2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah sana sabır ve güç , kızına sağlık versin. dua ediyorum.

neyin etkisi olabiliyormuş burcumm ???

Yalancı meme emzirmeden önce verildiğinde çeneyi yorduğundan bebek verimli ememeyebiliyormuş

NEHİR bebişe koca bir maşallahGerçekten çok tatlı bir bebekopuyorumnanaktan

TAZEM düzenli kullanıldığında zinco cidden çok etkili. Bizim gaz sancılarımız çok azaldı

Başka ne yazacaktım ki ben:uhm::uhm::uhm:

Ben de Huggies 3 numara kulanıyorum (hatta 1 paket de 4 numaram var kalça içinkaydirigubbakcemile3) Memnunum

2kere kaka yapması normalmiki bizimkide 3e indirdi ama çok ağlıyo

geçmiş olsun kızma sakın ama düşene gülerim hep :roflol:imşallah başıma gelmez
ayağının nasıl geçtimi bari ağrısı inşallah bişey yoktur geçer

Ayşin cok cok gecmıs olsun, Allahh yardımcın olsun, cok uzuldum.. gece dua ettım sızler ıcın, bır an once atlatırsınız ınsallahh..

Masallahh, Allah nazarlardan saklasın..

Dün gece alıtnı yaptım yaptım.. Kuzı uyanınca hayal oldu cevaplamak..

Dıdoooooooooooooo Aklımda kalan Deva nın fotografları.. resmen koptum.. hele o lafın.. dönenceye bakan masum koylu.. kaydirigubbakcemile3 ne alem kadınsın.. sorar bırılerı sana ılerıde bu benzetmelerın hesabını :))

Dun gıttım su oyunhalısına yakından baktım.. Tıny Love un gercekten guzel, renkler bıcır bıcır..nette daha ucuz, Joker de 150 cıvarlarında.. bır de oradan Kuzey e anakucagına,pusetıne asabılecegımız bı oyuncak aldık.. cok hoşuna gıttı.. oyuncak zamanı cıddı cıddı baslamıs durumda artık.. Allah yardımcımız olsun :))

Dıdo cum senın aldıgında cok gusel.. ayak atma yorumun da haksız sayılmazsın dostum..

Ben de Huggies 3 numara kulanıyorum (hatta 1 paket de 4 numaram var kalça içinkaydirigubbakcemile3) Memnunum

Doruk'un rahatlamasına çok sevindim inşallah düzene girer. Benmi bağlıyamıyorum çocuğun poposunu yaw. Popo kısmı sizcede küçük değilmi lastik kısmı büyük. Benim aldığım defolu filan mı acep anlamadım gitti. Aman sakın bez konusunda sıkıntı yaşamayın zaten gibi inanın üst baş kalmıyo.

canım ben prima kullanıyorum.7-9 kilosunu ve çok memnunumkremli.dene istersen...

Ben prima kullandım ilk ayda memnun kalmadım maalesef huggies daha ii geldi bize. Bakalım bu paketler bitince napıcaz bi pakette 4. var ondada aynı sorunu yaşarsam prima alırım büyük ihtimalle.

Evrişim senin beğendiğine ben de baktım. En ucuz bebefix'te, 129 lira

NAZAAAAN sen buluşmada bir sürü foto çekmiştin. Hani göremedik onları halalmaz:

canım acı elma yağı işe yarıyomu kullansammı
çok bastırıyomusunuz masaj yaparken

Son düzenleme:
ecede kusma oluyo gazını cıkarırken kesin kusuo bazende gun icinde.. bide bezinde 5 kg cis oluyo ozellikle kaka yapmadıgı zmanlarda..tr ye gidinc bi kontrol ettireyim bari
çişinin koyu renkli ve kötü kokulu olmasına bakacaksınız canım yoksa endişelenişn diye yazmadım
gazdan dolayı kusmasıda normal yani
kızımı okula götürürken kullanıyorum ilk dk ağlar gibi yapıyor ama yüyürüyünce susuyor sessiz sessiz duruyor kuzum hatta uykuya bile dalıyor...
tazecik çok zor ya ama düzüelicek az daha sabır hem büyüdükçe okadar çok kaka yapmaz endişelenme
gaz sancısına büyük adam dayanamıyor küçük melek nasıl dayansın ..
banyo sıcak oluyor sancısı azalıyorya ondan duruyorlar ...
zinco veriyorsan nurse verme karıştırma ikisini .
a.s
önce geçmiş olsun esra aman dikkat ..Eşinide kutlamak gerek kendince kurtarma hamlesi yapması çok hoş ...
maşallah kuzuna
kilo demeyin bana 70 detakılıp kaldım gerçi iştahta süper emzieremiyorumda yok ama ben karar verdimmi gider ama ne zaman karar vericem ...:1shok:delikafadulden
bebeğinin kilosuda çok iyi maşallah
canım ben prima kullanıyorum.7-9 kilosunu ve çok memnunumkremli.dene istersen...

ben baştan beri prima kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım

YUSUF GRİP OLDUUUUUUUU BABAMIZ GETİRDİ SAĞOLSUN YA YAVRUMUN BURNU FIRIL FIRIL HAFİFTE ÖKSÜRÜYOR ..
Bende üşüttüm yavruyu banyo yaptırıp yatırdım abalamızın geliş saatinde uyanmadı kanguruyoa hırka giydirip öylece aldım gittim öyle uykulu olunca battaniyeyeyde sarıyordum yani benim hatamda var
rezene ıhlamur karıştırp içiriyorum birde deniz suyu spreyi kullanıyorum olamazsa doktora gideceğim çok mız mızlığı yok bakalım bu gün daha iyi

nurdan neden ilk aylar yuzu dısa donuk konmuyorku mantıken insan bedeni dumduz onu donuk arkası donuk nefarkederki acaba,==??

bilmiyorum sebebini esracim,ama bize fark etmedi zaten uyuyor:) ustunde oyle yaziyordu,belki boynu desteklemek icindir..

biz de öyle sayılırız çok samimi arkadaşlarımız yok..gezmeye çıkıyoruz bol bol malum burada havalar güzel
bence hiçbir sakıncası yok..cam biberona sağma ama.biliyorsundur gerçi faydalı kısımlar cama yapışıp kalıyormuş.nette vardır lansınohun saklama kapları ben de almak zorunda kalacağım sanırım.sen saat kaça kadar çalışıyorsun?
ben yeni doğduğunda huggies almıştım yanlardan sızdırma yapınca prima aldım daha ince ve çift bariyerli olduğundan beğendim.bir de çok emici sanki huggiese göre.bunlar benim fikirlerim tabi bebekten bebeğe de değişir.
foto eklemeyide unutmuşum girmeye girmeye
dide ne güzel buluşmaya istanbula gidiyormuşsun çok sevindim senin adına
sen de gel canım yakn ne de olsa.çok güzel olur.ayrıca tam bir güzellik yumağı doğurmuşsun şıklığı da ayrı bir güzellik zaten.Maşallah Allah nazarlardan korusun
184'ü aradın mı? ben bana hakaret eden psikopat doktoru şikayet etmiştim..ne çatlak kadındı be!
pinky hayırlı olsun bundan sonra rahatlarsın artık

didocum benim görümcem kanguru 2-3 ay kullanılır diodu sen rahat kullanıyomusun
canım bu benim aldığım 3-12 kg arası kullanılıyor yani 6 ay kesin fazlası da olabilir.dün ağlıyordu bana dönük olunca nurdan ve nazanın dediği gibi yaptım ağlamadı.uyansın gezmeye çıkacağız kangurumuzla bakalım neler olacak?
resim aklında kalmış ama isim kalmamış evrimim yeni anneliğine veriyorum.Deva ayşinin kızı Neva benim minikimin adı..Bu arada MUZEY nasıl? uyuyor mu?
falla canım aklımda yoktu nette en ucuz 80 küsur olan minderi 70 tl ye bulunca alayım dedim.Neva'nın pek bi hoşuna gitti sırıtıp duruyor.
geçmiş olsun derya.Bence git doktora bu gün ben de hapşırıp durdum hemen taktım maskemi.ilaç aldım iyiyim şimdi.
bilmiyorum sebebini esracim,ama bize fark etmedi zaten uyuyor:) ustunde oyle yaziyordu,belki boynu desteklemek icindir..

sırt ve başı dik tutamadıklarındanmış tam olarak.

şu an iyi hapşırmıyor öksürmüyor uyuorda dün hiç uyumadı yemedi hapşırıp durud küçük küçükte bir ikikere öksürdü ama zaten bu hafta doktora gidicez 3. ay kontrollerimiz için

nurdan sen ve bebekin resimleri çok güzel maşallah daha yeni yorum yazabildim

yusuf 3 aylık oluyor demek maşallah yusuf abişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…