- 27 Mart 2008
- 1.146
- 0
bence hiçbir sakıncası yok..cam biberona sağma ama.biliyorsundur gerçi faydalı kısımlar cama yapışıp kalıyormuş.nette vardır lansınohun saklama kapları ben de almak zorunda kalacağım sanırım.sen saat kaça kadar çalışıyorsun?
ben yeni doğduğunda huggies almıştım yanlardan sızdırma yapınca prima aldım daha ince ve çift bariyerli olduğundan beğendim.bir de çok emici sanki huggiese göre.bunlar benim fikirlerim tabi bebekten bebeğe de değişir.
184'ü aradın mı? ben bana hakaret eden psikopat doktoru şikayet etmiştim..ne çatlak kadındı be!
Oy kıyamam benim kanamam olduğunda 1 gün kaldık hstanede üstüm örtülü olduğundan odanın soğukluğundan haberim yoktu kayınvalidemde uykuya dalmıştı kuzucuğumu o zaman üşüttük daha 13 günlüktü o öksürdükçe benim ciğerlerim sızlıyodu. Geçmiş olsun .4 günlük farkla öne geçen Yusuf abiyede koca bi maşallahta bizdenşu an iyi hapşırmıyor öksürmüyor uyuorda dün hiç uyumadı yemedi hapşırıp durud küçük küçükte bir ikikere öksürdü ama zaten bu hafta doktora gidicez 3. ay kontrollerimiz için
kedici çok çok geçmiş olsun, inşallah minik kuzun biran önce sağlığına kavuşur..:Saruboceq:
canım allah sana sabır ve güç , kızına sağlık versin. dua ediyorum.
kedici çok geçmiş olsun
inşallah canım inşallah.Teşhis koyulamamıştı ya tam olarak o nedenle hastanenin adını sordum.Son durum nedir?
çok geçmiş olsun canım.dualarım seninle canım.inşallah en kısa zamanda kesin tanı ile düzelir.bizi haberdar et canım
ay canım çok geçmis olsun umarım en kisa zamanda toparlar
oglumun bebekliginden beri bobrek ve idrar yolu sorunları yasadıgım için biliyorum çok zorlu olur,
canım aman dikkat et acıbadem hastanesine bilmiyorum orada dr unuz kim su anda sizi takip eden ama malum acıbadem hastanesi para tuzagı biryere donustu gittiginde olur olmaz gerekli gereksiz tonla tahlil yapıyorlar hele ozel saglık sıgortanız varsa yani de olan çocuklara oluyor bir suru kan idrar vs vermekzorundakalıyorlar
ayşin deva nasıl oldu? inan hep aklımda.Bir an önce iyileşir inşallah.Rabbim şifa versin yavruna
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualar sizinle.
tazem ben acı elma yağı aldım topuğunua sür ovala ve karnına azıcık sür ellerini karnının dışından içeri doğru topla göbek deliğine doğru getir hemen gaz çıkarıyor valla 1 dk en fazla ve mutlu son:)))Doktorum ilaçların fayası olaz bekleyin geçecek dedi azaltması için ben metsil veriyorum dedim tamam ama çok şey beklemyin dedi üç ayın snunda biter dedii...
Amin canım amin teşhis konulmuş neyle mücadele ettiğinizi biliyosunuz şükür.Tekrar geçmiş olsun Allah kuzucuğunun ve senin yardımcısı olsun.Çok teşekkür ederim hepinize..
Teşhis idrar yolu enfeksiyonu olarak kesinleşti.ıdrar kültüründe bakteri üremesi çıktı, bu da teşhisi doğruluyor.
Ve çok şükür bugün evimize geldik. Bu gece ve yarın sabah antibiyotik iğnesi var ve yarın sabah kan vereceğiz, kan sonuçlarına göre tedaviyi keseceğiz yada devam edeceğiz. Ama çok şükür artık riskli zamanları atlattık.
Allah'ım kimseyi yavrusuyla sınamasın..
SÜT SAKLAMA KAPLARI HAKKINDA
Ben gittim bizzat inceledim. Süt saklama kabı diye 28-35 lira arasında değişen fiyatlarla satılan kaplar bildiğiniz biberon, bir emziği yok o kadarlmaz:Resmen para tuzağı. Poşet şeklinde olanlar da sterilizasyon delisi olanlara uygun bence. Benim gibi, steril olsun ama abartmaya da gerek yok derseniz uyguladığım yöntemi söyleyeyim:
Gittim nuk marka tanesi 4,5 liradan 4 tane biberon aldım. 2 tane de evde vardı etti 6. Onları kullanmadan önce steril ediyorum. Sütümü sağıp onlara aktarıyorum, hemen buzluğa atıyorum. Çözdüğüm sütü tekrar dolaba koymadan 3-4 saat içinde tüketiyorum.
amin canım.Güzel haberler verirsin inşallah.Çok teşekkür ederim hepinize..
Teşhis idrar yolu enfeksiyonu olarak kesinleşti.İdrar kültüründe bakteri üremesi çıktı, bu da teşhisi doğruluyor.
Ve çok şükür bugün evimize geldik. Bu gece ve yarın sabah antibiyotik iğnesi var ve yarın sabah kan vereceğiz, kan sonuçlarına göre tedaviyi keseceğiz yada devam edeceğiz. Ama çok şükür artık riskli zamanları atlattık.
Allah'ım kimseyi yavrusuyla sınamasın..
amin canım.Güzel haberler verirsin inşallah.
Çok teşekkürler
Teşekkürler Esra, doktorumuz dışardan, Acıbadem'in doktorlarından biri değil, tedaviyi ve yapılacakları kendisi planladı.
Yapılan her işlemde akbaba gibi başındaydım kızımın,hiç böyle biri olduğumu bilmiyordum, zaten doktorumuz dışardan dediğim gibi, gereksiz şeyleri yaptıracağını sanmıyorum.
Ama evet hastane gerçekten para tuzağı. Hastanede yattığımız 4 günün parası ile bir araba alınır neredeyse, allahtan özel sağlık sigortası yaptırmıştım..
Ateşi düştü teyzesi, çok keyifli değil ama iyileşecek.. Sağol
Çok teşekkürler
kapağının klitli olması ve hava geçirmemesi gerekmiyor mu burcu? tabi sırf kapak için o para verilmez..Peki içerikleri aynı mı biberonla? mesala bu kaplar buzlukta,derin dondurucuda saklanabiliyorlar biberon saklanıyor mu? ben biberon almak istemem yine de çünkü bakıcı sütümü kaşıkla versin istiyorum.biberon bırakırsam onunla içirir diye endişelerim var.SÜT SAKLAMA KAPLARI HAKKINDA
Ben gittim bizzat inceledim. Süt saklama kabı diye 28-35 lira arasında değişen fiyatlarla satılan kaplar bildiğiniz biberon, bir emziği yok o kadarlmaz:Resmen para tuzağı. Poşet şeklinde olanlar da sterilizasyon delisi olanlara uygun bence. Benim gibi, steril olsun ama abartmaya da gerek yok derseniz uyguladığım yöntemi söyleyeyim:
Gittim nuk marka tanesi 4,5 liradan 4 tane biberon aldım. 2 tane de evde vardı etti 6. Onları kullanmadan önce steril ediyorum. Sütümü sağıp onlara aktarıyorum, hemen buzluğa atıyorum. Çözdüğüm sütü tekrar dolaba koymadan 3-4 saat içinde tüketiyorum.
o harf hatası yapmış ya ben de fazla acımasız davranmadımopuyorumnanaktanelif nbr tatlım
devalar nevalar karışmış delikafadulden
ben olsam muzey yerine güney derdim naniknanik
adaşım geçmiş olsun yaa hep bebişleremi nazar değicek sanada nazar değmiştir :))
ama eşini teruk ediyorum futbolcu misali popoyu ayakla yakalamış
turta yapıcam demişsin sağolasın tatlım aslında bişiler yapmanıza gerek yok ama illa hünerlernizi sergilemek istiyorsanız ok :))
bana bildirin ama öncesinden bende ona göre çeşit sayımı indiririm