2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen zaten yapmıcan ben yapıcam sen oğlumla kızına bakıcan gamyoncuiremsu

tüm markaların kapları 29-35 tl arasında değişen fiyatlarla..yuh

4 taneyse verilir opara ama bi taneye 35 çok yahu, avent bilem bunlardan insaflı 4 lüsü 35 civarında. Ondan alırım ben bu gidişle sordum zaten 1 tanesimi 4 ümü diye elif l,nkteki siteye bakalım ne cevap gelicek .
Hadi herkeslere iyi akşamlar. Yarın görüşürüz inşallah.

Biz de bugün kırkımızı yaptık. 40 dediğim, önce kuzuyu yıkadık sonra ben yıkandımkaydirigubbakcemile3Ha bir de aylardan sonra Burger King'e gittik sevgilimle bekar bekaropuyorumnanaktanAma bizim açılış kim bilir ne zaman olur:gitme:Ben bu dikişlerden bıktım yaaamafoldumben

sen zaten yapmıcan ben yapıcam sen oğlumla kızına bakıcan gamyoncuiremsu

onlar da dörtlü bence..diğer markalarınki de dörtlü.amedanın 10 lusu 40 tl ama herbiri 80 ml
E ben ne dedim:dilcikar:

dedin canım dığru ben pekiştireyim dedim. mazeretim var alıcam sanırım.chicconun sahibi tanıdık yaparsa indirim alırım.

esra demek senin marifetlerine canlı canlı şahit olacağım

yok be kuzum abartılıcak bişi yok yane
bu arada geçen geçmişi okurken adaşla ikinizin güzel düşünceleri beni çok duygulandırdı koltuklarım kabardı aynen bilesiniz

burcu bende burgera gitmeyi özledim ya
chicken royale menü bide yanında soğan halkaları oyy oyy

burcu bende burgera gitmeyi özledim ya
chicken royale menü bide yanında soğan halkaları oyy oyy

beraber gidelim yafrum.ben whopper yerim üstüne steakhause yerim soğan holkası da yerim..sütümüz kaçmasa barikaydirigubbakcemile5

maşallah maşallah kuzuya
geçmiş olsun canım ama bende çok gülerim ya düşene en çokta kendim düştüğümde :roflol::roflol:

O kadar çok şey saydılar ki sebep olabilecek..
Birincisi ve en önemlisi bağırsaktaki bakterilerin mesaneye girmesi imiş. Yani yanlış temizlemekten, önden arkaya değil arkadan öne temizlemekten kaynaklanıyormuş. Kızlarda anüs ile üretra girişi birbirine çok yakın olduğundan, bakteri girişi çok daha kolay oluyormuş. Ben bu konuya çok dikkat ediyordum, zaten doğum yaptığım hastanede eğitim veren hemşireler en önce bunu söylemişlerdi.
Altının uzun süre ıslak kalmasından olabilirmiş.Ki ben buna da çok dikkat ederim.
Altını temizlerken kullandığımız sabun ve şampuanlar bu enfeksiyona sebep olabilirmiş.
Bu şampuan ve sabunlar vajinada yaşayan yararlı bakterileri öldürüp enfeksiyon oluşumuna zemin hazırlarmış.
Dediğin gibi,soğuk su ile temizlemek sebep olabilirmiş.
Hatta hatta altını temizlerken kullandığımız pamuk bile sebep olabilirmiş, sonuçta steril değilmiş..

ayşin çok geçmiş olsun canım şükürler olsun iyileşmiş devamız

Sağol Esra

TAZEM düzenli kullanıldığında zinco cidden çok etkili. Bizim gaz sancılarımız çok azaldı

Başka ne yazacaktım ki ben:uhm::uhm::uhm:

evet sanırım etkilerini görmeye başladık... çok şükür :lepi:

çok teşekkürler deryam...

haydeee geçmiş olsun... inşallah çabucak atlatırsınız

Geçmiş olsun kedici... Allah beterinden saklasın...

küçücükken dahada zor değilmi insanın içi acıyor ..
4 günmü varmış aramızda sizede maşallah
sorunun belli olması iyi tedeviniz de başalmış çok şükür kız bebekleirn en büyük sorunu ..
delikafaduldenfisfisfispsikopata bağlamadın demi esracım babalarda öptürmezsek laelaelaelaelae:bbo:
öpmesede virüs havada uçuşuyor uf -tatlicadiarzu-

elif nbr tatlım
devalar nevalar karışmış delikafadulden
ben olsam muzey yerine güney derdim naniknanik
sırnaşık şey:roflol:

maşallah maşallah

ıstanbul'da arkadaşım oğluna almıştı oyun halısını, şimdi 14 aylık oldu, o gönderecek bana, almayacağım. Sanırım Tiny LOve, böyle aynalı, ses çıkaran bişiydi hatırlıyorum.

OĞLU OLAN ARKADAŞLAR, bebişlerin altını bağlarken pipiyi aşağı bastırıyorsunuz değil mi? Ben bilmiyordum, sürekli belinden çiş çıkıyordu başlarda, sonra Onur gördü de uyardı aşağı bastırmam gerektiğini... belki ondan çıkıyordur çiş diye söyledim...

Onur GRıP AŞISI olacak. Geçen sene ikimiz de olmuştuk ve gayet rahat atlatmıştık kışı. Okulda 500 tane öğrenci, günde 4 otobüs! Onun hasta olması hepimizin hasta olması anlamına gelir. Siz de yaptırtın kocalara, derim. Naçizane önerim...

ayça nbr geliyosun dimi bi aksilik yok
geliyorum, galiba taksiye atlayıp gelcem nasıl olcekse..
hem izle hem bize takıl..ayça geliyomukine??
haa?? ağlarım bak..sen taaa Batmanlardan geliyosun ben de taa Beylikdüzünden gidicem tombul kuşa, bi nevi Tekirdağ yani..Ben de 3 gün kalam mı sizle haaa??
adasımmm

gelirken visneli turta yapıp getireceğimm haberin olsun
ben de kısır yapayım mı diycektim taa ilk zamanlar anaaa bi okudum Nazan benden önce davranmış. Neyse ben de başka bişey bulurum. Bu arada Esra bizi dinlemeyeceksin biliyorum ama nolur çok bi hazırlık yapma hepimiz bişey getirelim, sen bebekli hatunsun çok zor olur..
Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. .
mafoldumbenmafoldumben
Çok geçmiş olsun canım yaa
tazem burcum erkeklik acisindan degil saglik acisindan sordum bende giydirsemmi diye, soguk burasi usumesin popisi..erkek icin ayri satiliyormu bu kilotlu corap yoksa bebik icin olani ikiside giyiyormu?yoksa yerim ben onun erkekligini:)
yok yok kızı erkeği yok..en küçük bedeninden al yeter..Valla giydirmeye başla bize dua edeceksin. Bizde 2 tane var yetiştiremiyorum, bikaç tane daha alıcam.. Bence inanılmaz faydalı bebekler için..

selam kızlar oğlumu yeni uyuttum.bakalım ne kadar uyuyacak.gündüzleri uyuyyan gecede saat 3-4'e kadar yatmayan bi bebek oldu
Ayneeeeeeeen.. Dün izmite gittik,haftalar sonra ilk kez orda erken uyudu..Niyeyse artık..
ece her yemekten sonra kusar vaziyette gaz cıkarıo ondan krktum uykusunda kusarsa die
baby dikkat ediyorum da senin kızın da bizimki gibi çok kusuyor galiba. Geri mi çıkarıyor yoksa peynirsi mi kusuyor. Eğer göğsümde süt doluysa Rüzgar çok açsa ve deligibi hızla emdiyse , emme biter bitmez peşine hemen ağız dolusu geri çıkarıyor..Bir ara bunalıma girecektim bu yüzden..

Nehir bebek çok çok güzel maşallah..Devaya, pardon Nevaya da bayıldım, köylü güzeli..evros senin sıpanı da kıskandım ne güzel emzik ağzında ben hala alıştıramadım..maşallah ona da

Öyle tazee..Hem ondan hem de belini gevşek bağlayınca da çiş beline çıkıyor..Biz 3-4 kere yaşadık öyle..

Haa bide daha önce yazmıştım. Altını açınca pipisinin üzerine doğru bir bez atıyorum hafiften, fışkırtma olayına karşı iyi oluyor en azından üstü başı suratı (!) korunmuş oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…