2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AYÇAAAA
emziğe alıştırmak isrtiyorsan kararlı olman lazım berat hiç almak istemiyordu ağzına soktuğum anda midesi bulanıyordu.acıkmaya başladığında babası aldı emziği oturdu başına zorla ağzında tuttu öyle öyle alıştırdı bazen öyle çekiyoki yüzüne emziğin izi çıkıyo
emzik tutkunu oldu bebeğim benim

milkshake canım ben burçini odasında yatırıyorum ayrıca benim odamdada beşigi var odalarımız yn yana arada cam sürmeli kapı var açık bırakıyorum birde kendi odasındaki beşigindeki uyku setinin korumalarını çıkardım uzaktanda olsa görüyorum başına uykusetindeki yastıgı koyuyorum penye battaniyesini önceden serip kundak şeklinde kollarından sarıyorum serin olursa başka penye battaniyesinide örtüyorum ama odası genelde sıcak oluyor.
hikaye gibi şeyler okumuyorum sadece nini söylüyorum bazen uyumakta direniyor niniyi dinliyor ben susunca o başlıyor eeeee demeye sonra devam ediyorum uyuyor mecburen

canlarım teşekkür ederim cevaplarınız için....

TUANA canım allahkabul etsin mevlüdünüzü....

BAŞAKcım malesef o durum bizdede mevcut birileri maşallah demeden sevdiğinde çok huzursuz oluyorlar selinde bütün gece durmadı bir arkadaşa gittim dün aynı apartmanda oturuyoruz onunda 6 aylık bebeği var ikide bir aaa senin kızın benim oğlum kadar olmuş aaa gıdısıda var falan deyip durdu kızım çok huzursuzdu bütün gece uyumadı nerdeyse.....

EVROS canım bazıları 1 yaşına kadar kullanmayın diyorlar ama bilmiyorum ne derece doğru.... bana dr. um başının altına birşey koy kafası yukarıda kalsın dik bir şekilde yatsın kusarsa boğulmasın dedi ama bende bu tarife uygun olarak yastık koyuyorum kızımın başının altına benimde aklım karıştığı için burda yastık mevzunu sorma gereği duydum.....

kızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
ama bir mutlu oluyor şapır şapır sesler çıkarıyo çok komik sanırım parmakları bal katkılı oğlumun lülülülülülücokacimcoook

kızlar berat'ı gündüzleri anakucağına yada koltuğa yatırıyorum şimdi ana kucağında.
şimdi çıngırağını ana kucağının sapına bağladım öyle şaşkın bakıyor ki aynı dönence görmüş neva gibikaydirigubbakcemile3
napsın garibimin dönencesi yok bununla idare ediyor delikafadulden

dün eve geldikten sonra kabus gibi birkaç saat geçirdim..midem bulanıyo ama nasıl kötü oldum eylülü emzirmek işkence geldi bana en sonunda ne var ne yok çıakrıdm rahatladım...daha açılış olmadıhani dicem yoksa korku sarcak evham yapcam yok noldu anlmadım...çok kötü korku sardı beni ne yapcam bilmiyorum ...

hala eldivenli oldğu için öle bi teşebbüste bulanamadı..ama çıkardığım ilk fırsatta yüzünü parçalıyo..o yüsden bi müddet daha eldiven..sende istersen kullan...yoksa alışkanlık yapabilir elini emmek...yiğenimden biliyorum 10 yaşında hala parmak emiyo...aynı şeymi bilmiyorum ama

SELıNDE ellerini acayip emiyor.... çok hoşuna gidiyor fırsatını bulsa yumruğunun hepsini ağzına sokacak....

selinin elleri genelde yumruk halinde sizinde öylemi acaba??????

Bugun iste ilk gunum, oglumu kayinvalidemle evde biraktim, simdiden cok ozledim, insallah iyi bakar, aklim hep onda, nasil dayanicam aksama kadar bilmiyorum(

hemde nasıl emiyor.yumruğunu ağzına sokacak.korkmuştum açmı acaba diye.doktor refleks bir hareket olduğunu ileriki aylarda ayak parmaklarını bile ağzına sokacağını söyledi..

Bugun iste ilk gunum, oglumu kayinvalidemle evde biraktim, simdiden cok ozledim, insallah iyi bakar, aklim hep onda, nasil dayanicam aksama kadar bilmiyorum(

çok zordur.ben heyet raporlaarıyla idare ediyorum olmazsa ayrılcam ücretsize.allah yardımcın olsun.

SELİNDE ellerini acayip emiyor.... çok hoşuna gidiyor fırsatını bulsa yumruğunun hepsini ağzına sokacak....

selinin elleri genelde yumruk halinde sizinde öylemi acaba??????

benimkini elleride hep yumruk.herkes cimri olcak diyor...

sabah 4 ten beri uyanığız.uyumadı ve ağladı.canım ömürün oda sıcaklığı hep sabit tutuyorum derecesine bakarak.o yüzden iki kundak örtüyorum yetiyor.bende yatak odama hasret kaldım onun yanındayım hep malum uyumadığı için.ben çok ince bir yastık kullanıyorum.bol bol ninni uydurup söylüyorum oda eşlik ediyor bana.ve çok fazla konuşuyorum onunla

cnm ya allah yardımcın olsun...onun sıkıntısını yaşama bide babnesi o tabk ii bakr o..ya bakıcı olsydı..moralini bozma..işte bütün gün özlem yaşıcan...ah ah çok zor ya..görümcemin kzı hep dua ediyo allahım anneme çok paralar ver çalışmak zorunda kalmasın diye..hep saate bakıyo ne kadar daha kaldı annemin gelmsine soruyo hep...bende ona diyoreum annen çaılşmak zorunda diye oda diyo eylül çok şanslı sen çalışmıyosun ..bende diyorum eylül biraz dah büyüsğn bende çalışcağım oxaman rahatlıyo babnesi bakcak diyorum ...

ahhhh canım benim kıyamam sana.... bilirim zaman geçmek bilmez.... birde kayınvalidene pek güvenmediğin için hep aklın evdedir şimdi..... ama yapacak birşey yok tatlım alışıyor insan zamanla ilk birkaç zaman çok zor geçiyor.....ama şunu unutma tatlım onların geleceği için bizler çalışıyoruz.... birde şu var önemli olan onunla herzaman vakit geçirmen değil asıl önemli konu onunla güzel zaman geçirmen onunla ilgilenmen.... anne çalışmıyor her zaman evdedir ama çocuğuyla fazla vakit geçirmez onunla ilgilenmez, ona yararlı bir anne olmaz ama çalışırsın ama işten arka kalan vaktinde bebeğinle güzel vakit geçirirsin onunla her dk. doya doya geçirirsin..... üzme kuşum kendini....ne yapalım büyüyünce anlayacaklar herşeyi....

benimkini elleride hep yumruk.herkes cimri olcak diyor...

sorma canım ya.... yarın 3. aya gireceğiz canım.... ama hala eller kapalı yumruk şeklinde birde dediğim gibi yumruklarını parmaklarını emmeye çalışıyor....dün arkadaşım bile diyor seninki cimri olacak şu yumruklara bak benim oğlumun elleri açık eli bol olacak diyor:hulya:

BoŞver desınler.zamanla aÇacaklar canım.daha mınnacıklar

ça ça ça ayça gel anam gel sanada salonu açarız elifi sinema odasına alıcam gece sinema keyfi yapıcak kızıyla sende salonda idarer et malum şeref misafirimiz o bizim zemuszemus
Sinema oda sı mı???:1shok:Jakuzin, Türk hamamın falan da vardır seninyerimseniben

* Önce ince battaniyesiyle kollarını sarıyorum ( ayakları serbest bırakıyorum mutlaka) Sonra üzerine göğsüne kadar biraz daha kalın battaniyesini örtüyorum ama ikisi de penye. Polar bana fazla göründü ama orada hava nasıl kiCADIARZU
* Beşiği bizim odamızda. Çok rahat oluyor. Bir 6 ay kadar böyle yapacağım
* Yastık olarak yan yatırma yastığı var sadece. Kafasına yastık koymuyorum
* Kitap okumuyorum. Sürekli konuşuyorum

Benim kızımın elleri doğduğundan beri hep açık. Cimri olmayacak mıymış yani?delikafaduldennaniknanik

Ben de işe başladım. Ama bugün daha moralliyim tabiişutarafagitti

Cnm bende polar battaniye örtüyorum ama buralar hala çok sıcak denize giriyorlar :)
kuzumun odası var ama şimdilik yanımızda bizim odada beşiğinde yatıyor daha pratik oluyor gece kalkıp emzirmek için odasına gitmeye kim uğraşacak 1 dk uyku bile değerli benim için :)

Bende yan yatmayastığı kullanıorum ama artık kendi bir şekilde o yastıktan kurtulup sırtüstü yatıyor ..

Sadece konuşuyorum dil çıkarmamdan hoşlanıyor alışmaz inş. birde artık organlarını tanıtmaya çalışıyorum başlamam lazımmış... sık sık tekrarlıyorum bu kulak bu yanak diye zemuszemus

Benimkide gaz çıkarmak için omzuma aldığımda kafasını bu aralar çokheyecenlı bir şekilde sağa sola sallıyor omzumada yaslamıyor dik tutmak daha cazip geliyor galiba sonra kaldırdı kafayı ağzıma vurdu dişlerime yani sonra bir çığlık zor sakinleştirdim inş. birşey olmamıştır...
mevülütümüzü yaptık..çok şükür çok güzel oldu..allahım kabul etSin inşallah...

Allah kabul etsin..

Bende öncede demzdim anne olunca anladım şimdi her gördüğüm bebeğe maşallah diyorum ve bebeğime denmesinide bekliyorum benim kızımıhep erkeğe benzetiyorlar zaten maşallah delikanlıya deniyor sinir oluyorum..

2 eli birden ağzınde benim kuzumun yumruk şeklinde memeyi dayayınca geçiyor biz böyle anlaşıyoruz anne acıktım mesajı o yani bebişimin kaydirigubbakcemile2

Allah kolaylık versin biz uyurken bile özlerken çalışmak zor olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…