2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem ben acı elma yağı aldım topuğunua sür ovala ve karnına azıcık sür ellerini karnının dışından içeri doğru topla göbek deliğine doğru getir hemen gaz çıkarıyor valla 1 dk en fazla ve mutlu son:)))Doktorum ilaçların fayası olaz bekleyin geçecek dedi azaltması için ben metsil veriyorum dedim tamam ama çok şey beklemyin dedi üç ayın snunda biter dedii...

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualar sizinle.

Canım ben senin kızına erkek muamelesi yapmış mıyım diye baktım ama gördümki yapmamışım. ESRAKO ya demişimki kızın oğluna albümündeki 5. fotografta çok benziyo yani ece abisine benziyo.

Bu aksam gorumcemİn kızının dugunu vardı

Çok geçmiş olsun,ne yalan söyleyim epeyde güldüm valla:inşallah sana sıkıntı yaratacak bi durum ortaya çıkmaz kırık değildir olsa duramazdın canım.

NORRA maşallah TEO ya kocaman olmuş, şu gülen fotosuda var ya avatarın ben onu görünce hep gülümsüyorum iyi yakalamışsınız ben ne zaman makineyi alsam elime bizimki somurtuyodu hala gülerken bi fotosunu yakalamış değilim.

KAYRA kolik sağlıklı bebeklerde görülüyormuş.iyi ki bir sağlık problemi değil geçecektir biz de atlattık çok zor oldu

seda topiği açtın uğramaz oldun..nasılsın bebiş nasıl?

saol canım bazen okuyup çıkıyorum aklım hep sizde bebekten vakit kalmıyoki tam girip bi şeyler yazıyım diyorum başlıyo viyaklamaya siz iyi idare ediyosunuz
20 gün kadar antalyadaydı m memleketimde çok rahat ettim şimdi yine bursadayım. çevrede yok burda bebişle başbaşa takılyoruz bütün gün

ELıF ya benim pompanın saklama kabından bulamıyorum avent almayı düşünüyorum aventin kapları pombama uyacakmı bilmiyorum uymazsa biberona sağıp saklama kabına aktarmak zorunda kalıcam bu durumun bi sakıncası var mı biliyo musun?_

ben hiç foto ekleyemedim şimdi nehirin son halini eklemek istiyorum.

Huggies 3 numrasında beni dumura uğrattı oğlumun bok değmemiş eşyası kalmadı maalesef 1 ve 2 numarası çok iyiydi memnundum ama 3 numaranın lastik kısmını geniş tutmuşlar emici bölge yok orda çocuk kakasını yaptımı olduğu gibi kıyafetlerine geçiyo .ılk başta anlamadım kendime kabahat buldum bağlayamıyorum düzgün filan diye yada bebiş çok yapıyo artık kakasını dedim sonra çaktım köfteyi 2 paket daha bez almış bulundum.Fişini kaybetmişim gidip değiştirirdim ne güzel sizde durumlar nasıl ne kullanıyosunuz?

foto eklemeyide unutmuşum girmeye girmeye
dide ne güzel buluşmaya istanbula gidiyormuşsun çok sevindim senin adına

kilolarımı kafama çok takıyorum kızlar nazan yazmış bi tek ben varım sadece 5 kilo veren diye ama bende onun gibiyim sadece 5 kilo verdim az buz değil 20 kilo fazlam var hala hamile gibi gözüküyorum 5. ayımda giydiğim kıyafetlere bile giremiyorum. ama şu anda zayıflamak için çaba sarfedemiyorum malum emziriyorum.
nehire gelince dün drdeydik gelişimini beğendi kalça ultrasonunda falan bi problem yok dedi. 5080 olmuş kolik içinde en zor günleri atlattınız artık yavaş yavaş azalır dedi. gerçektende gün geçtikçe azalma hissediyorum kakasını daha kolay yapıyo ama hep altını açınca yapıyo heryer kaka oluyo gün aşırı yıkayın dio doktor ama çok zor hergün yıkamak.3 4 günde bir yıkıyoruz

eylem hastanede başına gelenleri okudum. biraz geç oldu ama çok çok geçmiş olsun umarım şu an iyisindir.

yine başladı bizim cimcime ben kaçıyorum herkese iyi pazarlar pek giremiyorum ama hep akılmdasınız kızlar.

eylem hastanede başına gelenleri okudum. biraz geç oldu ama çok çok geçmiş olsun umarım şu an iyisindir.

Çok sağol.Bedenen aldığım yara çok umrumda değilde ruhum hakkaten sarsılmıştı atlattım şükür.Sağlık bakanlığından bilgi almaya çabalıyorum bi türlü muhattabım olan kişiye bağlanamadım maalesef. Şikayet edebilsem hastane ve doktoru dahada iyi olucam inşallah.
Maşallah Nehir'ine.

canım ben prima kullanıyorum.7-9 kilosunu ve çok memnunumkremli.dene istersen...

Evet ben de yapıyorum bu dediklerini... Acı elma yağını da kullanıyoruz. Bu sabah 2 posta kaka - gaz karışımı yaptık. Resmen çok mutlu oldum yok böyle bir şey :)) Ben zorda kalmadıkça ilaç kullanmak istemiyorum. Bu nedenle bitkisel (Nurse, Zinco) takviyelere başvurdum. Zincoyu 3 gündür kullanıyoruz, inşallah işe yarayan o olmuştur...

Ben de aynısını kullanıyorum ama pek problem yaşamadım, memnunum :uhm:

pinky hayırlı olsun bundan sonra rahatlarsın artık

didocum benim görümcem kanguru 2-3 ay kullanılır diodu sen rahat kullanıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…