- 27 Ağustos 2009
- 469
- 0
- 39
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dualar sizinle.Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. Kaptığım gibi hastaneye getirdim, geliş o geliş.. Kızımın küçücük ellerinde serumlar, iğneler,habire ateşi yükseliyor,ağlıyor,inliyor..
Dayanamıyorum, çıldırmak üzereyim.
İlk tanı idrar yolu enfeksiyonu..
Dün böbrek enfeksiyonu dediler.. İdrar kültüründe bakteri üremesi var. Antibiyogram bekliyoruz. Böbrekte reflü de olabilirmiş. Ultrason yapılacak.
Doğumsal bir kusur olabileceği gibi, sadece idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş.. Dua edin kızıma.. mafoldumbenmafoldumben
Canım sen karıştırdın galiba. Benimki oğluş değil kız, ayrıca 37+1 2,460 gram doğdu minik kuşum. Ben öyle demiş olamam yanlış okudun galiba. Önemli değil olur böyle yanlışlıklar...
Ayrıca verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederim. Neyse madem bilmiyorsun biz bi araştırırız artık ben sizlerden bilen varsa diye sormuştum. Yoksa kendini yormanı istemem. Çok teşekkürler bitanem... Kuşunu öp yerime...a.s.
Bu aksam gorumcemİn kızının dugunu vardı
[/URL][/IMG]
eylem hastanede başına gelenleri okudum. biraz geç oldu ama çok çok geçmiş olsun umarım şu an iyisindir.
Huggies 3 numrasında beni dumura uğrattı oğlumun bok değmemiş eşyası kalmadı maalesef1 ve 2 numarası çok iyiydi memnundum ama 3 numaranın lastik kısmını geniş tutmuşlar emici bölge yok orda çocuk kakasını yaptımı olduğu gibi kıyafetlerine geçiyo .İlk başta anlamadım kendime kabahat buldum bağlayamıyorum düzgün filan diye yada bebiş çok yapıyo artık kakasını dedim sonra çaktım köfteyi 2 paket daha bez almış bulundum.Fişini kaybetmişim gidip değiştirirdim ne güzel sizde durumlar nasıl ne kullanıyosunuz?
[/URL][/IMG]
tazem ben acı elma yağı aldım topuğunua sür ovala ve karnına azıcık sür ellerini karnının dışından içeri doğru topla göbek deliğine doğru getir hemen gaz çıkarıyor valla 1 dk en fazla ve mutlu son:)))Doktorum ilaçların fayası olaz bekleyin geçecek dedi azaltması için ben metsil veriyorum dedim tamam ama çok şey beklemyin dedi üç ayın snunda biter dedii...
Huggies 3 numrasında beni dumura uğrattı oğlumun bok değmemiş eşyası kalmadı maalesef1 ve 2 numarası çok iyiydi memnundum ama 3 numaranın lastik kısmını geniş tutmuşlar emici bölge yok orda çocuk kakasını yaptımı olduğu gibi kıyafetlerine geçiyo .İlk başta anlamadım kendime kabahat buldum bağlayamıyorum düzgün filan diye yada bebiş çok yapıyo artık kakasını dedim sonra çaktım köfteyi 2 paket daha bez almış bulundum.Fişini kaybetmişim gidip değiştirirdim ne güzel sizde durumlar nasıl ne kullanıyosunuz?