- 27 Mart 2008
- 1.146
- 0
bence hiçbir sakıncası yok..cam biberona sağma ama.biliyorsundur gerçi faydalı kısımlar cama yapışıp kalıyormuş.nette vardır lansınohun saklama kapları ben de almak zorunda kalacağım sanırım.sen saat kaça kadar çalışıyorsun?
ben yeni doğduğunda huggies almıştım yanlardan sızdırma yapınca prima aldım daha ince ve çift bariyerli olduğundan beğendim.bir de çok emici sanki huggiese göre.bunlar benim fikirlerim tabi bebekten bebeğe de değişir.
184'ü aradın mı? ben bana hakaret eden psikopat doktoru şikayet etmiştim..ne çatlak kadındı be!
Maalesef lansınohun kapları nette yok hatta hiç bi yerde poşetleri var sadece mailde attım lansınoha ama cevap gelmedi henüz.
Evet yanlardanda sızdırıyo atlerlerin yanları ıslak oluyo genelde.Hadi o neysede bu mok işi sinirimi bozdu.
184 ü biliyorum ama aramadım Antalyayla bi görüşüyüm inşallah görüşebilirsem tabi,olmadı orayı arıycam illaki yazılı şikayet istemezler umarım.
Oy kıyamam benim kanamam olduğunda 1 gün kaldık hstanede üstüm örtülü olduğundan odanın soğukluğundan haberim yoktu kayınvalidemde uykuya dalmıştı kuzucuğumu o zaman üşüttük daha 13 günlüktü o öksürdükçe benim ciğerlerim sızlıyodu. Geçmiş olsun .4 günlük farkla öne geçen Yusuf abiyede koca bi maşallahta bizdenşu an iyi hapşırmıyor öksürmüyor uyuorda dün hiç uyumadı yemedi hapşırıp durud küçük küçükte bir ikikere öksürdü ama zaten bu hafta doktora gidicez 3. ay kontrollerimiz için
Son düzenleme: