2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1045 tuslayarak evden daha ucuzada arayabilirsin canim// sen ve beni aramak isteyen herkes :pP basharfi evrimdi galiba hos trdeyken bile 1 kere aradi ya neyse :)

Son düzenleme:
saat 00:46 ve pespese yenen 3 halley/// cok pismanim ama yerken cok mutluydum // daha fazla biseyler yemeden yatayim en iisi/// yemegede misafirim vardi yoruldum dun gecede ece hic uyumadi oysa trde rahatti gecelerim ...

Meltem, cumartesi olayımız aklımdan çıkmış, hava düzelince konuşalım tekrar olmaz mı...

Bizden haberler. Rüzgar bana "nanne" demeye başladı. Çok mesudum.
Geçtiğimiz hafta akşam 10 gibi uyuyup sabah 6-7'ye kadar uyanmadan uyudu, şoklardayım. Anneannesi gündüz uykusunda poposunu pışpışlayarak uyutmuş, onun geceye yansımaları.

Pazar günü babaanne geldi, o bakıyor, gündüz uyutamamış o şekilde, salıncakta sallamış. İki gecedir yine uyanmaya başladı:KK43:

Baba bakıcı istemiyor, kreş düşünmeye başladık. Kreşler cumartesi kapalı, yine kara düşüncelerdeyim:KK43:

tamam konuşuruz
kreş daha iyi bir çözüm ama 3 yaşına kadar bakıcı daha rahat olabilir çünkü evde bakılmış olacak evin yakınlarında kreş var mı
sanırım solarkentte vardı
nanne niz hayırlı olsun

Ah keşke...
En yakın arkadaşım kızını Ankarada 13-14 aylık kreşe vermişti. Hemen hastalık kapıyorlar yaza doğru hastalık mevsimi geçince başlat demişti. Ama herşeye rağmen çok memnundu. Nedense annelik içgüdülerim kreşin iyi olmayacağı yönünde. 3 yaşında olsaydı tamam. Ya da oyun grubuna gidebilirdi şimdi. Ama haftanın 6 günü mesai gibi kreşte olmak, orda bırakılma hissi, vs vs bir sürü şey aklımda dolanıyo. Ne yer, nasıl uyur.

emrahtan bi ozlu soz eceye :: kizim ne olurdu anandaki istahin yarisi sende olaydi :)) bilmem anlatabildimmi
amanın gülsem mi bilemedim

düz saçlı küçük hanım resimleri de hoştu yane

günaydın...

kar kış kıyamet diz boyuna yakın kar var yollar rezillik kışın evde durmak istiyor insan :)

GÜLİMM canım benim bi tanesin biliyonmu:)) selinin kolu evet görüntü olarak kötü ama maşallah selin çok metanetli acı eşiği düşük bi çocuk değil kolay kolay ağlamaz kolu için acıyor demiyor çok rahat kullanıyor kolu oraya buraya değiyor gözlemliyorum yüzünde hiçbir acı ifadesi yok.... gördükçe ben ondan daha kötü olup acı çekiyorum..

Yine GÜLİ borç olayı olan bizdik:) evet işten çıktığı halde hala kredi borcu bu güne ödedik dahada 1 senemiz kaldı bitmedi ödüyoruz paşa paşa.... bunun haricinde bu güne kadar ödediklerimiz dışında 8 milyar haricen ödedik:))) yani biz alıştık ödemeye borcunuz falan varsa hiç sorun değil öderiz hepimizinkini:)))

BEYBİM eşinin yorumunu nereye çeksem bilemedim... ama cidden çok zor iştahsız çocuk insana herşeyi söylettiriyor herşeyi yaptırıyor:))halleylere yuvarlamışsın afiyet olsun...

PUKKET çok tatlı bu kuzucuk saçları çok güzel ya ipek gibi düm düz:))

ELİFUM kar tatilindesin ne güzel evde olmak güzel olmazmı:)) kar yollarıda kapadı kaldınız afyonlarda :) kurtarmaya gelelim mi ....kaçın gelin buraya hoş bizimde sizden farkımız yok kaldık kar altında....

GÜLİZİM demek minik döt kar yiyor ay bizde onu yesek.. selin bizim kardan soğuktan korktu camı açtık dışarıya baksın diye rüzgarla üstünekarlar gelince camı kapatın diyor hiç dışarı çıkarmadık karda ne olacak bilmiyorum..:)) selin herşeye karşı....

SELİN bu sabah uyandı altı kaka kokuyordu açtık hemen kurumaya bile başlamış gece uyurken yaptı sanırım ilk defa böyle bi durumla karşılaştık.... gece sabaha karşı uyanıyor yanımıza alıyoruz benim saçlarımla oynarken yeniden uyuyor arada sağa sola dönüyor tekrar saçlarımı bulmaya çalışıyor kontrol ediyor sabah kalkıyorum işe gitmek için elini atıyor beni bulamayınca atıyor gözünü uyanıyor...

arabamızı hayırlayan güzel dileklerde bulunan hepinize çok teşekkür ederim... hala aldık gibi gelmiyor pazartesi satış oldu araba geldi fakat kar altında kaldı sokağa parkettik duruyor binemedik bile camdan biz ona bakıyoruz o bize :)))

pervinim hoşgittin evine, eşine... içimden söylediğimi farkettim de yazayım dedim.

Ayça hayırlı olsun nanne içi eriyip bitiyo insanın her seferinde aynı büyük erime hiç eksilmiyor. blogundan haberim yokmuş benim dün epeyce okudum keyifle. Rüzgar içinde elifim söylediği gerçekten cok mantıklı mekanik zeka var zeytin gözlüde.

sibelim msnden sürekli konuştuğumuz için burda tekrarlamıyorum senin yazılarını, anlıyorsun değil mi?

Minik elif gerçekten cok tatlı, saçlar şahane,

Yaho'ya çok yakında teklif gelir. ağır abi rollerinde hiç görmemiştim muzurumu öyle de cok tatlı.

mini döt alpellayı yemek için güliyi dört gözle bekliyoruz.

GÜLİZİM aynen bilmukabele bende öyle yapıyorum genelde :)) senle olayları zaten msn den paylaştığımız için burda da ayrıyetten yorum yapmıyorum:)) anlıyorum seni hemide çok :)) ama şurda 1 aya kalmadan sanırım artık topikten takip edeceğiz birbirimizi:KK43:((

cüliz ve sibell gunaydıın..:)

ayy sabah bi kalktım herye bembeyaz olleey didim oglumla çıkıp oynıcas amma insanlar işe gitmek için yollara döküldükç karlar eridi gitti arabaların üstünde kaldı biraz afik camdan koşusutran abi ve ablalarını izliyor keyifle hatta kahkaha ile..:)

çaçaaaaa elifin yorumunu bence yaz bloguna malum daha 19 yıl falan var unutursun belki..
ama hakkaten hiç bu açıdan bakmamıştım hiç bi çocuga. mesleki bakış açısı farkı diyelim.tebrikler elif!

GÜLİ kar istiyorsanız buraya gelin istemediğniz kadar var :)) yatar yuvarlanırsınız yerlere..

nerden başlasam nerden devam etsem bilemedım... nerdeyse 2 ay oldu sonunda kavustum medenıyete :))
gözucuyla baktım aklımda bı kac sey kaldı
Mucizeee senden baslamak istiyorum.bukadar guzel mı yazılır.. bukadar guzel, bukadar akıcı mı anlatılır,anlatılmak istenen... bı kez degıl bı cok kez okuyası gelıyo ınsanın... ruhuma dokunuyorsun sankı, hep yaz sen olurmu hep yaz :))
Eda hamıleymıssın yaızlanlardan bunu anladım.bıse yazmak istemıyorum ama ıyı düşünmen gerektıgını not düşüyorum sadece...
Selınımızın kolu yanmıs galıba.cok üzüldüm,derılerı cok taze iz bile kalmıycaktır muhtemelen.ama izden daha önemlıısı canı nasıl yandı kımılır.kıyamam hıcc kıyamam... cok gecmıs olsun Sibelcım
Yahonun ajans resımlerını gördüm.tam merınos ama yaaa tammm.bayıldımmm herzamnkı gıbı
afıkıın vıdeolarını izleyemedım kaldırılmıs yazıyor
Elifff düzz saclı minik Elifff cok tatlısın balımmm
Pervın gelmıs gerı bıle gıtmıss.

birazda bızden haberler...
Şevvalın 4 köpek diş bırden patlamaya kalktı!!! üsttekı 2 si uc verdı bıle, alttakılerde vermek üzere.. iştah cok az halıyle...
ne guzel gece uyanmaları 1 e düşmüştü ve engec 11de yatıyodu.sabahta 8-9 arası uyanıs öğle 2-3 saatlık bı uyku mükemmeldı.
fakatt 10 gundur hem gec yatıyo hem erken kalkıyo hem öğle uykusu en fazla 1.5-2 saat tırlatcam.1lere kadar uyutmaya calıs sabahta 8de uyansın.diştendır dıe fazla kasmıyorum ama uykusuzluktan benım basım kazan gıbi Şevvalde tık yok.aksam 10dan sonra bı enerjı gelıyo cocuga,neyse öle işte.....

ve tabı kar....
4 gözle karı bekledım yagmadı sadece sogugu vurdu bızı.ama bu sabah bı uyandımkı nasıl guzel yagıyor Şevvalle abartısız 1 saatte yakın cama yapşık durduk,ögleye dogru dahada yagar ve dısarı cıkarız dıe umuyordum ama kar zevkımız kısa sürdü hem hıc doldurmadı hemde az önce sulu kar yagdı ve heryerı sulu vıcık bıse yaptı...
karı kucuklugumden berı cok severım eskıden cok yagardı bızım buralara dizlerimize kadar kar olurdu.
Gülim bende her seferınde donuma kadar ıslanırdım :)) ilk karı degıl ertesı gun karını mutlaka yerdım ama pekmez ne alaka onu bılemedım.
helekı Hakanla cıktıgımız dönemlerdekı kışlar cok güzeldı.hıc abartmıyorum sabahın 7sınde dolasmaya cıkardık saatlerce karda yürürdük.3 senedır kar namına bişe göremıyoruz ama...
gecede mutlka kaymaya cıkardık bızım buralar hep bayır zaten ıstemesende boylu boyunca kayıyorsun :))

askim benim..cok tatlisin herzamanki gibi..bir cocuk bu kadar mi yasindan cabuk olgunlasir..benimki ne pantolonu daha memesini zor götürüyor agzina.:KK9:.valla gülim agzim acik izledim..bu cocuk 5 seneye kalmaz evlenmeyede kalkar valla..:KK9:ayrica tavuk yemesinede bayildim..benim bile canim cekti valla..

tam bir yildiz bu cocuk..valla böyle bir sevimliligi ekranlarda görmezsek yazik olur..eminimki yakindir görürüz onu biryerlerde..belkide sehzade rolünde..:KK9:gerci o zaten bizim topigin stari...

Merhabalar herkese
18.ay aşımızı olduk. Burada konuşulduğunu hatırlıyorum bazı yavrulara sadece aşı yapılmış bazılarına damlasını yaptıracağım.
Damla almayan arkadaşlarım, aşıları yaptırdıkları yerle bir daha görüşsünler bence..

ası bilgileri için çok sagol aysin dr a soracagım nisanda randeviumuz var olmazsa saglık ocagnıa goturup agızdan olanı yaptırırım

Birkaç resim ekleyim ben de yalandan ağlamamıza da içeren. Çok maymun oldular şu dönemde, acayip yalandan ağlama huyu var bizde....

Eki Görüntüle 155280 Eki Görüntüle 155281 Eki Görüntüle 155282

ayçam dns ayarları nasıl değiştirilebiler ki?

ay ne guzel saclar dumduzz ne rahattır taramak ece nin tara anında arkanı don birdaha tara anında karısıyor aynı benn çok zor oluyor

efrimim oğluşumu eklemişşş biz ajansa gittik sözleşme yaptık ama sonuç çıkarmı bilemem
evde ne pozlar veren adam orda bir ketumlaştıı ay yok surat 5 karış erkeksi pozlar verdi adam yaaa

a y hadi bakalım hayırlı olsun ya yahom çok farlklı bir tipe sahip sansı van bence ajansda insallah çıkar birseyler ne guzel bizde izleriz keyifle

arabamızı hayırlayan güzel dileklerde bulunan hepinize çok teşekkür ederim... hala aldık gibi gelmiyor pazartesi satış oldu araba geldi fakat kar altında kaldı sokağa parkettik duruyor binemedik bile camdan biz ona bakıyoruz o bize :)))

gule gule kazasız belasız kullanın insallahh araba detaylarını msnden aldım nasılsa yoksa sorularım olacaktı yani:)

emrahtan bi ozlu soz eceye :: kizim ne olurdu anandaki istahin yarisi sende olaydi :)) bilmem anlatabildimmi
buna bayildim..::))):KK9:
sanirim kilo konusunda esler yönünden sanssiz olanlardan biride sensin..gördügüm kadariyla Esrakonun,Evrimin ve senin esin yiyip yiyip kilo almayanlardan..o yüzden insani daha da komlekse sokuyorlar.benimki her daim tombalak oldugu icin bana laf edemiyor pek..:)

Son düzenleme:
ya video ekleniyorda benmi goremioyrum anlamadım yahuu akifi yazıyor herkes bende burdayım ben niye goremiyorum konunun içinde bir satır link mi veriyorsun baskalıran yazılan yorumları atlayarak okuyorum vs ondanmı kaçırıyorum acaba

ESRAKO teşekkür edrim canım tekrar :))

TUĞBİŞŞ gelmiş hoşgelmiş.. dişler malesef mahfediyor çocukları uyku düzeni bozulmuş inşalah geçici bi durumdur biz her gün aynı olduğumuz için gece geç yatıp sabah erken kalkanlardan ve günüz 1 saat gibi uyumayanlardan:))
kar demek sizin orayada fazla yağmadı bizim buraya yağabildiği kadar yağdı dize yakın kar var bense çıkıp gezmeye oynamaya vaktim olmadığı için şuan bana işkence gibi geliyor karda işe gelip gitmek:))evde olsaydım sanırım bende karı dört gözle beklerdim ama sabahın köründe kar yağarken rüzgarla birlikte savutturuyor gözümü açamıyorum..

yaşasın bugün topik çok hareketli:KK66::KK62:

X