esrako hoşgeldin iyi geziyosunuz maşallah.
ülke sınırını bi aştınız gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
sanırım sende tatil alışverişine başlamışsın. bende afike mayo aldım.aynı renk şapka aldım. çok tatlı oldu ya.
slip mayo değilde boxer şeklinde olanından aldım. 3-4 yaş aldım malum bez var .seneye tam olur. ama baaklar çöp gibi kaldı böylede..:)bembeyaz ya peynir gibi.
simit almam lazım gecen yılkı olmadı malesef. bot şeklinde olanı var onunla sadece uturuyor yuzmesi için alcam şimdilik bulamadım ama bakalım cumartesiye kadar vaktimiz var.
ayy şükür havalar ısındıda gidince bolbol yuzces. deniz olmasada havuza gireris..
işin kötü yanı 1 haftadır rejim yapıodum ama malesef 24 saat açık bufeye gidiyoruz bozulacak. bende ekmek ve tatlı yemeyerek telafi ederim yada salla gitsin gelince devam ederim bakacas ambiyans nasıl olur..!!!!!
taze fasulye yaparken afikle yapıyoruz bayılıyor. üstelik lezzetide bambaşka oluyor.
soganlarıda upper dan aldıgımız dograyıcıyla o dogruyor ipini çekiyor yani.
ben sadece yemeği kavur pişir konusunda devreye giriyorum. tavsiye ederim..:))
Eki Görüntüle 195585 Eki Görüntüle 195586
inşallah derya..hcg de hala artış olması iyi değil..fatma kendini herşeye hazırla derim..inşallah rahatça atlatırsın...
amin buketcim..İnşallah hayırlısıyla atlatırsın Fatma, Allah yardımcın olsun.
canım teşekkür ederim çok çok. evet ameliyat denirse kapalı ameliyatmış. kolay deniliyor fakat ameliyat ismi bile korkutuyor insanıgunaydın herkese
fatmacım ilk girip seni okudum ama olumlu bir yanıt yok
peki ameliyat denirse kapalı laparoskopik ameliyatmı olacaksın ?? oyle ise hiç korkma çok çok basit bir islem en azından kesi çozum olarak kurtulursun kafan rahatlar.
teşekkürler canım..in cin top atıyor topikte.iyi dilekleriniz için ve ev almam için dilekleriniz için bu topiğin sinerjisi ile eminim oda olacak inşallah.
fatmacım morallerini yüksek tut olumlu düşün lütfen.çok zor birşeydir eminim
esra maşşallah size ya ne güzel gezemeyi seven bir eşin var.keşke benimkide öyle olsa.ben dürtmeden biryere gidemiyoruz.
ayçacım dedğin gibi çınar resmen sokak çocuğu.çığlığı basıyor eve girerken.
ne güzel. iyi bir hafta sonu geçirmişsiniz canım. sevindim sizin adınıza. keşke yiğitin de bir oyun grubu olsaydı..Selam millet herkese hastaliksiz bunalimsiz gulerek gecirecegimiz bi hafta diliyorum...:)))
Biz cok guzel bir hafta sonu gecirdik.katildigimz oyun gurubuna iki cocuk daha katildi camlari boyadilar duru ilk defa oyun hamuruyla tanisti sarkilar vs.dolu dolu bir saatti zamanin nasil gectigini anlamadik.oradanda caddebostan sahilde takildik denize tas attik kopekleri sevdik yikanan kargalari izledik daha sonrada biraz alisveris yapalim dedik ama kuzuma pek istedigim seyleri bulamadim bulduklarimdada beden kalmamisti.
Pazar gunude kahvaltidan sonra viaporta goturduk parkta takildik cok eglendik anliycaginiz...
Bugun sabah ilk kakasini bir yapti sanki bir gunluk doldurdu sonra kahvaltidan sonra bi postamiz daha var ancak bol mukuslu ve sulu bir kakaydi biz normalde gunde uc nadiren dort kaka yapariz ama bugun ki kakalar hic hos degildi ishal gibi ama mukuslu((
İnsallah sut ve sut urunleriyle ilgili bir sey degildir ogle yemeginden sonra tekrar yapti ama bildiginiz sumuk gibi ve sulu...
Ayyy migdenizi bulandirmadim umarim ama canim sıkıldı.bol su icirmeye calisiyorum fakat benimki suyu cok icmez oyunla moyunla icirmeye calisiyorum
Bugun bi kontrol altinda tutayim yarin dr.una goturucem olmazsa
amin canım teşekkürler.Fatmacimcok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin sana...
Esracimhos geldin .bu arada facede ben de varim ama sizleri de eklemwm icin ozelden atarsan bana svinirim..
Emrem1997balkon olayi bizdede biraz tedirgin edici. dun actik balkonumuzu hep orada bir mutlu hic sorma bebeklerini goturuyo falan oynatiyor ancak dedigin gibi hersy asagiya sonrada nereye gitti die gormeye calisiyo.yalniz birakmamak lazim Allah korusun tam merak ve yaranazlij donemleri bir de..
evet gülistancım bende öyle sanıyordum yani artması iyi değil diye ama normalmiş. bende hiç bilmezdim. ama başıma gelince iyice uzmanı oldum.. bebek oluşmasının belli bir nedeni yok. her yüz hamilelikten biri böyle olabiliyormuş.fatmacım ya hcgdegerinin artması neden ilaçlarişe yaramadımı yoksa biraz beklemekmi gerek?
umarım kısa zamnada kurtulursun zor bi süreç sanırım.
bende duyardım ama hiç bilmezdim nedir nasıl bşeydir.bide neden olurmuş bu süreç yani tüplerde bebek oluşması nedenmiş?
ozlemmm gordum gordum senii naberr nasılsın yaa niye braktın bizleriiiii(((
kaç kilosun bakiim :)))
fatmacım hadi insalah yirtarsın ameliyatsız ya bu isten allah birdaha yasatmasın
Fatmacım çok geçmiş olsun...
Esra bundan sonra daha sık buralardayım bugün itibariyle baba evine döndüm... 67 kiloyum yakında belki bire bir görürsün kilolarımı...
Özledim hepinizi ama artık başka bir iş bulursam daha az çalışacağım sanırım daha fazla aranızdayım...
FATMA kese küçülmüş çok şükür..gözün aydın hayırlısıyla atlatırsın inşallah..Arabanıza geçmiş olsun sizde birşey yok ya üzülme cana geleceğine mala gelsin ..Yiğit nasıl oldu ..
ESRAKO çok güzle geziyorsunuz gerçektne harikasınız..ecenin facede kırmızı elbiseli dansı ne güzledi o ara bir türlü yorum yapamadım..çok yakışmıştı cadıya..alışverişler başlamış bikinler alınmış ..kilo işini ne yaptın nasd,yorsunuz afik paşada tatail alışverişinemi çıkmış bak bak..
GÜLİ sen zaten dal gibisin ne diyeti ya..
ay ne diceğmi bilemedim fatmacım bu nedir böle yaaa bir dert bitiyo biri başlıyo çok çok geçmiş olsunbugün hastanede muayene etti iki uzman doktor. zaten başından beri onlar ilgilendiler hep. değerlerin başta böyle yükselmesi normalmiş. buna çok sevindim. bekliyorduk demiş. ayrıca içerde gördükleri kese 14 mm den 9 mm ye düşmüş. bu da sevindirici. zaten vücut kendisi eritecekmiş onu böyle. inşallah tamamen gider de düşer hcg değeri. bugün umutlandım sanki hayırlısı :)
bu güzel haberdi.. fakat kötü olan hastaneye giderken kaza yaptıkarabanın arkası gitti. çok korktum. kadının biri duran arabamıza geldi bindirdi arkadan.. daha yazın sıfır almıştık. gel de üzülme şu an serviste. üç günden önce çıkmazmış. bizde hergün hastaneye gidip geliyoruz deyince kasko geçici bir araba verdi bize. hiç olmazsa.. şu sıralar dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. gerçekten çok ihtiyacım var..
Fatmacım çok geçmiş olsun...
Esra bundan sonra daha sık buralardayım bugün itibariyle baba evine döndüm... 67 kiloyum yakında belki bire bir görürsün kilolarımı...
Özledim hepinizi ama artık başka bir iş bulursam daha az çalışacağım sanırım daha fazla aranızdayım...
markafoni sitesinde kargo bedava(sadece banaymış yaff)
ayrıca 16- 17 mayısda kullanılmak üzere10 tl m var ama site bakımda iymi?
uyuz oldum
yok kız sadece sana degil ibo ve bende uyeyiz ikimizdede var kargo bedava ve 10 tl indirim kuponu dun kullandık.
berkeye bodrum saatleri var 15 tl ye 5 tl ye geldi onu aldık bende minik cantalar vardı 20 tl ye onları almıs oldum 10 tl ye kuçuk fiyatlı durduk yere kopun kullanalım dersen bunlar uygun aklında olsun
ben baktım şimdi bende yok hediye kupon bugün de 75 tl üzeri kargo bedava yazıyo dün bedavaydı bugün sınır koymuşlar