Bugun duruyu dr.a goturuyoruz kakasindaki mukus hala devam ediyo...
Birde sabahtan beri istahi cok kotu sadece mamasini icmek istiyo kopek disleri kizarmis ondanmidir acaba?
Esrako bacim face muhabbetini yazmamissin
Selam milleeeeeeeetttt
Dr.dan geliyoruz hatta simdi ciktik once anneme sonrada size haber veriyorum kizimin sut ve sut urunleri alerjisi bitmis:)))
Sizden 2ay once dua istemistim edendende etmeyendende Allah razi olsun....
Allahimin izniyle artik endiselere son kaka incelemeye son vs.
Sagol esracim, mukus icin donem donem olabilir yinede kontrol etmek lazim ana yediklerindende kaynaklanabilir dedi drumuz.canım anlamadım face muhabbetini yazmamıssım derken ??
alerjinizin geçmesine çok sevindim canım e peki kakasınaki mukus durumu neymis ?
Gülicim cok sagolasin evet cok sukur insallah gecti.ister istemez yine temkinli oluyorum.ama kakasinda mukus durdu simdi kopek disi muhabbetimiz basladi istahimiz sifir diyebilirim cok huzursuz ve huysuz Allah kolaylik versin.ebru sabah aklıma ilk sen geldin acaba sonuç neoldu diye.
çok şükür gözun aydın. senin adına durunun adına çok sevindim..
Bu arada kimler var facede ?esrako ebru face muhabbeti derken sizi eklemek istiyormuş. malum topikden birini eklemesi yeterli ordan herkesi ekler ama senin ad soyad falan soruyordu..
bu arada dunki alışverişim için kargo ödedim ya. içim acıdı tühh dedim. bakım aşamasındayken değiştirmişler markafoniyi
sen onu düşündüüğn için bukadar gerılıyorsun çünkü yapmıyor söledıklerını.oda ben dogruyu bılıyorumda bıraz galıba.buyudukce ınatlarıda buyuyor dımı.kolaylık versın Rabbım.gecmıs olsun buarada.sonuclar iyi cıkar ıns Berke için.
seni en iyi ben anlarım..büyükler küçükten daha yoruyor doğru..aslında berke paşayı karşına al şöle detaylı hastalığını ve yapması gerekenleri anlat bence bağrımakla anlamıyorlar..belki daha önce yaptın ama çabuk unutuyorlar..tahlil sonuçlarınız iyi çıkmıştır inşallah..
Günaydınlar fatmacım çok sevindim yiğitin ateşin düşmesine peditus gerçekten çok iyi geliyo inşallah atlatır bir an önce
esrako çok çok geçmiş olsun berkoşa off gerçekten çok zor anlattıkların birde bebek gibi ona su içirmen gerekiyo sanki evde iki bebek varmış gibi geliyodur sana berkoş büyük bebek ecoş küçük
küçük daha mı uslu ne
ay bu arada face de yazmadım burdan yazıyım ecenin mikinisine bittim bittim manken gibi olmuş vücudu ne güzel şekillenmiş cuk diye oturmuş bikini maşşallah.. bende istiyorum nehire nerden aldınız?? C&A deme ama burda yok c&A geçen sene ordan almıştık ama bu sene napcaz bilmiyorum
CANIM ÇOK SAGOL
oncelikle ece nin bikinisini tchibo dan aldım pilot mgazasından iki hafta sonra yani yaklasık 10 gun sonra internet satısı baslar internetten istedigin sehirden siparis verebilirsin haberin olsun
yanlız bedenler kalıplar çok guçuk ece ye aldıgım beden 110/116 yani 5-6 yas ama kuçucuk bikiniler bizimkininde basenler genis .
aynen oyle ece daha usul resmen daha laf dinliyor berke buyuk bebegimiz onun pesindeyiz ye iç diye sueklii
bana gelince.. iki gündür kanamam var. parçalı. acaba düşüyor mu diye umutlanıyorum. ağzımın içinde bir sürü yara çıktı. dudaklarımda da.. yemek yiyemiyorum. zorla çiğnesem bu kezde boğazlarım çok acıdığı için yutamıyorum. kulaklarım çok acıyor boğazımdan dolayı. tüm bunlar aldığım o ağır ilacın yan etkileriymiş
ailene ve sana çok geçmiş olsun..evet malesef deprem oldumerkezi olan kütahya benim memleketim. tüm ailem, eşim, dostum, akrabam.. nasıl endişelendim. duyunca birden aklım başımdan gitti. neyse ki hepsi iyi şükürler olsun. gece beşe kadar sokaklarda durmuşlar. annem tam zamanında gitmiş allaha şükür. o gitti döndü kütahyaya ertesi günü deprem oldu. annem olmasa kardeşlerim yalnız başlarına çok korkarlardı.. rabbim bi daha göstermesin bu korkuları..
çok sıkıntı çektin rabbim yardımcın olsun..dualarımız seninle canım..bana gelince.. iki gündür kanamam var. parçalı. acaba düşüyor mu diye umutlanıyorum. ağzımın içinde bir sürü yara çıktı. dudaklarımda da.. yemek yiyemiyorum. zorla çiğnesem bu kezde boğazlarım çok acıdığı için yutamıyorum. kulaklarım çok acıyor boğazımdan dolayı. tüm bunlar aldığım o ağır ilacın yan etkileriymiş
en ufak bir şeyde anlık hayat göz önündne geçmesi kendiini değilde ya bana birşey oduğunda çokcukalırm ne yaparı çok yaşarım neler geçer aklımdan..fatmacım sana ayrıa geçmis olsun dememiz gerek herhalde yasadıgın endise için. allah yasatmasın birdaha ama doganın kanunu iste bu da anne olmadan once hersey çok kolaydı umrum degildi 99 depremin ben hissetmedim uykudan uyanmadık biz saka gibi ama boyle o yuzden hiçkorkum yoktu eve girip yatmak istiyordum komsular falan engelliyordu sokaklarda yatarken birara çay içeceğim diye grimistimmillet zile basıp duruordu tedirginoldulardı hissetmeyen korkmuyor anne olmayandasanırım. ama su an bogazıma su içerken su kacsa saniyelerle güozunun onunden hayat geçerya o sekil bana birsey olsa çocklarım ozellikle kızım nolur diye bir panik yasıyorum iki dk likzamandasurekli komplo teorileri kuruyorum abuk sabuk en ufak olayda
yani ayca evrim face de yazılarızını okudum yanlız degilsiniz anne olmak boyle birsey..
yarın ozlem ve gizemle bulusuyoruz insallah ozlem ist da ya bakalım insalah bir aksilik çikmaz bu ugelisinde tanısma imkanımız olur
oh oh izmirn güzlei memlekte gitmiş gez gez çıkart acısını.. çıtır çıtır dolaş bakalım..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..Ben ızmır deyım.. keyıfler gıcır, gez Allahh gez.. benden ıyısı var mı :))
O yuzden bu aralar gıremıyorum buraya.. Fatma yı merak ettım, gecenın bı yarısı ondan gırıstım okumaya, ama Esrako nun bıcıır bıcırlığı da okumaya degerdı :)
Hepınız cıcılerınızı gule gule kullanın.
Yarın Gulıcan yola cıkacak.. ıyı yolculuklar canım arkadasıma.. Allaha emanet olasın kuzum.
Sukurler olsun bı yaramazlık yok.. arada bakarım yıne sıze..