vakit geçirme nöbetlerinizi yazmışsınızzz
aranızda en uzaylısı güli olmuş doğal olarak bende zaman zaman ona uzaylı gözü bakarım zaten
kadında bir sabır var yanından bile geçemem bu kadına 3 tane çocuk müstahaktır yane
bu konuda tek dostum evrimdir her daim aynı programları izlerik izlediğimiz çizgi filmler bile aynıdır hatta ikimizde biran önce pepenin yeni bölümlerinin başlamasını bekliyoruz hevesle
ya tv olmasa nanayı yemiştim yani yemek vakti bile ben mutfakta çorbasını falan ısıtırken koş annecim hadi mama yicez diyorum
adam salona giriyor önce tvyi açıyor sonra koltuğu çıkıp ordan mama sandalyesini biniyor
mesela afik pantolon giyiyor ama kumandadan tv açıp kapayabilirmi kanal değiştirebilrmi ses açıp kapayabilirmi dvdyi açıp kayyuuu cdsini sokup playe basabilirmi
buyrun size yetenek
yani her adam alanında kendini geliştirmiş
bak kuzeye bütün gün camda oziii oziii diye inliyor adam neden anasından fayda yokki kadın bütün gün oturmuş marthayı seyrediyor
mesela kıvanç çocuk acayip konuşuyor papağan gibi ne desen tekrar ediyor neden bakıyor anası sus pus e bari ben konuşayımda boşluğu doldurayım diyor
aynı şekilde eylül ne kadannn hanım hanımcık bir çocuk kimseye yanaşmıyor ağır abla kolay yemek yemiyor ama anası maşallah hep ağzı açık ya gülüyor ya yemek yiyor
örnekler bu şekilde çoğaltılabilir
seviyorum sizi yahuuuu
Gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsün ...
Doktorlar mı çok şakacı.. benım oglan mı uzaylı, ben garip bir anne miyim??
her gun sebze, her gün yumurta, tv 7 dakıka... annesinin gözü yani!!
Akif in etrafındaki ilgilenen ınsan sayısı, etrafındakı yasıtlarına yakın cocuklarının sayısı oldukca fazla.. bunu bılıyorum.. halıyle algıları cok acık buyuyen bır cocuk.. etrafı kalabalık,bu gelısım cagındakı bır cocuk ıcın cok onemlı bır atak olanagı. Yanı Akıf le Kuzey ı kıyaslayamam.. Kuzey ın gun butun gordugu tek ınsan benım.. anca anca parka gıttıgınde bır saat cocuk gorurse ne ala.
sımdı Akif bir daha kı doktor kontrolunde doktora kaç şekerli içersiniz çayı dıye de sorarsa şaşırmam bu arada :) ccouk bu yasta pantolununu kendı gıymeye calsııyor.. kıme soylesem ınanamadı :) ozgur gordu, yok artık dedı :))
Kuzey e cay fıncanını gostersen once kafasına dıker.. bakar bir şey yok, sonra dogruuuuca fırtlatır elındekını, kaldı ki altına pecete tutup doktora ıkram etsin :)
kesin çizgiler cizen doktorlardan nefret edıyorum.. cok da saglıklı bulmuyorum.. Kuzey dogdugundan berı pıjamalarını kendı gıyer, gıder uyur.. sımdı sızlerın kı de boyle degıl dıye abuk bır durum mu var yanı..
amaaannn ne bileyim.. ona buna karsı olan ben.. yumurtayı artık kesın dııle yemek ıstemedıgını ıfade eden ogluna sabahları nesquık yedırıyor.. cunku bır seyler yemesını ıstıyorum.. ve o reddedıyor.. en azından mıdesıne bır sey ınsın dıye onu verıyorum.
bır suredır oyunlardan bahsedıyoruz..
su oyun hamurlarından cıkardım ortaya.. 2 ay once almıstım hıc ılgısını cekmemıstı.. sımdı sımdı onun kucuk bır masası var, onun ustunde oynamaya basladık.. onları oynarken tv u kapatıyorum. ama Kuzey ın ılgısı cok cabuk dagılıyor.. yanı Kuzey ın ılgıısını bır sureden sonra sabıt tutmak ımkansız..
kocaman bır resım defterı var.. bır suru buyuk ebatta renklı kalemler almıstım.. o da 5 dk onu oyalıyor.. sonra koca kagıt dar gelıyor.. evı cızmeye baslıyor :)
en cok sevdıgı sey balkona cıkıp gelen gecen arabaları bırlıkte saymamız. bır araba ıkı araba.. dıye gıdıyor.. belkı yarım saat durabılıyoruz.. ıcınde araba fıguru olan hıc bır seye hayır demıyor..
kendı kendıne bır arabaları ıle oynayısı var.. resmen adam kendını kaybedıyor..
onun harıcınde hıc bır oyun aracı onun ılgısını bu kadar cok cekmıyor..
yap-bozlara ayırdıgı zaman da o kadar.. 5dk.
farkettıgım bır sey var kı.. onu cıddıye alıp dınlemeye calıstıgımda, ya da ona bır gorev verdıgımde ınanılmaz mutlu oldugu.. annecım ne gordum ruyanda dıyorum.. mıyav mıyav anlatıyor bır seyler.. ben de ılgı ıle dınlıyorum.. daha da heveslenıyor anlatmaya..
ya da
camsırlıkta asılı olan corapları ver annecım dıyorum; tek tek aynı teklerı ardı ardına getırıp bana veıyor.. ınanılmaz mutlu oluyor bır seyler yapınca.
yıne de gercek manada cok da verımlı olamadıgımı dusunuyorum O nun ıcın. butun gun evın ıcınde ıkımız oldugumuz ıcın algıda secıcılık halıyle kayboluyor.
dısarıda bır saatten fazla zaman gecırıyoruz her gun.. cocuklarla ıletısım kurmak ıcın verdıgı caba cok mutlu edıyor benı.. bır de elındekılerı paylasmayı ogrenıyor.. bu duruma verdıgı tepkı de cok guzel.
her seyden ote.. yaptıgı her davranısına sahıt oldugum ıcın kendımı cok sanslı hıssedıyorum..
Ayca mın da dedıgı gıbı "onlar bıze baglı degıl ama.. bız onlara cok muhtac bır hal almıs durumda yasıyoruz.." ha şikayetcı mıyım.. sanırım degılım kı, aradakı bag gıt gıde daha da kuvvetlenıyor.
pervin nerelerde??
damla hocam ce yapmış gitmiş
derya kavitasyonamı gideceksin??
özlemde yok piyasada??
gülizide göremedim??
ruhumdaki şu esrakoyu alıverin gariiii
yazdıklarımla yanlış anlaşılmak istemem. evrim ne kastettiğini neye kıl oldugunu anladım.bunda sıkıntı yok.birbirbirimizi biliyoruz:)ve evrim çok haklı afikin etrafındaki insan sayısı burdaki bir çok kişiye göre oldukça fazla.esrakoya yazdıgım mj da da belirttim..
yalnız ben doktor bilgilerini paylaşırken amacım sadece sizlerede bilgi vermekdi. beni bilen bilir asla bi kıyaslama için konuşmam yada asla bi böburlenme yada övunme yapmam.
DOKTOR BİLGİLERİNİ SIRF BİLGİPAYLAŞAIMI AMaÇLI YAZDIM. SİZ KENDİ EVLADINIZLA KIYASLAMA YAPIN DİYE YAZMADIM.
vakit geçirme nöbetlerinizi yazmışsınızzz
aranızda en uzaylısı güli olmuş doğal olarak bende zaman zaman ona uzaylı gözü bakarım zaten
kadında bir sabır var yanından bile geçemem bu kadına 3 tane çocuk müstahaktır yane
bu konuda tek dostum evrimdir her daim aynı programları izlerik izlediğimiz çizgi filmler bile aynıdır hatta ikimizde biran önce pepenin yeni bölümlerinin başlamasını bekliyoruz hevesle
ya tv olmasa nanayı yemiştim yani yemek vakti bile ben mutfakta çorbasını falan ısıtırken koş annecim hadi mama yicez diyorum
adam salona giriyor önce tvyi açıyor sonra koltuğu çıkıp ordan mama sandalyesini biniyor
mesela afik pantolon giyiyor ama kumandadan tv açıp kapayabilirmi kanal değiştirebilrmi ses açıp kapayabilirmi dvdyi açıp kayyuuu cdsini sokup playe basabilirmi
buyrun size yetenek
yani her adam alanında kendini geliştirmiş
bak kuzeye bütün gün camda oziii oziii diye inliyor adam neden anasından fayda yokki kadın bütün gün oturmuş marthayı seyrediyor
mesela kıvanç çocuk acayip konuşuyor papağan gibi ne desen tekrar ediyor neden bakıyor anası sus pus e bari ben konuşayımda boşluğu doldurayım diyor
aynı şekilde eylül ne kadannn hanım hanımcık bir çocuk kimseye yanaşmıyor ağır abla kolay yemek yemiyor ama anası maşallah hep ağzı açık ya gülüyor ya yemek yiyor
örnekler bu şekilde çoğaltılabilir
seviyorum sizi yahuuuu