- 3 Aralık 2008
- 5.501
- 0
- 43
serseri seni.yelekini sevsinler
bizde bizdeeOnur GRİP AŞISI olacak. Geçen sene ikimiz de olmuştuk ve gayet rahat atlatmıştık kışı. Okulda 500 tane öğrenci, günde 4 otobüs! Onun hasta olması hepimizin hasta olması anlamına gelir. Siz de yaptırtın kocalara, derim. Naçizane önerim...
geliyorum, galiba taksiye atlayıp gelcem nasıl olcekse..
haa?? ağlarım bak..sen taaa Batmanlardan geliyosun ben de taa Beylikdüzünden gidicem tombul kuşa, bi nevi Tekirdağ yani..Ben de 3 gün kalam mı sizle haaa??
ben de kısır yapayım mı diycektim taa ilk zamanlar anaaa bi okudum Nazan benden önce davranmış. Neyse ben de başka bişey bulurum. Bu arada Esra bizi dinlemeyeceksin biliyorum ama nolur çok bi hazırlık yapma hepimiz bişey getirelim, sen bebekli hatunsun çok zor olur..
Çok geçmiş olsun canım yaa
yok yok kızı erkeği yok..en küçük bedeninden al yeter..Valla giydirmeye başla bize dua edeceksin. Bizde 2 tane var yetiştiremiyorum, bikaç tane daha alıcam.. Bence inanılmaz faydalı bebekler için..
Ayneeeeeeeen.. Dün izmite gittik,haftalar sonra ilk kez orda erken uyudu..Niyeyse artık..
baby dikkat ediyorum da senin kızın da bizimki gibi çok kusuyor galiba. Geri mi çıkarıyor yoksa peynirsi mi kusuyor. Eğer göğsümde süt doluysa Rüzgar çok açsa ve deligibi hızla emdiyse , emme biter bitmez peşine hemen ağız dolusu geri çıkarıyor..Bir ara bunalıma girecektim bu yüzden..
Nehir bebek çok çok güzel maşallah..Devaya, pardon Nevaya da bayıldım, köylü güzeli..evros senin sıpanı da kıskandım ne güzel emzik ağzında ben hala alıştıramadım..maşallah ona da
yaşasın geliyorsun demek çok sevindim.ben izin veriyorum kalabilirsinkaydirigubbakcemile3 köylüler kovalasın seni emi..müzgarı höperim nanaktan.