Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meltem, cumartesi olayımız aklımdan çıkmış, hava düzelince konuşalım tekrar olmaz mı...
Bizden haberler. Rüzgar bana "nanne" demeye başladı. Çok mesudum.
Geçtiğimiz hafta akşam 10 gibi uyuyup sabah 6-7'ye kadar uyanmadan uyudu, şoklardayım. Anneannesi gündüz uykusunda poposunu pışpışlayarak uyutmuş, onun geceye yansımaları.
Pazar günü babaanne geldi, o bakıyor, gündüz uyutamamış o şekilde, salıncakta sallamış. İki gecedir yine uyanmaya başladı
Baba bakıcı istemiyor, kreş düşünmeye başladık. Kreşler cumartesi kapalı, yine kara düşüncelerdeyim
Ah keşke...
En yakın arkadaşım kızını Ankarada 13-14 aylık kreşe vermişti. Hemen hastalık kapıyorlar yaza doğru hastalık mevsimi geçince başlat demişti. Ama herşeye rağmen çok memnundu. Nedense annelik içgüdülerim kreşin iyi olmayacağı yönünde. 3 yaşında olsaydı tamam. Ya da oyun grubuna gidebilirdi şimdi. Ama haftanın 6 günü mesai gibi kreşte olmak, orda bırakılma hissi, vs vs bir sürü şey aklımda dolanıyo. Ne yer, nasıl uyur.
amanın gülsem mi bilemedimemrahtan bi ozlu soz eceye :: kizim ne olurdu anandaki istahin yarisi sende olaydi :)) bilmem anlatabildimmi
Merhabalar herkese
18.ay aşımızı olduk. Burada konuşulduğunu hatırlıyorum bazı yavrulara sadece aşı yapılmış bazılarına damlasını yaptıracağım.
Damla almayan arkadaşlarım, aşıları yaptırdıkları yerle bir daha görüşsünler bence..
Birkaç resim ekleyim ben de yalandan ağlamamıza da içeren. Çok maymun oldular şu dönemde, acayip yalandan ağlama huyu var bizde....
Eki Görüntüle 155280 Eki Görüntüle 155281 Eki Görüntüle 155282
ayçam dns ayarları nasıl değiştirilebiler ki?
efrimim oğluşumu eklemişşş biz ajansa gittik sözleşme yaptık ama sonuç çıkarmı bilemem
evde ne pozlar veren adam orda bir ketumlaştıı ay yok surat 5 karış erkeksi pozlar verdi adam yaaa
arabamızı hayırlayan güzel dileklerde bulunan hepinize çok teşekkür ederim... hala aldık gibi gelmiyor pazartesi satış oldu araba geldi fakat kar altında kaldı sokağa parkettik duruyor binemedik bile camdan biz ona bakıyoruz o bize :)))
buna bayildim..::)))emrahtan bi ozlu soz eceye :: kizim ne olurdu anandaki istahin yarisi sende olaydi :)) bilmem anlatabildimmi
Ay ne sevimli sey bu ya...hele o yandan bakip bakipta aglamaya calismasina bayildim..cok güzel masallah..Birkaç resim ekleyim ben de yalandan ağlamamıza da içeren. Çok maymun oldular şu dönemde, acayip yalandan ağlama huyu var bizde....
Eki Görüntüle 155280 Eki Görüntüle 155281 Eki Görüntüle 155282