selam kizlar...
Oncelikle mavisim cok ozur dilerim, gune gelemedim apar topar bruksele gittim persembe aksami kosturmacada arayamadim bi turlu; dun aksam dondum..
Nerden baslasam anlatmaya bilemiyorum ama moralim cok kotu..daha once konustugumuzda saglik problemleriyle ugrasiyorum demistim sizlere..bir ay once kadin dogum druna gitmistim burda enfeksiyon nedeniyle smear de aldirmistim beni aramisti sonuc supheli diye tedavi sonrasi bi daha alalim demisti iki hafta once bir daha almisti; o sonuclar da supheli cikmisti ve biyopsi alicaz demisti rahim agzindan.. o sira teonun hastaligi falan bir de korktum ama bruksele gidince tibet beni ordaki druma goturdu zorla iyikide goturdu... hikayeyi anlattim adam hemen biyopsi alalim dedi, smeri de tekrarladi ve biyopsi yaparken ozel bir boyama yapiliyor orda sorunlu bolgeyi gordu rahim agzinda prekanseroz bir doku var ve alinmasi gerekiyormus, biyopsi sonucunu bekliycez kesin evreleme icin
( cuma gunu o sokla ve moral bozukluguyla da arayamadim sizi birde biyopsi sontrasi baya kanam oldu..
kafam allak bullak; boslukta gibiyim
((