2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin rengin mor evrim.. yüksek ruhsallığın rengi.. :))) ..
sütyen kopçam üçüncü çentiğe takıyorum.. orda sorun yok zaten...anane donu gebelikte 2 ay anca giydim çıkakartalı çok zaman oluyi..kenarı oraya buraya sıkışanları oldum olası sevmedim..((

Son düzenleme:
ÖZGÜLL miden nasıl oldu canım iyimisin şimdi...

DERYA yusufla tuğbiş nasıl... bu sene bi kurtulamadık sizle biz hastalıktan(

NURDAN günlerdir aklımdasın ama bir türlü arayamdım..çok geçmiş olsun..seni biraz üzsede uzun bir tedavi dönemde iyi sonuç alıcaksın inşallah..

ÖZLEM fırtına gibi gelmiş geçmişsin..hayatın kendisi zaten kavgalı ağlamalı gülmeli değilmi ?herkesin sizden çokta fazla farkı yok yani.
kiloda süper..60 lı rakamlara gelinmiş..

günaydin kizlar!!!

Nurdan gecmis olsun canim..insallah korktugun gibi birsey yoktur..
Nur neyin var canim..sanirim hepimizin zaman zaman gelgitleri oluyor..
Özlem masallah iyi kilo vermissin..bence dikkat et ve alma tekrar bu kilolari..boyuna göre cok yakisacak sana bu kilo..zaten fistiksin tam fistik olacaksin..
Seline cok gecmis olsun..düzelemiyor bir türlü bu yavrum ya...
Deryam senin afacanlarda hastaydi degil mi?? sizede cok gecmis olsun..iki cocuk olunca düzelmiyorlar bir türlü..birde mümkün mertebe yusufu temiz havaya cikarman gerekir diye düsünüyorum..vücudu simdiden karsilasmali mikroplarla ve hergün temiz hava almali...bana doktorlar oglumda hergün cikar demislerdi..oglum ocak dogumlu olmasina ragmen ben onu sarip sarmalar hergün disari cikarirdim..vücudu kuvvetli bir cocuk oldu allaha sükür..benim tavsiyem bu yönde..

ÖZGÜLL miden nasıl oldu canım iyimisin şimdi...

DERYA yusufla tuğbiş nasıl... bu sene bi kurtulamadık sizle biz hastalıktan(

canim benim midemde bir sikinti yokta idrar yolu enfeksiyonu + mantar eklenince 3 gün tam bir kabus oldu bana..bu mantar ne illet seymis yahu..zaten neyi ben de yok desem basima geliyor..insallah tekrarlamaz.. cok sagol canim...

ÖZGÜLLL kusuruma bakma canım inan artık kafa kalmadı bende :)) bunadım sanırım herşeyi karıştıyorum kafam yeinde değil... kalk sana mide rahatsızlığı de:) idrar yolu enfeksiyonunu küçüklüğüde çok çektim şükür büyüyünce birşey kalmadı ama mantarı çok iyi bilirim resmen hayatı kararır insanın... kıpkırmızı olmuştu hart hart kaşınmıştı çıldıracaktım rabbim kimsenin başına vermesn.. şuan iyi olmana sevindim aman dikkat et tekrar etmesin

sen yokmusun sen..kilo verdikce havaya girmeye basladin anlasilan..hormonlar canlandi galiba..

valla malum bölgeyi ben simdilerde ucundan acik görüyom..yazin iyiydide simdi egilmeden zor..
sütyene gelince zaten ben de mal yok sayilir o yüzden destekle felan idare ediyoz..olanida zaten hayattan sonra hep mi cekti ne...

anneanne donu istesemde giyemem benim ki sevmiyor söylemesi ayip..hertürlü camasir kullanirim..ama dantelli olmamak kaydi ile...

ay ne demek canim..su siralar topiktede öyle hastalik varki düsünmen yeter..gercekten idrar yolu enfeksiyonu hic kaliyor yaninda..vallahi cok ama cok pis birseymis..insallah olmam bir daha..

günaydın

nurdanım cok ama cok üzüldüm, Allah şifa versin biran önce. Rabbim sağlık versin bozma moralini eminim buda geçecek. sen güçlü kadınsın.

Akşam kuzumun alnı yarıldı. oynarken yatak odasında yatağın köşesine çarptı çok kan aktı çok ağladı, 2 cm lik ince bir yarık oluştu çocuğumun yüzünde ikinci yara. gece uyumak istemedi yatak odasına girdikçe çarptığı köşeden geçerken hep elimi tuttu, gece 1 de ilk kez salonda uyutabildik. sabahta bizim yatağın üzerinde otururken sırt üstü yere düştü. bu nedir Allah aşkına nasıl bir şey var üzerimizde kafayı yiyeceğim artık. şimdi sakin cok şükür sabah uykusuna dalınca geldim işe. Allah beterinden korusun cocuğumu.

Ay inanmıyoru guliz ya bir aksam ertesi sabah surekli bir dusme çarpma
allah beterinden korusun tabiki nazarmı degdi derler hemen boyle seylerde baska akla birsey gelmiyor bol bol okumak gerek.

çok geçmiş olsun
bir sorun yok değil mi?
giderek ev kazası riskleri artıyor ya
sağlık sigortası şart oldu nerdeyse

Nurdannn canım çooook çok geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar
bütün hasta bebiklerede geçmiş olsun
evrimmm sorularla uçmuşsun yine ama kendin cevap ysazmamışsın
senin cevabın ne merak ettim???

Son düzenleme:
güliz çok geçmiş olsun dr ye gittinizmi
bizimde başımıza gelmişti hatırlarsan gerçekten çok moral bozucu bi şey
bol dua oku bi fakire başımın gözümüzün sadakası die yardım et

evet seda annemde dedi babam sabah dul yaşlı bi teyze var onların mahallesinde alıp marketrten bişeyler götürmüş hemen. doktora gitmedik çünkü aykut yoktu hava cok soğuktu ve doktora gitsem alp daha da cok korkacaktı. dikiş atılır mıydı bilmiyorum ama sabah epeyce kapanmıştı.

esra meltem cok sağolun, sinirler harap vaziyette aklım alperende akşam olmasını bekliyorum.

Gulizcnm coook gecmis olsun Allahim beterinden korusun
Basinin gozunun sadakasi die bol bol sadaka vermekmi lazim dualarinida bol bol oku.kuzuya cok gecmis olsun

merhabalar herkese...
pınarın sütüyle ilgili soruma cevap veren arkadaşlarıa çok teşekkür ederim...

ilkede bana süpürtmüyo ortalığı kendi süpürcekmiş devrini düşürüp veriyorum eline bide yerdeki bişiylerin kaybolduğunu görünce çok hoşuna gitti ilkenin peçete koparıp gösterdim ona nasıl kaybolduğunu şimdi yerde bişiy görse makinanın sapını getiirip üzerine koyuyo bekliyo kaldırıyo ama gitmemişş :)))

çok geçmiş olsunn bencede dışarı çıkarmak gerek ama korkuy insan bende öyleyim evde fanusda yetiştiriyoruz yaff..
anowww geçmiş olsun gülizz hakkaten inanmam bnede böyle şeylere ama kurşun falanmı döktürsen ki acabaa beterinden saklasın allah..

Evrimm ben görüyorum kukumuu :)))) bende kilo almak isteyen azınlık bi gruptan olduğumdan mütevellit istediğim heryerimi görebiliyorum..

Kime geçmiş olsun diyeceğimi şaşırmış durumdayım. Öncelikle Nurdancım umarım kötü bişey yoktur, çok üzüldüm.
Güliz ya bazı çocukların yıldızı düşük olur derler, alpellam da öyle galiba. Çok üzüldüm onun için de. Kıyamam ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…