- 17 Nisan 2009
- 1.033
- 0
hb deryacm kilo hadi diş çıkarıyoruz desek boy nie uzamıyor sağlık ocağına göre büyüyor ve tam orta seviye diyorlar ama dün doğum dr.umuzla konuştuk oda idrar yolu enfeksiyonu olabilir kızlarda çok görülür büyümeyide etkiler iştahsızlıkta olur dedi..yarın dr.gidicez bakalım sonuç ne olucak abartıyomuyumserap hoş geldin..kuzucuğun kilo alımına bişey diyemeyeceğim ama boy uzamamsı bir sorun olabilir..bu aylarda kilo almı iyice düşüyor ama boyun mutlaka uzaması gerek doktorlar daha çok gelişimi bu yönde değerlendiriyorlar..
hoşgeldin serap, kaldığın yerden devam edersin ne olacak ki, seve seve okurum ben yazdıklarını. lenanın boy ve kilosunda sorun olduğunu düşünmüyorum. doktoru ne diyor ?
cpsimin masası da şahane kendi gibi. blog açmalısın bence canım, bu güzel masaları ve güzel mama tarifleri ile hem sevdiğin işi keyifle yaparsın hem de birçok insan faydalanır.
tüm randevularımı saat 14:00 ye ayarlattım..15:00 de bitiyor..bitmin akabinde uğramayı düşünüyorum uygunmudur..zaten bir gün önceden ararım ben seni..ozaman kararlaştirırız..Uğra mutlaka çok sevinirim gerçekten.
Kaç gibi uğrarsın, belki zamanı uydurabilirsek bir kahve içmeye bile çıkarız ne dersin :)
bende öyle bir hikaye varkii kendi sınıf arkadaşımdı..ailesi 3-4 yaşalrında misafirliğe gidiyoruz diye getirip bırakıp gidiyor çocuk o ailenin evlatlığı olduğunu biliyor ama asıl ailesini bulmak istiyordu..kzıdı adını bile unutamam çok iyi bir arkadaşımdı..işin üzücü yanı evlatlık verildiği evin hanımı ahrazdı..Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Çevrenizde evlat edinen bir aile oldu mu hiç ?
Ya da evlat edinilmiş birini tanıyor musunuz ? Hikayesini biliyorsanız paylaşır mısınız benimle?
saol canım..aslınd aaklımdasın bir aravarayacağım ama full dolu geçiyor günlerim..deryam çok geçmiş olsun büyük kuzuya. seni de çok özledim ben. yusuf nasıl ? keyfi yerinde mi?
dr dan güzel haberlerle gelirsin inşallah..bizede haber ver merakta bırakma..hb deryacm kilo hadi diş çıkarıyoruz desek boy nie uzamıyor sağlık ocağına göre büyüyor ve tam orta seviye diyorlar ama dün doğum dr.umuzla konuştuk oda idrar yolu enfeksiyonu olabilir kızlarda çok görülür büyümeyide etkiler iştahsızlıkta olur dedi..yarın dr.gidicez bakalım sonuç ne olucak abartıyomuyum
saol gülizcim inş.dediğin gbdir ama çocuğu olunca insan yesin,büyüsün istiyor eminim tüm anneler aynıdır ama aklımı persentil tablosu karıştırıyor
Tubam pazar günü çok kötü hastalandı..ateşi 39.5 buldu ve düşüremedik..tonsilit olmuş..ve üşütmüş sıpam..cumartesi hava güzeldi aldandı dışarda çok terledi ..sonuç ortada..7 tane penisilin .,ğne yazdı doktor..başka türlü kurtaramayız dedi..4 ünü yaptırdık ama birde bana sorun içim dışım iğne muhabbeti oldu.. TUBA da bitmek tükenmek bilmeyen sorular ..3 gündürde raporlu evdeydi bugün şükür iyi vede okula gitti...
Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Çevrenizde evlat edinen bir aile oldu mu hiç ?
Ya da evlat edinilmiş birini tanıyor musunuz ? Hikayesini biliyorsanız paylaşır mısınız benimle?
ıkı gundur aklımdasın.. bı turlu arayamadım senı.. sebebı varmıs meger.. yarın konusalım kuzum.
cok gecmıs olsun kuzuna.. o sekıl bu sekıl buyuyecekler ıste.
KK da gormustum Aysın.. bu konu baslıgı var.. bence ne merak edıyorsan oradan yasanmıslık adına bulabılırsın.
tamam ozaman..ayşinede haber veririz dışarda buluşuruz havada iyi olur inşallah..deryam tubişe çok geçmiş olsun , olmasın bidaha.
15 nisan gibi oralarda olacağım inşallah . hem kontrolüm var hemde bizim yusufa sevgilisini isteyeceğiz. havalarda güzel . ohhh ankaranın tadını çıkarırız. ayşinde gelir belkim..
gunaydınlarrrr
deryacım geçmis olsun tubis e. buyk çocuk hastalıgı mizmizligi dyaha zor oluyor galiba ben karar vermek uzreyim yani oburunu bir sekil oyalıyorsun buyuk seni yiyip bitiriyor tahmin ederim.
o penisilin ignelerinden birkere bizde olmakzorunda kalmıstık allahım kabus gibi saatlerce sakatmıs gibi davranırdı bacagımda bacagım :) çok geçmis olsun
herkese selaaaaaammm!
deryacım geçmiş olsun tubişe:)
ayy anlattıgın kişinin hayatı ne kadar karmaşık duygular barındırıyor!üzücü bi durum.halimize şükürler olsun.
sibeeelll bak mutlu olmak için bir sebep daha!
penisilin iğnesi bendede hatırası kötudur. gerçi Berke gibi ayagım skaat gibi gezmedim ama Berke galiba çok nazlı dimi esrako?
sanırım sonunda bir ankara buluşması olacak. eee haydin bakalım resimler bekleriz sizdende..derya damla hocanın kulagını çekiver görunce gelmiyor artık sevmiomu bizi!inşaatı bahane etti gittii!
ayşincim benim var iş yerinde çokyakınımda ne merak ediyosun sor yarın cevaplarım bugün nehir durmuyo işten bakıcam yarın
tüm randevularımı saat 14:00 ye ayarlattım..15:00 de bitiyor..bitmin akabinde uğramayı düşünüyorum uygunmudur..zaten bir gün önceden ararım ben seni..ozaman kararlaştirırız..
bende öyle bir hikaye varkii kendi sınıf arkadaşımdı..ailesi 3-4 yaşalrında misafirliğe gidiyoruz diye getirip bırakıp gidiyor çocuk o ailenin evlatlığı olduğunu biliyor ama asıl ailesini bulmak istiyordu..kzıdı adını bile unutamam çok iyi bir arkadaşımdı..işin üzücü yanı evlatlık verildiği evin hanımı ahrazdı..
kız bir resim dahisiydi..sen hangi ifadeyle bakarsan o anki halini hangi teknik istersen kağıd fotoğarfını çekmiş gibi çizerdi..neyse bu arkadaşım araştıra araştıra bir gazeteci sayesinde gerçek ailesinin nerde yaşadığını öğrendi..bir akrabasına ulaşıp bulmayıda başardı..ve bir gün okula gelirken o evden kaçtı kendi ailesinin yanına kaçtı..kendi ellerimle uğurladım..gitti buldu ailesini ama malesef kapı açıldığında ilk sözleri sen neden geldin..ki ailesi doğal olarak onun nerde kaldığını bildiği için hemen tanımışlar..yıkılmıştı resmen köy gibi biryerde yaşıyorlardı..bir müddet mektuplaştık..hiç mutlu değildi hatta pişmandı..sonra ankaraya gelmiş beni aradı buluştuk..kucağında bir bebekle geldi zenci bebek..tekrar ankarada yaşamaya başlamış bir ara çalışmaya başladığındamı tam hatırlamıyorum zenci amerikalı burda doktorluk okuyanbir gençle tanışmış evlenmeden bebeği olmuş..burdan sonrası karışık devamını tanıştığımızda anlatırım..aslında onu bulmayı istiyorum..şimdi nerde ne durumda....
KK da gormustum Aysın.. bu konu baslıgı var.. bence ne merak edıyorsan oradan yasanmıslık adına bulabılırsın.
deryam tubişe çok geçmiş olsun , olmasın bidaha.
15 nisan gibi oralarda olacağım inşallah . hem kontrolüm var hemde bizim yusufa sevgilisini isteyeceğiz. havalarda güzel . ohhh ankaranın tadını çıkarırız. ayşinde gelir belkim..