2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbullu hatunlar,

ben acil ev aramaktayım, nisan başı taşınmam gerekiyor, ev arkadaşım gidiyor Londra'ya kirelık ev bilginiz olursa haber verin canlarım..

okuyunca yazını gözlerim doldu cnm, neden bilmem çok hassasım, yarın Tibet dra gidiyor sonuçlarım için.. beklemedeyim, yüzyüze görüşmek istemiş...

Nurdancım cok gecmıs olsun ıns temız cıkar sonucların.uzun zamandır yokum herseyden bı haber kalmısım.

askim benim..cok tatlisin herzamanki gibi..bir cocuk bu kadar mi yasindan cabuk olgunlasir..benimki ne pantolonu daha memesini zor götürüyor agzina.:KK9:.valla gülim agzim acik izledim..bu cocuk 5 seneye kalmaz evlenmeyede kalkar valla..:KK9:ayrica tavuk yemesinede bayildim..benim bile canim cekti valla..

Ay cok guldum Ozgulum.. alemsın yaa :KK70:

okuyunca yazını gözlerim doldu cnm, neden bilmem çok hassasım, yarın Tibet dra gidiyor sonuçlarım için.. beklemedeyim, yüzyüze görüşmek istemiş...

IYI OLACAK HERSEY.. ben buna cok ınanıyorum.. goreceksın bak.. fatoş a da dedım.. o da dedı.. ıyı olacak, olumlu dusunuyoruz, olumlu olacak.. her sey gonlune gore olsun ınsallah.

NUDANIM herşey çok güzel olacak hepimiz buna inanıyoruz ve böylede olacak... seni çok seviyoruz.... olumsuz düşüncelere yer verme beyninde...

SELİN e akşam bi haller oldu ama anlayamadık... evet gelince selin dediler öğleden sonra hiç uyumadı bi sabah uyumuş bidaha uyutamamışlar zaten 30 dk. uyuyor ama ona yetiyor mızmızlığı gidioyr selini aldık evimize çıktık yemek telaşına koyulduk selin mızırdandı neyse apar topar yemeğimizi yedik selin çok mızmızdı dedik saat 8 falan oldu altını değiştirip uyutalım çığlık kıyamet altını değiştiremedik uzun uğraşlar sonunda ikna oldu babasının kucağından inmiyor baba baba diye ağlıyor..uyutmaya çalışıyoruz kafası tutmuyor ama gözler açık uyumuyor aldık yatak odasına aramıza yatırdık uyur diye yok benim içim geçmiş selinin hala gözler açık yaramazlık yapmıyor konuşmuyor ama ayakta uyuyor sanki gözleri açık şekilde...1 den sonra gece uyudu sık sık 10-15 dk. da baba diye ağlayarak uyandı acaba bir yerimi ağrıyor diye calpol verdim oda fayda etmedi... noldu çözemedim alttaki köpek dişleri gelmeye çalışıyor omu yoksa başka birşeymiydi bilemiyorum... sabah maşallah gayet iyiydi neşesi düzelmişti inşallah tüm gün öyle devam eder aklım evde şimdi:KK43:((

minnak hoş geldin nihayet kavuştunmu internete:)) yaff kar pekmez ikilisini nasıl bilmezsin.
kar bi tabaga konur ortasınada pekmez dökülür kaşık kaşık yenir..

Dailymotion - çorap eşleştirme - Okul Kanalı

bu linkde butun videolar var.
buda çorap eşleştirme videosu..

yaa sayfa acılıyor tum video goruntulerini alta goruyorum ama ekran siyah kalıyor play isareti vs de çikmiyor
daha evel ayca nin video boyle idi
habire denedim birka kere birinde acıldı simdi bunuda habire yenile yenile yaparak bakıyrum sorun nedir anlamadım

İstanbullu hatunlar,

ben acil ev aramaktayım, nisan başı taşınmam gerekiyor, ev arkadaşım gidiyor Londra'ya kirelık ev bilginiz olursa haber verin canlarım..
istanbulda nerde arıyorsun ev nurdan ? avrupa yakası heralde dimi ?
insallah gonlune gorebir ev bulursun. kiralar epey indi diye biliyorum benim etrafımda oyle yani kiracı bulmak iyice zorlastı çunku

sibelcim kopek dislerle alakalıdır diye dusunuyorum ece ninde o donem bir ay kadar falan gece hep uyandı agladı zor uyuttuk vs yemek de yemiyordu istah sıfırdı sonra duzeldi ucları epey çıktı daha tam uzamadı uzama bitene kadar acısı sızısı olurmus ama asıl uc verene kadar en zorlu donem ondan olsa gerek

bu arada bir ay kadar evel 73,9 u gormustum sonra yine yedim bozdm diyeti vs 76 lara çıkdımdı bugun tekrar 73,8 i gordum umutlandım mutluyum diyeti bozmadan gidiyorumm birkaç yuz gr daha verdigimde son 2-3 yıldır gelemedigim kiloya gelmis olacagım sonrasıda gelecek insallahh

yine acai berry aldım yarın baslıycam içmeye biraz destek versin moralim duzelsin yol kat edeyimde diyorum on dan sonra daha kolay olur hersey 70 altına indigim an diyetisyene baslıycam ondan sonra zor olucak vermem çunku biliyorum asagılara indikce mayısa kadar bu kiloları versem kabaca atsam ustumden sonra zaten tel takılacak herkes kilo veriyormus zor yemek yeniyormustelli zaten ısırmak falan hepten yasak koparıp yiycem herseyi o vesile ile kilamda duser insallah

Nurdan ım canım arkadaşım inşallah olabilecek en iyi sonuçalrı alırsınız. bizde senden haber bekliyoruz.

esrakocum neden bilmiorum sen yine devam denemeye.
tekrar kilo vermişsin ha gayret be esra valla azcık tutsan kendini yürüme bandın var vaktin var bence biraz daha nefsine hakim olsan valla süpper olacak telde takıldımı ohh.. bak özleme pastanenin içinde oldugu halde 67 olmuş. sende ha gayret bu defa kesin kararlı ol ve bozma.haftaya Güne kadarsıkı tutki gunde bi kaç lokma kaçama yapasın.

sibelcim bu veledlerin hepsi bi arıza.:KK9:afik bugun 6 gibi kalktı hala ayakda ondaki enerji bende yok yaff uyutma için odasına giriyoruz bagrış çıgrış yalandan aglamalar. binbir surat halleri..
vel hasıl bi gun bi güne uymuyor..
Allah saglık versin ya gerisi boş napalım keyifleri yerinde olsun da..

afikime yaptıgın güzel iltifatlarınız için teşekkür edriz.:)

Nurdan dilerim güzel haberlerini alırız en kısa zamanda. Dualarımız seninle...
Sibel benim de aklıma köpek dişler geliyor. Bu dişler çok zorluyor çocukları...
Afik afik maşalallah sana. Ben de videolarının bir hayranıyım.:nazar:

Esrako çok sevindim tekrar kilo vermene. Acayip güzel bir duygu.
Bu dünyada pantalonumun bol geldiğini fark ettiğim andaki duygum tarif edilemez....Birçok kadın için de öyledir bu durum sanırım..

Son düzenleme:
Herkese guzel güneşli bir hafta sonu dileğimle
nerden başlasam bilmiyorum 1 haftadır giremeyince yıgıldı hersey anlatacak cok şeyiim var ama en onemlisi sizlerden dua istiyorum...

Benim kuzumda 6 aylıkken süt ve süt rünleri alerjisi çıkmıştı hatta katılara cok geç başlamıştım belki hatırlayanllarınız vardır.
Duru 1 yasındayken ilk denememiz maaalesef olumsuz olmuştu tekrar bir 6 ay daha ozel mamaya devam ve bu urunlere ara vermem gerekmişti.Şimdi 1 haftadr yogurta başladım derken peynirde eklemeye basladım lütfen hepiniz dua edinde (annelerin duaları kabul olurmuş)bu sefer kazasız belasız atlatmış olalım bu alerjiyi yoksa bir 6 ay daha ertelenecek sonra tekrar deneme falan filan....cunku buyudukce zorlasıyor yedıgımız herseydden istemeye basladı.

Bunun haricinde gecen hafta eşim Turgut 2 gunlugune maraşa gitti annemler geldi kaldı ve 2 gu ustuste ilk defa bu kadar yogun misafiır agırladım Duru cok mutluydu kuzum napsın bu kadar kkallabalıga alışkın degil ama misafir agırlamayı cok seviyor bunuartık iyice anladım.Daha cok misafir agırlamayı cok isterdim ama bacaklarımdan ayrılmadıgı için ne bişi hazırlayabiliyorum nede agırlayabiliyorum.

kısaca boyle daha cok şey var paylaşmak istedigim ama kocşko bgun evde yıllık izin kulllandı yemek yaptı bize :))) Duru da uyuyorken yemgimizi yiyelim

gorüsürüz:KK56:

evet buketcim acayip guzel bir duygu birseylerin bol gelmesi henu o mertebeye erisemedim ama yakın insallah.

gullum evet gune kadar bozmiycam o gun yerim artık birseyler

selamlar herkesleree!!! baya uzun oldu di mi.. gülicimin aklına gelmişim, kulaklarım çınladı geldimm...:)) çok fazla bilgisyarda vakit geçiremiyorum bu aralar ondan biraz giremedim. geçmişe göz attım da,

edacım yaaa... canım çok zor bir durumdasın tahmin ediyorum. hakkında hayırlısı ne ise o olsun... seni merak ediyorum.. bi gel bi ses ver.. yorumların üzerine çekiniyorsun belki yazmaktan ama çekinme noolur..

sibelll... içim yandı yaaa... ah kuzum benimmm. kurşun döktür bu çocuğa. nazara çok inanıyorum ben. annem geliyor bu pazar, gelsin ben de adaya dökmesini isteyeceğim.

nurdancımm, nasıl bir ev arıyorsun kuzum? bizim sitede olabilir demiştin, hala aynı fikirde misin soruşturayım mı? büyüklüğü ne olsun, fiyatı filan?açsana taleplerini biraz??

afikin videolarını ben de seyredemedim.. ama artizzzz yahoomu ve pırasa saçlı elifimi öperimmm...

pervin, hoş gittin evine..

adayı geçen hafta çocuk endokrin uzmanına götürdük. tsh seviyesindeki yükseklik fazla olmadığından çok önemli değilmiş. şu an için çocuğa gereksiz ilaç başlamayalım ama takipte olalım dedi. bu yükseklik, anne karnından böyle alışık olduğu içinmiş. (ben de de yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum ya, hamileliğimde de hep yüksek seyretmişti, bir türlü kontrol altına alınamamıştı) vücut kendini böyle dengeliyormuş. şimdiden ilaç başlamamısa sevindim. en azından hazirana kadar. ama canımı bişey sıktı. memeleri büyümüş dedi. kilodan mı dedim, yok, ileri gelişim gösteren çocuklarda olabilir ama biz yine de bazı hormonlara bakalım dedi. hazişranda onlara da bakılacak. hey yarabbim yaa!
haa bi de soya,soya ürünü, bıldırcın yumurtası, arı sütü, polen filan veriyor musun dedi. yok dedim. sakın verme dedi. sonradan kendi doktorumuza sordum tsh ile mi ilgili bu besinler diye, değilmiş, bu besinler gdo ve diğer hormon yüklemelerine çok açıkmış kimsenin yememesi gerek dedi.

onur film çekmiş cd ye , taktı beni bekliyor.. bakalım hangi sayko gerilimi seyredicezz!!
şimdilik bysss..

gizmocum ya şişmanlıkdan buyumuş gibi görmüş olamaz dimi..
sıkma canını ya tsh için ilaç kullanmamsına sevindim.insan kıyamıyorya daha çok küçük...gdo bilgileri içinde teşekkürler.

esra ya arı sütü nie veriyodunki???

nurdandan haber varmı diye girmiştim aslında bişey yazmamış dualarım seninle nurcik:)sonuçlar umarım iyi çıkmıştır.duymak istediğin sonucu almışssındır inşallah.ben inanıyorum burda hepimiz inanıyoruz herşey iyi olacak inşallah.

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150120260438618&comments[/video]

Bizim evdeki süpürgeli cadı..

Son düzenleme:
Didar uyanmadan hızlı hızlı cvp yazayım, kalkmak üzere benimki. Tam pc başına oturdum anca 3 sayfa okuyabildim

Dailymotion - afik kalem tutuyor - Okul Kanalı
bi ara ellerimiz izini çizmiştik şimdide o bizim elimşzi çiziyor..1.26 saniyede falan
biz aydının elinin içinde benm elim içinde afikişn el izini çizdik sizede tavsiye derik:..

Maşallah afike, bayıldım. Çorap eşleştirme de harika bir fikir hiç aklıma gelmemişti.

adayı geçen hafta çocuk endokrin uzmanına götürdük. tsh seviyesindeki yükseklik fazla olmadığından çok önemli değilmiş. şu an için çocuğa gereksiz ilaç başlamayalım ama takipte olalım dedi. bu yükseklik, anne karnından böyle alışık olduğu içinmiş. (ben de de yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum ya, hamileliğimde de hep yüksek seyretmişti, bir türlü kontrol altına alınamamıştı) vücut kendini böyle dengeliyormuş. şimdiden ilaç başlamamısa sevindim. en azından hazirana kadar. ama canımı bişey sıktı. memeleri büyümüş dedi. kilodan mı dedim, yok, ileri gelişim gösteren çocuklarda olabilir ama biz yine de bazı hormonlara bakalım dedi. hazişranda onlara da bakılacak. hey yarabbim yaa!
haa bi de soya,soya ürünü, bıldırcın yumurtası, arı sütü, polen filan veriyor musun dedi. yok dedim. sakın verme dedi. sonradan kendi doktorumuza sordum tsh ile mi ilgili bu besinler diye, değilmiş, bu besinler gdo ve diğer hormon yüklemelerine çok açıkmış kimsenin yememesi gerek dedi.

onur film çekmiş cd ye , taktı beni bekliyor.. bakalım hangi sayko gerilimi seyredicezz!!
şimdilik bysss..

Geçmiş olsun. Ben taze polen arada sırada veriyorum. Haftada bir sabah kahvaltısına bir çay kaşığı ekliyorum. Tanıdıktan alıyoruz, bir de taze olduğu acaba bişey olur mu ki..

Herkese guzel güneşli bir hafta sonu dileğimle
nerden başlasam bilmiyorum 1 haftadır giremeyince yıgıldı hersey anlatacak cok şeyiim var ama en onemlisi sizlerden dua istiyorum...

Benim kuzumda 6 aylıkken süt ve süt rünleri alerjisi çıkmıştı hatta katılara cok geç başlamıştım belki hatırlayanllarınız vardır.
Duru 1 yasındayken ilk denememiz maaalesef olumsuz olmuştu tekrar bir 6 ay daha ozel mamaya devam ve bu urunlere ara vermem gerekmişti.Şimdi 1 haftadr yogurta başladım derken peynirde eklemeye basladım lütfen hepiniz dua edinde (annelerin duaları kabul olurmuş)bu sefer kazasız belasız atlatmış olalım bu alerjiyi yoksa bir 6 ay daha ertelenecek sonra tekrar deneme falan filan....cunku buyudukce zorlasıyor yedıgımız herseydden istemeye basladı.

Bunun haricinde gecen hafta eşim Turgut 2 gunlugune maraşa gitti annemler geldi kaldı ve 2 gu ustuste ilk defa bu kadar yogun misafiır agırladım Duru cok mutluydu kuzum napsın bu kadar kkallabalıga alışkın degil ama misafir agırlamayı cok seviyor bunuartık iyice anladım.Daha cok misafir agırlamayı cok isterdim ama bacaklarımdan ayrılmadıgı için ne bişi hazırlayabiliyorum nede agırlayabiliyorum.

kısaca boyle daha cok şey var paylaşmak istedigim ama kocşko bgun evde yıllık izin kulllandı yemek yaptı bize :))) Duru da uyuyorken yemgimizi yiyelim

gorüsürüz:KK56:

Dualarım sizinle. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

X