- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
ya gizmooo ben arı sütü veriyorum :44:
Herkese guzel güneşli bir hafta sonu dileğimle
nerden başlasam bilmiyorum 1 haftadır giremeyince yıgıldı hersey anlatacak cok şeyiim var ama en onemlisi sizlerden dua istiyorum...
Benim kuzumda 6 aylıkken süt ve süt rünleri alerjisi çıkmıştı hatta katılara cok geç başlamıştım belki hatırlayanllarınız vardır.
Duru 1 yasındayken ilk denememiz maaalesef olumsuz olmuştu tekrar bir 6 ay daha ozel mamaya devam ve bu urunlere ara vermem gerekmişti.Şimdi 1 haftadr yogurta başladım derken peynirde eklemeye basladım lütfen hepiniz dua edinde (annelerin duaları kabul olurmuş)bu sefer kazasız belasız atlatmış olalım bu alerjiyi yoksa bir 6 ay daha ertelenecek sonra tekrar deneme falan filan....cunku buyudukce zorlasıyor yedıgımız herseydden istemeye basladı.
Bunun haricinde gecen hafta eşim Turgut 2 gunlugune maraşa gitti annemler geldi kaldı ve 2 gu ustuste ilk defa bu kadar yogun misafiır agırladım Duru cok mutluydu kuzum napsın bu kadar kkallabalıga alışkın degil ama misafir agırlamayı cok seviyor bunuartık iyice anladım.Daha cok misafir agırlamayı cok isterdim ama bacaklarımdan ayrılmadıgı için ne bişi hazırlayabiliyorum nede agırlayabiliyorum.
kısaca boyle daha cok şey var paylaşmak istedigim ama kocşko bgun evde yıllık izin kulllandı yemek yaptı bize :))) Duru da uyuyorken yemgimizi yiyelim
gorüsürüz
nıye? gelenı gıdenı verdın de o mu eksık kaldı :)
dün cenaze vardı bizimde teyzemizin damadı vefat etti eşim annesi babası falan gittiler ben akşama kadar seline evde baktım ama mahfoldum çok nazlı oldu çıktı koca güne kucakta durmak istiyor bel fıtığım azdı alahtan çok ağır değil ama yinede taşıyamıyorum belim sırtım çok ağrıyor.. ben cenaze için yemek yaparken mutfağı evi talan etti ne bulursa taşıdı mutfağa dolapların içi ne varsa yerdeydi bi yandan seline bi yandan yemek yaparken yemeğin soganlarını yaktım yeniden doğra yeniden kavur vs. bi dünya iş.... arkamı döndüğüm anda biberondaki suyu üstüne boca etmiş sonra git üstünü değiştir o ara saçıma bi yapıştı allahım zor ayırdım bi elini kurtarıyorum diğeriye yapışıyor saçlarıma kavgada bile böyle saç çekilmez sinirime can acısına oturdum ağladım bu sefer selin geldi öpüyor öz özz diyor bana özür diliyormuş ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim... akşama kadar mahfoldum
Başınız sağolsun, Allah yakınlarına sabır versin. Korkunç bir gün geçirmişsin, sinirden ağlamamak elde değil çok iyi anlıyorum. Özür dilemeyi de öğrenmiş ama, canım benim :)
AİDA canım bravo tebrik ediyorum seni süper ya çok iyi fikir çok güzel bi hobi resim yapmak.. aslına bakarsan arkadaşın haksız değil çok fazla yeteneğe değil gerçekten taktiklere ihtiyaç var hani yılar önce trt de bi ressam çıkıyordu bonus saçları vardı ismini unuttum yabancı bi adam dı 3-5 dk. da şahane manzara resimleri yapıyordu ve sanki o kadar kolay ve anlaşılır açıklıyordiki taktiğini biliyordu bu işin bizim gibi 0 dan resim yapmayı bilmeyenler bile aynısını yapabilecek gibi ozamanlar acayip gaza gelmiştim resme başlayacaktım sonra araya birşeler girince kaldı ama hala hevesim var keşke yakın olsaydık bende katılırdım size:)) resimleri bekliyoruz çok güzel şeyler ortaya çıkacak merakla bekliyorum :)))
Cocuk, cennet nimetlerinden biridir
hımmm donusun durumun öğrendim sizlerede yazmak istedim. özelden msj atmak için mesajlarını100 e tamamlamaya çalışıyormuş.o yüzden öylesine yazmış boya ile ilgili şeyler birde bir çok topiğe aynı mesajı atmış.bende topikte böyle bir msj görünce ne hikmetse profilne girdim ve açtığı konulara baktım. tesadüf bu ya antalyadaymış yardım ihtiyacını dile getirdi kızı olacakmış. nedense çok ilgimi çekti.Allahın işi belkide öyle her topiğe msj atanın profiline bakmam ama bu bayana yardım etmeye çalışacağım.