esrako esraaa cevap bekliyorum soruma
ölçüleri alalım kilo sölemekle olmuyo bu iş
evet sibelcim bugünden itibaren diete başlamış bulunuyorum. ve ilk iş ticker yaptım
esracım ticerdan bmi mi görebilirsin
Meltem meltem, kırgınlıkların olabilir tabi ama niye gelmiycem artık diyorsun ki. Bir iki üç herkes kayboluyor. Gitmeyin yaa
bu aralar sürekli hamileliğin son günlerini yaşayan en yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikteydim. bugün yarın doğuracak. normal doğum bekliyor. bi de cinsiyetini i havalar daha iyi.gittikçe de iyileşecekmiş. sıkıldık mı dışarı çıkarız biraz iyi gelir..
yine bugün bir arkadaşımın bebişinin 1. yaş günüydü. akşam oraya gittik. ama ada çok huysuzlandı yaa... kalabalık, sıcak, bi de çocuklardan biri taktı adaya habire itip itip düşürdü. bi de üstüne uyku satti gelip geçince dellendi..
canım ece kuçukken oluyordu simdilerde kesildi allaha sukuramanın yakalanmışım :)))
deniz akşam ağlarken katıldı yine nefessiz kaldı birkaç saniyemi artık dahamı bilmiyorum bana dakikalar gibi geldide, çok ürkütücü yahu, ama zararsızmış , sadece açık havaya çıkarmak yeterliymiş, katıldığındaysa ya ayak altlarına ya da çimdikle yada yanaklarını sıkarak normale dönmesi sağlanabilirmiş. demir eksikliği en önemli sebeplerinden biri olabilirmiş, sınırdaydık ama 15 gün sonra kontrolüm var ankarada yine baktıracağım kanına.
böyle işte bu konu kk da sık sık yazılmış, bakınırken uğrayıvermiştim...