2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

guli hesra ve diger canlarım cep telimin ekranı gorunmediginden numaralarınızı goremıyorum ve kayınpederin makinayı kullanıyorum..beni arayın yada numaralarınızı ozelden yazın lutfen lutfen.. istanbuldayım son haftam

cok gecmis olsun ya boyun duzlesmesi biiyorudmda beli ilk kez duyuyorum

tam da bugun basladım artık pastorize sut almaya
sabahları zaten sevris yapılıyor binada bunu niye kullanmıyorum ben dedim hergun sise sut alacagım yani artık

mucize selammm
3 yas milat di benim için berke de oyle oldu
hatta 2,5 sonrası epey rahat. yani laftan anlar egitimine gore dinler karekterine gore ve de tabi oluyorlar

muhhahaaa çatlakk manyak seni yaa:))))
ben en son 60 kilo iken sene 2005 bosandıgım donem goruyorumdurr kesinn kuru dalg ibiydim yani gormemem abes olur :)bu arada 60 halimi gorseniz inananazsınız acayip zayıf oluoyrum kemiklerim incemi kalınmı neden bilmem ama su anki kilomdan 15 kilo zayıf olmamı dusunup hayal etmeye çalısın:)

sagolsun kayınvalden berke ile muhabet ettiler sanırım berke laptopla mutfakta oturunca:)
ya kızlar çocugumu kotulemis olmiyim ama disarıya çok terbiyeli uslu nazik bize tum domuzlugu desem :) inanmazsınız tanıyan herkes berkeyi çok seviyor ama bize neler ediyor evde aksam iboya dedim arkadasımın kayınvaldesi boyle demis diye yaa ne demezsin diyorY)

evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..

ayy dehset birsey çok geçmis olsun canım

BİZ YİNE HASTAYIZ..(
hem yusuf hem ablamız bu kış hep hasta geçti..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..

kıvançın eceeeeeee diye çığlıkları
[video]http://img705.imageshack.us/i/ev9w.mp4/[/video]

Son düzenleme:
kıvançın eceeeeeee diye çığlıkları
[video]http://img705.imageshack.us/i/ev9w.mp4/[/video]

ay çok tatlı çıkmıslar yaa bayıldımm

[video]http://img190.imageshack.us/i/k3c.mp4/[/video]

inanmıyorm ay nasıl kıkırdıyor kıvanc bir ara anlamadım kim guluyor nerden geliyor ses falan kıvancmıss berke ile ne guzel oynamıslar yahomda ordan kuzu kuzu izlemis yavrumya katılmamıs ama o da eglenerek bakmıs:) berke bayılıyorz aten çocukları guldursun oynatsın .)

[video]http://img132.imageshack.us/i/zmp.mp4/[/video]

gune dair soylemek istediklerim geçen gun geldigimdede ustume aynı yelegi giymisimm rezil hissettim kendimi uniforma gibi her gune aynı sueter :))))
ama ustume olan oyle az sey varki buyuk beden cinsinden :)) aslında benim bir suru giysim var yani yazma ihtiyacı hissettim ama hepsi 38-42 beden arası ben su ara 42-44 arasıyım :)) biln bilin benimde guzel giysilerim varr ama olmuyor ustumee:)))))

ikinci soylemek istedigim saat 3 de çıktık dileklerden saat 6 da evden kapıdan girdim
korkunç rezalet igrenccc birtrafik vardı indimgimde bacaklarım titriyordu artık dur kalk yapmaktan allahtan ece hemen uyudu yol boyu uyanmadı altıma yapacaktım bir ara e5 kenarına çekip yapardım erkek olsaydım keske dedigim oldu çok yorucu oldu ya bana bu sefer nesrinden donerkende çok trafik vardı ama bu kadar degildi

onun harici herkese ayrı ayrı tesekkurler çok keyifli oluyor birde yakında otursalar arkadaslar çok daha mutlu olacagım. cidden bu trafik yuzunden ikinci tur gun yaparsak katılıp katılmamakta kararsızım kabus olmaya basladı donus trafigi yada daha erken kalkacagım aksamustu olmadan. 3saat ne demek ya istanbul içinde off.

kıvanc ne kadar guleryuzlu dilek meger ne kadar konuskanmıs kendi evin de olunca farklısın dilek diger arkadaslarda pek konusmuyorsun dikkatimi çekti sessizsin genelde dimi ama kendi evinde videolar çektii resimler çekti :) dunurum benim.

aksam iboya di yorum bak besik kertigi ile ece ya ne kertigi ne sacmalıyorsunuz siz diye ofkeleniyor yaa manyak bebek ayol bunlar dedim :))
ee kız babası :))

üzülme... aynı haltı ben de yemiştim kutunun üzerini okuyup sadece... ama 3 paket almıştım ben, adi işlerde kullandım bitti..
fişi çöpten bulup iade ettik alışveriş çeki verdiler.uninin 3lüsü kalmamış alamadık.tekli aldık pahalıya mal oldu ama olsun.köpürüyordu resmen iyiki söyledin.çok sağol

evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..
çok geçmiş olsun
havalar ısınsa da hasta olmasanız artık.

:))) demek çok kıyafetin var kıyamam.benim de öyle.ama hepsi 38 beden anlıyorum seni üsülme

Arkadaşlar gününüz harika geçmiş belli.orada olmayı çoook isterdim.ece'nin hareketleri çok hoşuma gidiyor.hepsi ayrı ayrı çok tatlılar.neva orada olsa ne yapardı bilemiyorum.yeni ortamlarda çok sessiz olabiliyor.yaşıtı kimse de yok.çok şanslısınız

Çok eğlenenlere çok çok mucuklar.. Allah ıcınıze sındırsın.. daim etsin.. keyfiniz daim olsun.

Sorumu can-ı gonulden cevaplayan tüm göbükdaşlarımın gözlerinden öperim :)

Hasta olan Deryamın yavrularına da cok gecmıs olsun.. Tuba okuldan tasıyacak.. bunun kacısı yok Deryam, sen ıstedıgın kadar dısarı cıkar cıkarma.. ınan onunla alakası yok. En kısa zamanda bı arayayım senı,konusalım.

aksam aksam gruptan kimseler yok 4 ziyaretci ile basbasayım yanlızım korkuyorum gidiyorum :))

Hepinize uzun bir aradan sonra selamlar sevgiler.
Ben ağır bir gripten daha yeni iyileştim geçen hafta da raporluydum 3 gün ama yetmedi iyileşmeme kemiklerim bile ağrıdı resmen ne gripmiş devirdi beni.
En kötüsü ise Elif e de bulaşması hastalığın. O da çok fena oldu ateş öksürük hat safhada.
Üstüne bir de ağzına bir lokma koymuyor.
Şuruplar da dahil hiç bir şey veremiyorum. Çok üzülüyorum anlatamam.
Beni görünce artık kaçacak çocuk.
Eve geliyorum işte. Eee birşey yemedi, şurupları da içmed. Hadi Buket hanım uğraş dur artık. Ağlaya tepine ne kadar verebilirsem. Ama ciddi anlamda üzerimde gerginlik ve sinir var dur bakalım ne olacak.

Evrim şu uzuv görme meselesi beni bile bu halde güldürdü Allah iyiliğini versin Ben denedim ayakta dik olarak göremedim. Eğilmem gerekti.
Derya sizlere de geçmiş olsun çok zor hastalık Allah yardımcın olsun.

Gün fotoları ve videolarına baktım çok şahane maşallah hepsine.

Son düzenleme:
deryam buketim geçmişler olsun size ve beybilerinize
deryacım evden çıkarmanında etkisi var bence ancak tubişin taşımasıda kaçınılmaz şu kışı bir atlatsaydık hayırlısı ile

gün çok güzeldi en rahatt ettiğim gün diyebilirm yaho hiç burnumdan getirmedi gayet uslu sakin mızmızlık yapmadı yemeğimi rahat yedim muhabbetimi rahat ettim ev sahibimizde çok güzel ağırladı özellikle dileğin kayınvalidesi çok yoruldu kadıncağız hep mutfakta içeri bile giremedi ellerinize kollarınıza sağlık
bende günde anamı getircem yayacam kendimi kararlıyım
ancak ada ve eylül yoktu analarını burdan kın kın kınıyorum
inşallah bana gelirken böyle bi halt etmezlerrrr tüm beybiler bi arada olur
adaş dedğin gibi yol çile heleki karşıya geçmek birde araba olmadan dahada çile
birdaha gün için tur döneceğimizi sanmıyorum en azından ben katılamam mesafeler çok uzak zor oluyor müsait olunduğunda zaman zaman buluşmalar yaparız artıkın

evrim ben şeyimi görmüyorum ama arkamı döndüğümde gayet net bir şekilde popomu görüyorum uyarmı sana bacım !!!

çok geçmiş olsun canım. zordur kardeşimden bilirim. ayaklarını üşütme dikkat et. ondan çok kaynaklanıyor çünkü.
ay ne güzel. eğlenmişsiniz. yerlerinde durmuyorlar artık zaten de önemli olan ağlamaması :)
gülizcim normal mi bilmiyorum ama çocuklarımızın hepsi farklı farklı şeylerden korkabiliyor. geçecektir diye düşünüyorum. senin tepkin önemli. o öyle yaptığında aaa burda ne varmış pislenmiş burası öö olmuş hadi temizleyelim deyip silkelesen gülerek filan. belki korkulacak birşey olmadığını anlar..
çok geçmiş olsun derya. rabbim şifalarını versin inşallah. dışarı çıkarmamaktan mıdır acaba bilemiyorum.

geçmiş olsun buket. keşke kuzuya bulaşmasaydı inşallah geçer hepinizin de biran önce.

günaydın arkadaşlar
yiğit sürekli elini ağzına götürüyor. tırnağıyla oynuyor. yiyemiyor tabi ama böyle sürekli oynuyor yani. benden gördü heralde. benim en kötü alışkanlığımdır çünkü. ne yapabilirim? dikkatin başka yöne çekiyorum, eline bişiler veriyorum, kendim yapmamaya çalışıyorum ama şimdiye kadar faydası olmadı yani çok üzülüyorum bu hareketine

üç gündür yiğit ara ara öksürüyor. artar mı bilmiyorum. hemen doktora götürmeyeyim dedim ama içim de rahat etmiyor. ne yapsam diş çıkartıyor heralde. çünkü çok ağzının suyu akıyor. ondan mıdır ki diyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…