kızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
ama bir mutlu oluyor şapır şapır sesler çıkarıyo çok komik sanırım parmakları bal katkılı oğlumun lülülülülülücokacimcoook
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
ama bir mutlu oluyor şapır şapır sesler çıkarıyo çok komik sanırım parmakları bal katkılı oğlumun lülülülülülücokacimcoook
Bugun iste ilk gunum, oglumu kayinvalidemle evde biraktim, simdiden cok ozledim, insallah iyi bakar, aklim hep onda, nasil dayanicam aksama kadar bilmiyorum(
SELİNDE ellerini acayip emiyor.... çok hoşuna gidiyor fırsatını bulsa yumruğunun hepsini ağzına sokacak....
selinin elleri genelde yumruk halinde sizinde öylemi acaba??????
günaydınnnn....uyumak uyumak uyumak istiyorummmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin sabaha kadar nerdeyse uyumadı hep kımıl kımıl kafasını bir oyana bir buyana sallıyor sesler çıkarıyor ama gözler kapalı hep bir kımıltı şeklindeydi beşinde sallamaktan kollarım tutuldu sabah okadar zor geldiki yataktan kalkmak ama iş beni bekliyor malesefklava: birde burnu tıkalı selinin serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerine kullansam bilemiyorum......
arkadaşlar size birkaç sorum var.....
***** bebeklerinizin gece uyurken üstüne ne örtüyorsunuz yorgan falanmı yoksa kalın bir battaniyemi ( ben polar battaniyeyi ikiye katlayıp örtüyorum ama acaba incemi geliyor diyede düşünmeden edemiyorum)
****** geceleri bebekleriniz nerde yatıyor...... yani o odasında sizde kendi yatak odanızdamı yatıyorsunuz yoksa siz onun yanındamı yatıyorsunuz...... biz selin doğduğundan beri yatak odamızda yatmayı unuttuk selin hanımın odasındaki kanepede yatıyoruz ama pek rahat olduğumuz söylenemez.....
***** gece yatarken yastık kullanıyormusunuz bebeklerinize....
***** hikaye yada masal kitabı okuyormusunuz isimleri neler vs....
şimdilik aklıma gelenler bunlar anacım daha gelirse sorarım engin fikirlerinize ihtiyacım vara.s
mevülütümüzü yaptık..çok şükür çok güzel oldu..allahım kabul etSin inşallah...
Bugun iste ilk gunum, oglumu kayinvalidemle evde biraktim, simdiden cok ozledim, insallah iyi bakar, aklim hep onda, nasil dayanicam aksama kadar bilmiyorum(
benimkini elleride hep yumruk.herkes cimri olcak diyor...
Sinema oda sı mı???:1shok:Jakuzin, Türk hamamın falan da vardır seninyerimsenibença ça ça ayça gel anam gel sanada salonu açarız elifi sinema odasına alıcam gece sinema keyfi yapıcak kızıyla sende salonda idarer et malum şeref misafirimiz o bizim zemuszemus
günaydınnnn....uyumak uyumak uyumak istiyorummmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin sabaha kadar nerdeyse uyumadı hep kımıl kımıl kafasını bir oyana bir buyana sallıyor sesler çıkarıyor ama gözler kapalı hep bir kımıltı şeklindeydi beşinde sallamaktan kollarım tutuldu sabah okadar zor geldiki yataktan kalkmak ama iş beni bekliyor malesefklava: birde burnu tıkalı selinin serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerine kullansam bilemiyorum......
***** bebeklerinizin gece uyurken üstüne ne örtüyorsunuz yorgan falanmı yoksa kalın bir battaniyemi ( ben polar battaniyeyi ikiye katlayıp örtüyorum ama acaba incemi geliyor diyede düşünmeden edemiyorum)
****** geceleri bebekleriniz nerde yatıyor...... yani o odasında sizde kendi yatak odanızdamı yatıyorsunuz yoksa siz onun yanındamı yatıyorsunuz...... biz selin doğduğundan beri yatak odamızda yatmayı unuttuk selin hanımın odasındaki kanepede yatıyoruz ama pek rahat olduğumuz söylenemez.....
şimdilik aklıma gelenler bunlar anacım daha gelirse sorarım engin fikirlerinize ihtiyacım vara.s
bu arada cuma akşamı çok korktum kızlar..... ya ben nasıl soğuk kanlı olmayı becereceğim bilmiyorum.... selini oto koltoğuna yatırırken kafasını sepetin sapına çarptım ben ondan daha çok korktum ama o ağlamadı bile hafif bir çarpıştı ama ben çok korktum şükür birşey olmadı.... bebeklerde en çok korktuğum kafa çarpması... kayınvalidem beni teselli ediyor onun okadar canı yansa ağlar diye bak o hissetmedi bile diyor ama gelde bana sor içim koptu resmen....allahım ya bizi görünen görünmeyen belalardan kazalardan koru......
mevülütümüzü yaptık..çok şükür çok güzel oldu..allahım kabul etSin inşallah...
günaydın kızlar uzun süredir yazamıyordum aslında kk giremiyordum net arızalıydı burçin perşembe günü verem aşısı oldu hayatımızın bütün düzeni bitti diyebilirim yavrum çok srsıldı birde burnu tıkalı damla kullanıyorum ama ne fayda dünden beride iştahı yok mama yemiyor emmek istiyor ama sütüm az geliyor.
dün bir alışveriş merkezine gittik kızlarımla burçin arabasındaydı biraz kucagıma aldım sırtı dinlensin diye keşke almasaydım gören herkes aaa bebege bak ne kadar güzel gözleri var maviş maviş demezmi manyak insanlar bir maşallah deyin bari kızıma nazar degdi zannedresem bütün gün uyuyamadı hastalandı yavrum neyse bugün banyo yaptırıcam aşıdan sonra yıkamayın demişlerdi