2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah seni ne etsin özgül çok güldüm yaff..:)
saol teyzesi..

videolara gelince yaa ben sildimdi onları tekrar yuklerim sizde izleyin.

calıstıgın ıcın ıskence gelmesı normaldır dize kadar kar dıosun... karın tek sevedıgım yanı erırkenkı camur vıcık vıcık su.ama yınede keske yagsaydıda kızımda karla tanıssaydı...

Kar cümleten hayirli ugurlu olsun sizlere..biz cok sükür yeterince gördük ve yeni yeni görmeye basladigimiz günesin tatidini cikariyoruz kizimla..

GÜLİ bende hiç duymamıştım pekmez ve kar ikilisini :))
video yine açılmadı ya yayınlama sürüyor yakında hazır olacaktır yazıyor ama hala hazır olamadı :)))

özgülcüm nasılsın ?aklıma geliosun zamanzaman heyyy beaa diyorum tee alamanyalardan özgüllede tanıştık nasip işte.
bu yazdatekrar görüşelim inş.
afike yaptıgın iltifatlar için saol teyzesi ama estagfırullah ya. herçocuk başka davranışlarda beceri gösteriyor hepsi birbirinden çok çok farklı biri yastıga başını koyar uyur öbürü agzını açar yemegini zahmetsizce yer. diğeri zıplar hoplar diğeri cırcır konusur gibi gibi.

sibelcim tekrar dene izlersin mutlaka. tam ekran yapma çöüznürlük zaten kötu hatta küçültebildiğin kadar küçült daha net oluyor.

iyiyim canim..valla bana da sanki hayal gibi geliyor..bu yaz gelecegim allahin izniyle..ve muhakkak görüsmek istiyorum..bu arada gecen ev numarani sordum ama kacirdin sanirim..alsaydim arada konusurduk..varsa bir yollayiver canim..gelisim konusunda ben de endise etmiyorum canim bu isin sakasi..zaten anormal akilli olan afik bizimkiler gayet normal yani..

GÜLİ ne kadar akıllı maşalah bu afik ya bayıldım videoya açıldı özgüle katılıyorum kendi işin kendi görüyor bu daha niye beklesin 3-5 seneye everelim :)))

saolun teyzeleri.
iştahı arada böylezahmetsiz yemek yemesini saglıyor. minnak bilir bi ara elleri tutardı babannesi bende agzızını zorla açıp teperdim.:)

çorap eşleştirmeyi sizde deneyin tavsiye ederim hemeglenceli hemde ögretici. hemde yardım etmiş oluyor çorap katlarken.
eşleştirme katlarının ev hanımı versiyonu diyelim..
özgülcüm özel mj için accuk beklmemem lazım atarım aklımda.:)
konuruşuk..

pervin ya emrahın özlü sözune bişi diyemiyorum..
hangi tarafından tutayım bilemedim. sana iştahlı obur dediğinemi eceoşumun agzına tek lokma sokmamasınamı.
öle işte..

gyspym esramm annenin ksıırını taklit etmeye çalıştım ucuz çakmalardan oldu.
yaff beceremedim biber salçasıda koydum acıda ıııhhh olmadı.

özgüll özel mescaına bakk:)

gizmoda girmiyor ne zamndır yada ben kaçırdım

GÜLİİİ çok kötüsün biliyonmu:)) canımı acayip kısır istettin çakma makma gönder hemen bana bi tabak.... ben bilmem kısır yapmasını eşim yapar çokta güzel yapar söyleyim yapsın bari hımmm ağzım sulandı:)))

DERYAM çok özlüyorum artık seni... önceden ne güzel vaktin vardı konuşuyorduk msn den falan.... şu 3 yaş gelsin çocuklar uslansın yoluna girsin herşey bizde rahat rahat konuşup sohbet edelim:))

Allahhh
Akif'in videolarını seyrettim maşallah ona, nasıl yemek yiyor, kaşıktaki çorbayı hiç dökmeden ağzına götürüyor. Vallahi maşallah, nazar olmasın çocuğa
Tavuğu yiyişi de çok tatlı ya, bayıldım
Hele kendi kendine pantolon giymesine hiç diyecek bişeyim yok, bizim oralara gelmemize ohhoo daha çok var sanırım
Maşallah akıllı Akif'e

İki gündür mecburi kar tatili yapıyorum evde.
Ankarada bulunduğumuz bölge merkeze baya uzak ve burada diz boyu kar var. Arabadaki lastikler kar lastiği olmadığı için cesaret edip yola çıkamadım. Zincir de takamadım kendi başıma. Kaldım evde öyle.
Evden çalışıyorum, sürekli elimde telefon olmasının dışında can sıkıcı bişey yok, hatta hoşuma bile gitti diyebilirim :)

Deva bebek kabız oldu.. Bugün öğlen kakasını yapamadığı için çok ağladı. Uyumadı da. Uyku vakti geçince iyice huysuzlaştı. Yemek yemedi, ağzına tıktığımı da kustu. Çok üzüldüm, bende ağlayacaktım onunla neredeyse
Fitil koydum, kakasını yapamadan kucağımda uykuya daldı. Uyuyor şimdi bakalım, kaka nöbetindeyiz..

okuyunca yazını gözlerim doldu cnm, neden bilmem çok hassasım, yarın Tibet dra gidiyor sonuçlarım için.. beklemedeyim, yüzyüze görüşmek istemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…