2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

"seda ve esrako bacım;" selahattın dönmez ın metabolızma calıstırıcı bır cayı var.ben yapmaya basladım.sızınle de paylasayım.ögünlerden sonra ıcıldıgınde enerjıye donusuyormuş. 2 adet elma, 1 adet lımon,1tatlı kasıgı tane karabıber. 1 cubuk tarcın. 3 lıtre suda kaynatılıp 3 öğüne bölünecek.elma ve lımon kabukları ıle dörde bölünüp posası cıkmadan kaynatılacak. Opuldunuz kuzular.

evrim bacım simdi ben acai berry den tekrar aldım içiyorum yanında boyle birsey yapsam sakıncalı olurmu acebaaa ?
hos sen de dr degilsin bilme ihtimalin varmıdır bilmem ama fikrin nedir en azından ?
yoksa zor birsey degil denenebilir yani .

evrimcim, o karışıma 1 tatlı kaşığı da karanfil ekleniyor canım. eğer karanfil mideni bulandırırsa ıhlamur da olabilir demişti.

ah evet Cizocum cok haklısın.. Bır tatlı kasıgı da karanfil var.gozumden kacmıs.şahanesin.. Yapanlar nasıl da bılıyor :) Esrakocum nacizane fikrim bu cayın cok hafif oldugu yonunde.yanı kekık adacayı bıberıye gıbı seyler olsaydı onermezdım.ıstersen bı içimlik yap.. Kendını bır dınle derım.

benım yegenımede cok olurdu,kac tane doktora getırdıler hepsıde aynı seyı sölemıstı.panık yapılcak bıse degıl hemen mekan degısıklıgı,temız hava,ve hafıf bı sarsmayla kendıne gelır dıe.gectı artık 2 yasına kadar cok oluyodu
okurken gözlerım yuvalarından cıktı desem yerıdır.hep sölüyorum en korktugum seylerden bırı klozetın ıcıne elını falan sokması.resmen kabusum oldu.banyonun kapısı ve klozetımızın kapagı herdaim kapalı.ama yınede sesı cıkmadıgı an ılk aklıma banyoya gırmıs olabılecegı gelıyo ve ödüm kopuyo.inş bırdaha başınıza gelmez böle bı talıhsızlık.
Emzirmeyi bıraktım cumartesi öğleden sonradan beridir emzirmiyorum
aa bıraktınmı hadı gözünauydın darısı basımıza ıns.Şevval hala emıyo hemde fecı dadanmıs durumda....
[
Ayşe Duru'nun yogurt aşkı umarım hiç bitmez....
cok guzel maşallah.. yarasın yedıgı yogurtlar kızımıza...
Ece banyo sonrası fotoları
19.03.2011
cok guzel cıkmıs burda.buyumus sankı daha bı

Son düzenleme:
Esracım o nasıl guzel bır masa öyle.gözlerımı alamadım kahvaltı masandan valla.... hele pastana dıycek lafım yok,şahane süper olmus...

bizde oyunlar uyduruyoruz kafadan ama yınede sıkılıyo Şevval evde olmaktan
dört gözle baharı,güneşi beklıyoruz....
evde oynadıgımız oyunlar genel olarak,sulu olan hersey :)) kaptan kaba su boşaltmaca bebegını yıkamaca(bu sırada belden asagısı bolca ıslanmıs oluyo tabı:))
ve Afik gibi bızde gölge oyununu sevenlerdenız.Şevvalın cok hoşuna gıdıyo.
onun dısında hıkaye kıtaplarımızın resımlerınden hıkaye uyduruyoruz işte.
bırde busıralar mu neee? başladı:)) bu ne dıe soruyo herseye ,menım dıe sahıplenmelerı de basladı.
ve kayyu aşkı kızımın kelımelerıne yansımış durumda :)) bellı başlı kelımelerın sonuna _yu_ eklemeye basladı.cok komık oluyo anniyu,babayu,addiyu,hammiyu vs gülmekten kırılıyoruz

molfix almayın arkadaşlar, denedim evet sızdırmıyo ama cok hantal alperen sünnet olmuş gibi yürümeye başladı 2 gündür. sabah babam gitmiş gene prima almış dayanamayıp. olmamış yani yapamamışlar.

mrb. herkese maşallahh siz iyi gidiyorsunuz ben artık hiçç giremiyorumm ama aklımda sizde faceden takip edebiliyorum bebişleri hepsi çok şeker oldu...
bakalım bende kaldığım yerden devam edebilecekmiyim..
lena iştahsız+++kilo durumumuz takıldı yine 10500 kaldık boyumuzda aynen 78 de takıldı ne yapıcaz bilmiyorum netten persentil tablosuna bakıyorum iiice moralim bozuluyorrr sizde durumlar nasıll bizim gb olanınız varmı

buarada buluşmalarınız son hıız devamm süpersiniz ya üşenmicem istanbula gelicem sizin içinhele ESRA bayılıyorum sana ne hamaratsın sen maşallah yaa sofran süper olmuş restoranlara taş çıkarır valla yaratıcılıkta son nokta uğur böceklerine hayran kaldım en alltta ne var nasıl yaptın ellerine sağlık kıvırcık yahoda çok tatlı...gizemin adası benim kızımında adaşı maşallah çağan,kıvanç

hoşgeldin serap, kaldığın yerden devam edersin ne olacak ki, seve seve okurum ben yazdıklarını. lenanın boy ve kilosunda sorun olduğunu düşünmüyorum. doktoru ne diyor ?

cpsimin masası da şahane kendi gibi. blog açmalısın bence canım, bu güzel masaları ve güzel mama tarifleri ile hem sevdiğin işi keyifle yaparsın hem de birçok insan faydalanır.

istanbul buluşması süper CİPSİ gadını harikasın bebeğim ..Maharetin üstüne söz söylemeye gerek yok..herşeyin en iyisini yapmışsın..

serap hoş geldin..kuzucuğun kilo alımına bişey diyemeyeceğim ama boy uzamamsı bir sorun olabilir..bu aylarda kilo almı iyice düşüyor ama boyun mutlaka uzaması gerek doktorlar daha çok gelişimi bu yönde değerlendiriyorlar..

Tubam pazar günü çok kötü hastalandı..ateşi 39.5 buldu ve düşüremedik..tonsilit olmuş..ve üşütmüş sıpam..cumartesi hava güzeldi aldandı dışarda çok terledi ..sonuç ortada..7 tane penisilin .,ğne yazdı doktor..başka türlü kurtaramayız dedi..4 ünü yaptırdık ama birde bana sorun içim dışım iğne muhabbeti oldu.. TUBA da bitmek tükenmek bilmeyen sorular ..3 gündürde raporlu evdeydi bugün şükür iyi vede okula gitti...

damla hojam nasılsın özledik..Ankara ya ne zaman geliyorsun zamanın olursa görüşelimmi?

AYŞİN kavitasyona henüz başlayamdım..ilk randevuya tuba hastaydı gidemedim..bu günde malum gün o zamanda uygulama yapılamıyormuş ikinicede kaldı..haftaya nasipse başlayacağım sanada mutlaka uğramayı düşünüyorum..:)))

Uğra mutlaka çok sevinirim gerçekten.
Kaç gibi uğrarsın, belki zamanı uydurabilirsek bir kahve içmeye bile çıkarız ne dersin :)

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Çevrenizde evlat edinen bir aile oldu mu hiç ?
Ya da evlat edinilmiş birini tanıyor musunuz ? Hikayesini biliyorsanız paylaşır mısınız benimle?

deryam çok geçmiş olsun büyük kuzuya. seni de çok özledim ben. yusuf nasıl ? keyfi yerinde mi?

oturarak yaptığımız aktivite çok çok az. ya ben eşşek oluyorum o sırtımda. ya birimiz kaçıyoruz birimiz kovalıyoruz ya da saklambaç. cok büyük bir kamyonu onun üzerine binip evi turlamayı seviyor. oyuncaklarla hiç ilgili değil. dolap çekmece karıştırmıyor eskisi gibi. dikkat sorunu var gibime geliyor odaklanmayı hiç sevmiyor. umarım zamanla düzelir.

kendine cok aşık benim oğlum ama bu aralar fotoğraf albümünü önüne alıp sık sık kendi fotolarına bakıp bişeyler söylüyor çok önemliymiş o anları hatırlıyormuş gibi. yakın zamandakileri hatırlıyor da diğerlerine hep bir uydurmaca söz konusu. bir bu fotolara bakarken oturuyor bir de reklam izliyor arada. önüne yiyecek bişeyler koyarsam 5 ile 10 arası oturuyor. onun haricinde sürekli sokağa çıkma isteği, camdan bakma isteği.

birde benim sürekli onunla konuşmamı istiyor, sürekli ağzıma bakıp kelimeler nasıl çıkıyor diye gözlemliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…