canım geçmiş olsun ya.. bi kurtulamadınız gitti..BİZ YİNE HASTAYIZ..(
hem yusuf hem ablamız bu kış hep hasta geçti..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..
ni demek...fişi çöpten bulup iade ettik alışveriş çeki verdiler.uninin 3lüsü kalmamış alamadık.tekli aldık pahalıya mal oldu ama olsun.köpürüyordu resmen iyiki söyledin.çok sağol
çok geçmiş olsun
havalar ısınsa da hasta olmasanız artık.
:))) demek çok kıyafetin var kıyamam.benim de öyle.ama hepsi 38 bedenanlıyorum seni üsülme
Arkadaşlar gününüz harika geçmiş belli.orada olmayı çoook isterdim.ece'nin hareketleri çok hoşuma gidiyor.hepsi ayrı ayrı çok tatlılar.neva orada olsa ne yapardı bilemiyorum.yeni ortamlarda çok sessiz olabiliyor.yaşıtı kimse de yok.çok şanslısınız
nurdancım yaa, ne desem bilemedim... bugün aramak istedim seni,uygun olduğun bi saati denkeleyemezsem diye çekindim, bi de sürekli aynı şeyleri açıklamaktan bunalmışsındır muhtemelen diye düşündüm..selam kizlar...
Oncelikle mavisim cok ozur dilerim, gune gelemedim apar topar bruksele gittim persembe aksami kosturmacada arayamadim bi turlu; dun aksam dondum..
Nerden baslasam anlatmaya bilemiyorum ama moralim cok kotu..daha once konustugumuzda saglik problemleriyle ugrasiyorum demistim sizlere..bir ay once kadin dogum druna gitmistim burda enfeksiyon nedeniyle smear de aldirmistim beni aramisti sonuc supheli diye tedavi sonrasi bi daha alalim demisti iki hafta once bir daha almisti; o sonuclar da supheli cikmisti ve biyopsi alicaz demisti rahim agzindan.. o sira teonun hastaligi falan bir de korktum ama bruksele gidince tibet beni ordaki druma goturdu zorla iyikide goturdu... hikayeyi anlattim adam hemen biyopsi alalim dedi, smeri de tekrarladi ve biyopsi yaparken ozel bir boyama yapiliyor orda sorunlu bolgeyi gordu rahim agzinda prekanseroz bir doku var ve alinmasi gerekiyormus, biyopsi sonucunu bekliycez kesin evreleme icin( cuma gunu o sokla ve moral bozukluguyla da arayamadim sizi birde biyopsi sontrasi baya kanam oldu..
kafam allak bullak; boslukta gibiyim((
Sağolun canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için.. Biyopsi rahim ağzı, serviks kanseri şüphesiyle alındı ama şuanda kanser evresi değil kanser öncesi evre büyük ihtimal, geç teşhiş olsa kansere kadar giderdi.normal-CIN1-CIN2-CIN3-KANSER şeklinde gidiyor sıralama, benimki CIN2 ya da CIN 3 olabilirmiş o yuzden ameliyat edip rahim agzını alıcak bir kısmını. Ama yinede kesin sonuç biyopsi sonucu sonrası anlaşılıcak. Atlatıcam inşallah..
Gülizim çok geçmiş olsun Alpellaya...
Hayatta su siralar cok hircin..gecen ben de az cok anlatmistim abisinin sacini cekiyor istedigi olmayinca sinirlenip kendinede vuruyor bazen..ama bu gecici bir sürec..oglumda da böyle bir dönem gecirmistik..benim tavsiyem oyun gruplarina gitmeleri..orada yasitlariyla nasil diyalog kurmalari gerektigini ve nasil oynamalari gerektigini ögreniyorlar..bu hircinliklarida azaliyor...zihinsel gelisimleri acisindan da cok faydali..
canim saat 6 da kalkiyoruz..arkadaşlar çocuklarla 1 gününüz nasıl geçiyor... yeme içme anlamında değilde... neler yapıyorsunuz ne oyunlar oynuyorsunuz gününüzü nasıl geçiriyorsunuz....
arkadaşlar çocuklarla 1 gününüz nasıl geçiyor... yeme içme anlamında değilde... neler yapıyorsunuz ne oyunlar oynuyorsunuz gününüzü nasıl geçiriyorsunuz....
canim saat 6 da kalkiyoruz..
yaklasik 7.30 a kadar abisiyle oynuyorlar..sonra ben abisini okula götürüyorum..geldigimde kahvalti ediyoruz ve saat 11-12 ye kadar oynuyoruz..yani ben oyuncaklariyla oynamaktan bahsediyorum ama o daha cok dolaplari dökmeyi ve tencere ve kepcelerle oynamayi tercih ediyor..kicinin sigdigi yere kadar..sonra ögle uykusu 1 saat en fazla..ardindan ögle yemegi..
sonrada disari cikariyorum abisi gelene kadar..yoksa durmuyor cok huysuzluk yapiyor..ve aksam 7 de uyuyor..