaramazlık yok.. arada bakarım yıne sıze..
oyyy 37 günlük bebekle miailene ve sana çok geçmiş olsun..
benimde yeni doğum yapmış bir dostum orda dün aradım iyi şükür daha 37 günlük bebeğimiz ama o hiç hissetmemiş iyikide hissememişim diyor..
çok sıkıntı çektin rabbim yardımcın olsun..dualarımız seninle canım..
kesinlikle öyle canım. üst üste geldifatmacım çok geçmiş olsun sana ve ailene.ben derimki yasin falan okut yada hayır yap biryerlere sanki herşey üst üste geldi.
deprem anında çok korkmadım ama hemen gözümün önünden ya çınar başka bi odadada olsaydı.ya çok şiddetli olsaydı ona ulaşamasaydım diye düşüne düşüne bütün gece uyumadım.allahım korusun evlatlarımızı bizi