okuyunca yazını gözlerim doldu cnm, neden bilmem çok hassasım, yarın Tibet dra gidiyor sonuçlarım için.. beklemedeyim, yüzyüze görüşmek istemiş...
askim benim..cok tatlisin herzamanki gibi..bir cocuk bu kadar mi yasindan cabuk olgunlasir..benimki ne pantolonu daha memesini zor götürüyor agzina..valla gülim agzim acik izledim..bu cocuk 5 seneye kalmaz evlenmeyede kalkar valla.. ayrica tavuk yemesinede bayildim..benim bile canim cekti valla..
okuyunca yazını gözlerim doldu cnm, neden bilmem çok hassasım, yarın Tibet dra gidiyor sonuçlarım için.. beklemedeyim, yüzyüze görüşmek istemiş...
minnak hoş geldin nihayet kavuştunmu internete:)) yaff kar pekmez ikilisini nasıl bilmezsin.
kar bi tabaga konur ortasınada pekmez dökülür kaşık kaşık yenir..
Dailymotion - çorap eşleştirme - Okul Kanalı
bu linkde butun videolar var.
buda çorap eşleştirme videosu..
istanbulda nerde arıyorsun ev nurdan ? avrupa yakası heralde dimi ?İstanbullu hatunlar,
ben acil ev aramaktayım, nisan başı taşınmam gerekiyor, ev arkadaşım gidiyor Londra'ya kirelık ev bilginiz olursa haber verin canlarım..
Dailymotion - afik kalem tutuyor - Okul Kanalı
bi ara ellerimiz izini çizmiştik şimdide o bizim elimşzi çiziyor..1.26 saniyede falan
biz aydının elinin içinde benm elim içinde afikişn el izini çizdik sizede tavsiye derik:..
adayı geçen hafta çocuk endokrin uzmanına götürdük. tsh seviyesindeki yükseklik fazla olmadığından çok önemli değilmiş. şu an için çocuğa gereksiz ilaç başlamayalım ama takipte olalım dedi. bu yükseklik, anne karnından böyle alışık olduğu içinmiş. (ben de de yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum ya, hamileliğimde de hep yüksek seyretmişti, bir türlü kontrol altına alınamamıştı) vücut kendini böyle dengeliyormuş. şimdiden ilaç başlamamısa sevindim. en azından hazirana kadar. ama canımı bişey sıktı. memeleri büyümüş dedi. kilodan mı dedim, yok, ileri gelişim gösteren çocuklarda olabilir ama biz yine de bazı hormonlara bakalım dedi. hazişranda onlara da bakılacak. hey yarabbim yaa!
haa bi de soya,soya ürünü, bıldırcın yumurtası, arı sütü, polen filan veriyor musun dedi. yok dedim. sakın verme dedi. sonradan kendi doktorumuza sordum tsh ile mi ilgili bu besinler diye, değilmiş, bu besinler gdo ve diğer hormon yüklemelerine çok açıkmış kimsenin yememesi gerek dedi.
onur film çekmiş cd ye , taktı beni bekliyor.. bakalım hangi sayko gerilimi seyredicezz!!
şimdilik bysss..
Herkese guzel güneşli bir hafta sonu dileğimle
nerden başlasam bilmiyorum 1 haftadır giremeyince yıgıldı hersey anlatacak cok şeyiim var ama en onemlisi sizlerden dua istiyorum...
Benim kuzumda 6 aylıkken süt ve süt rünleri alerjisi çıkmıştı hatta katılara cok geç başlamıştım belki hatırlayanllarınız vardır.
Duru 1 yasındayken ilk denememiz maaalesef olumsuz olmuştu tekrar bir 6 ay daha ozel mamaya devam ve bu urunlere ara vermem gerekmişti.Şimdi 1 haftadr yogurta başladım derken peynirde eklemeye basladım lütfen hepiniz dua edinde (annelerin duaları kabul olurmuş)bu sefer kazasız belasız atlatmış olalım bu alerjiyi yoksa bir 6 ay daha ertelenecek sonra tekrar deneme falan filan....cunku buyudukce zorlasıyor yedıgımız herseydden istemeye basladı.
Bunun haricinde gecen hafta eşim Turgut 2 gunlugune maraşa gitti annemler geldi kaldı ve 2 gu ustuste ilk defa bu kadar yogun misafiır agırladım Duru cok mutluydu kuzum napsın bu kadar kkallabalıga alışkın degil ama misafir agırlamayı cok seviyor bunuartık iyice anladım.Daha cok misafir agırlamayı cok isterdim ama bacaklarımdan ayrılmadıgı için ne bişi hazırlayabiliyorum nede agırlayabiliyorum.
kısaca boyle daha cok şey var paylaşmak istedigim ama kocşko bgun evde yıllık izin kulllandı yemek yaptı bize :))) Duru da uyuyorken yemgimizi yiyelim
gorüsürüz