- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
benım yegenımede cok olurdu,kac tane doktora getırdıler hepsıde aynı seyı sölemıstı.panık yapılcak bıse degıl hemen mekan degısıklıgı,temız hava,ve hafıf bı sarsmayla kendıne gelır dıe.gectı artık 2 yasına kadar cok oluyoduamanın yakalanmışım :)))
deniz akşam ağlarken katıldı yine nefessiz kaldı birkaç saniyemi artık dahamı bilmiyorum bana dakikalar gibi geldide, çok ürkütücü yahu, ama zararsızmış , sadece açık havaya çıkarmak yeterliymiş, katıldığındaysa ya ayak altlarına ya da çimdikle yada yanaklarını sıkarak normale dönmesi sağlanabilirmiş. demir eksikliği en önemli sebeplerinden biri olabilirmiş, sınırdaydık ama 15 gün sonra kontrolüm var ankarada yine baktıracağım kanına.
böyle işte bu konu kk da sık sık yazılmış, bakınırken uğrayıvermiştim...
okurken gözlerım yuvalarından cıktı desem yerıdır.hep sölüyorum en korktugum seylerden bırı klozetın ıcıne elını falan sokması.resmen kabusum oldu.banyonun kapısı ve klozetımızın kapagı herdaim kapalı.ama yınede sesı cıkmadıgı an ılk aklıma banyoya gırmıs olabılecegı gelıyo ve ödüm kopuyo.inş bırdaha başınıza gelmez böle bı talıhsızlık.günaydın...
geçmiş ilerlemiş burdan devam edeyim ben...
SELİNİ zaptedemiyorum dün akşam kapıdan eve girdik telefonum çaldı arkadaşım aradı onla konuşuyordum kayınvalidemgil mutfakta ben oturma odasına geçtim selinde yanımdaydı sonra çıktı odadan bende mutfağa onların yarına gitti sandım koridorun ışığı yanmıyor banyonun ışığı falanda kapalı karanlık telefonla konuşuyorken birden banyo tarafından bi ses geldi klozet kapağı sesi koştum gittim selin sokmuş kollarını klozetin içine suları yüzüne gözüne sürüyor ve ellerini yalıyor ayyy allahım düşüp bayılacaktım hemen eşimle elini yüzünü her yanını yıkadık ama inşallah mikrop falan kapmaz yalıyordu çünkü suları((
bende hala stresli bekleyiş devam ediyor 1 ay oldu dosyalarımız dönmedi ankaradan ne olumlu nede olumsuz hiçbir haber yok gelsede rahatlasam(
aa bıraktınmı hadı gözünauydın darısı basımıza ıns.Şevval hala emıyo hemde fecı dadanmıs durumda....Emzirmeyi bıraktım cumartesi öğleden sonradan beridir emzirmiyorum
cok guzel maşallah.. yarasın yedıgı yogurtlar kızımıza...[
Ayşe Duru'nun yogurt aşkı umarım hiç bitmez....
cok guzel cıkmıs burda.buyumus sankı daha bıEce banyo sonrası fotoları
19.03.2011