Bu kadar renk ahenk isem eğer; Yeni sorumu yoneltıyorum o hal;
Evrim ne renk??
İçimin derinliklerinde bir yerde Esrako varmıs.. resmen Esrako pörtledi oramdan buramdan..
diğer soruma gelıyorum.. :)) sutyenlerınızın hangı centıktekı kopcasını baglıyorsunuz..
hamileliğin ilk zamanlarındaki anneanne donlarınızı mı gıyıyorsunuz hala.. yoksa kenarı mıç aranıza kaçan bardak altı kadar donlarınıza mı döndünüz??
artis artis yazışlardan kaçınınız.. üzerim, üçüncü çentiğe sizi büzerim..
ÖZGÜLL miden nasıl oldu canım iyimisin şimdi...
DERYA yusufla tuğbiş nasıl... bu sene bi kurtulamadık sizle biz hastalıktan(
ÖZGÜLL miden nasıl oldu canım iyimisin şimdi...
DERYA yusufla tuğbiş nasıl... bu sene bi kurtulamadık sizle biz hastalıktan(
ay ne demek canim..su siralar topiktede öyle hastalik varki düsünmen yeter..gercekten idrar yolu enfeksiyonu hic kaliyor yaninda..vallahi cok ama cok pis birseymis..insallah olmam bir daha..ÖZGÜLLL kusuruma bakma canım inan artık kafa kalmadı bende :)) bunadım sanırım herşeyi karıştıyorum kafam yeinde değil... kalk sana mide rahatsızlığı de:) idrar yolu enfeksiyonunu küçüklüğüde çok çektim şükür büyüyünce birşey kalmadı ama mantarı çok iyi bilirim resmen hayatı kararır insanın... kıpkırmızı olmuştu hart hart kaşınmıştı çıldıracaktım rabbim kimsenin başına vermesn.. şuan iyi olmana sevindim aman dikkat et tekrar etmesin
günaydın
nurdanım cok ama cok üzüldüm, Allah şifa versin biran önce. Rabbim sağlık versin bozma moralini eminim buda geçecek. sen güçlü kadınsın.
Akşam kuzumun alnı yarıldı. oynarken yatak odasında yatağın köşesine çarptı çok kan aktı çok ağladı, 2 cm lik ince bir yarık oluştu çocuğumun yüzünde ikinci yara. gece uyumak istemedi yatak odasına girdikçe çarptığı köşeden geçerken hep elimi tuttu, gece 1 de ilk kez salonda uyutabildik. sabahta bizim yatağın üzerinde otururken sırt üstü yere düştü. bu nedir Allah aşkına nasıl bir şey var üzerimizde kafayı yiyeceğim artık. şimdi sakin cok şükür sabah uykusuna dalınca geldim işe. Allah beterinden korusun cocuğumu.
EVRİM ve ELİFF koptum muhabbetinize allah sizi ne etmeye nerden geliyor aklınıza böyle şeyler:)))
MUZİCEM gelmiş ve yine gitmiş iyi olmanıza sevindim... yine gel hep gel :))
AİDA süper olmuş eğlenceye gittiniz demek...
İSTANBULLU HATUNLAR çok kötüsünüz bilioyrmusunuz yapılırmı bu ya her ay her ya bize bizim günümüz yok sizi çok kıskanıyrouz bizde orda olmak istiyoruz:)) işin şakası hepiniz çok güzel çıkmışsınız çocuklar her buluşmada biraz daha kaynaşıyorlar....
SÜPÜRGE KORKUSU: kızlar ben farkında olmadan çok büyük bi hata yapmışım bu konuda sizlerden yardım istiyorum.... hafta içi malum çalışınca temizlik kısmı hafta sonuna kalıyor ve ben temizliği selinle yapamıyorum rahat vermiyor diye her temizlik yapışımda 2-3 saatliğine selini babaanneye bıraktım sonra aldım öyle böyle derken selin artık 1,5 yaşına geldi ve hasbelkader yanında süpürge çalıştıracak olursak korkuyor haliyle uzaylı görmüş gibi öyle ağlamıyor ama korkuyor kucağa gelmek istiyor kucaktan inmek istemiyor süpürge çalışırken ben şimdi bunu nasıl düzelteceğim bilemiyorum çocuk süpürge görmediki alışsın çok büyük bi hata yapmışım((
çok geçmiş olsunn bencede dışarı çıkarmak gerek ama korkuy insan bende öyleyim evde fanusda yetiştiriyoruz yaff..BİZ YİNE HASTAYIZ..(
hem yusuf hem ablamız bu kış hep hasta geçti..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..
anowww geçmiş olsun gülizz hakkaten inanmam bnede böyle şeylere ama kurşun falanmı döktürsen ki acabaa beterinden saklasın allah..günaydın
nurdanım cok ama cok üzüldüm, Allah şifa versin biran önce. Rabbim sağlık versin bozma moralini eminim buda geçecek. sen güçlü kadınsın.
Akşam kuzumun alnı yarıldı. oynarken yatak odasında yatağın köşesine çarptı çok kan aktı çok ağladı, 2 cm lik ince bir yarık oluştu çocuğumun yüzünde ikinci yara. gece uyumak istemedi yatak odasına girdikçe çarptığı köşeden geçerken hep elimi tuttu, gece 1 de ilk kez salonda uyutabildik. sabahta bizim yatağın üzerinde otururken sırt üstü yere düştü. bu nedir Allah aşkına nasıl bir şey var üzerimizde kafayı yiyeceğim artık. şimdi sakin cok şükür sabah uykusuna dalınca geldim işe. Allah beterinden korusun cocuğumu.