2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah sana sabır ve güç , kızına sağlık versin. dua ediyorum.

neyin etkisi olabiliyormuş burcumm ???

Yalancı meme emzirmeden önce verildiğinde çeneyi yorduğundan bebek verimli ememeyebiliyormuş

NEHİR bebişe koca bir maşallah:nazar:Gerçekten çok tatlı bir bebekopuyorumnanaktan

TAZEM düzenli kullanıldığında zinco cidden çok etkili. Bizim gaz sancılarımız çok azaldı

Başka ne yazacaktım ki ben:uhm::uhm::uhm:

Ben de Huggies 3 numara kulanıyorum (hatta 1 paket de 4 numaram var kalça içinkaydirigubbakcemile3) Memnunum

Bugün 2 defa kaka yaptı sadece Doruk. Ben düzelsin diye beklerken .... :KK43:( Sürekli zırlıyor, bir tek banyo yaparken mutlu görünüyordu, bir de sabah kakasından sonra! Bütün gün de uyudu nerdeyse. Dün zinco aldım ona başladım. Ayrıca rezene, çörek otu suyu da veriyorum. Nurse vermiyorum (versem mi?) Onu mutsuz görmek ne kadar üzücü:KK43:
2kere kaka yapması normalmiki bizimkide 3e indirdi ama çok ağlıyo
Bu aksam gorumcemİn kızının dugunu vardı aylardır suren ben gelebİlcekmİyİm dugune karmasasına gorumceler saolsun son verdİlerdİ ben gdİemem modundaydım İkİ aylık bebekle dugunde ne yapacam falan derken gorumcemler gel dedİler duvar dİbİne oturuuz emzİİrsİn olmazsa gelİn odasında emzİrİrsİn vs son İkİ gun kala gtİmey karar verdİgİm İÇİn ustume ne gİycem falan bİr panİk bugun gun İÇİnde bİrseyler uydurdum gİydİm uÇ aylık hamİle İken aldıgım sİyah kumas hamİle pantalonunla gİttİm dugune ;(( hala hamİle pantalonlarınla dolasıyorm allahtan modellerİ eskİsİ gbİİ cuval gİbİ degİl kİmse anlamıyor hamİle pantalonu olduunu neyse gİttİk İÇerİ yerlestİk derken sİgara İÇmeye gİden gurupla bende Çıkıp hava alayımdedİm , bu arada topuklu ayakkabıları ayaklarım pek bİr yadırgadı evden Çıkıp aarabaya bİnerken Çok agrıycak ayaklarım dİy anladım ama artık İs İsten geÇmİstİ İnmİstİk arabaya bİncez kızla falan gerİ donemem dedİm neyse dısardan İÇerİ gİrerken ayagımm burkuldu:)) ve bu bedene hakİm olamadım malum 84 kİloyum epey bİr yalpaladım sarhoslar gİbİ dusmemekİÇİn o esnada İbo arkamda kucagında ece İle gelİyordu esra esra aman falan dedİ durdu adamcagzı kucagnıda kİz olmasa tutacak ama tabİ kız var ve sagoulsun ayagını uzattı popoma dogru yere gum dİye İnmeyeyİm dİye allahım Çomelİverdİm yere tum salonun onunde tam kapı gİrİsİnde herkes dondu baktı ben gulmekten toparlanamadım gİrİste konukları karsılayan gorevlİ saglosun tuttu kaldırdı kıpkırmızı oldum kulaklarıma kadar:)))

zaten kızla pek de kalamadık bİr saat durduk donduk su an acayİp agrıyor ayagım kırılmıs olmasından Çok korkuyorum umarım degİldİr zor basıyorum uzerİne

neredeyse malum bİr yİla yakın zamandır topuklu ayakkabı gİymİyordum yadırgadı vucudum tabİ olmadık yere İnce bİr basamak yapan dugun salonu sahİplerİnİnde etkİsİ var ama normal kİlomla falan olsa m Çok rahat toparlardım toplayamadım kendİmİ:))) hala aklıma geldİkce guluyorum :)))

geçmiş olsun kızma sakın ama düşene gülerim hep :roflol:imşallah başıma gelmez
ayağının nasıl geçtimi bari ağrısı inşallah bişey yoktur geçer

Ayşin cok cok gecmıs olsun, Allahh yardımcın olsun, cok uzuldum.. gece dua ettım sızler ıcın, bır an once atlatırsınız ınsallahh..

1001030b.th.jpg
[/URL][/IMG]

Masallahh, Allah nazarlardan saklasın..

Dün gece alıtnı yaptım yaptım.. Kuzı uyanınca hayal oldu cevaplamak..

Dıdoooooooooooooo Aklımda kalan Deva nın fotografları.. resmen koptum.. hele o lafın.. dönenceye bakan masum koylu.. kaydirigubbakcemile3 ne alem kadınsın.. sorar bırılerı sana ılerıde bu benzetmelerın hesabını :))

Dun gıttım su oyunhalısına yakından baktım.. Tıny Love un gercekten guzel, renkler bıcır bıcır..nette daha ucuz, Joker de 150 cıvarlarında.. bır de oradan Kuzey e anakucagına,pusetıne asabılecegımız bı oyuncak aldık.. cok hoşuna gıttı.. oyuncak zamanı cıddı cıddı baslamıs durumda artık.. Allah yardımcımız olsun :))

Dıdo cum senın aldıgında cok gusel.. ayak atma yorumun da haksız sayılmazsın dostum..

Evet ben de yapıyorum bu dediklerini... Acı elma yağını da kullanıyoruz. Bu sabah 2 posta kaka - gaz karışımı yaptık. Resmen çok mutlu oldum yok böyle bir şey :)) Ben zorda kalmadıkça ilaç kullanmak istemiyorum. Bu nedenle bitkisel (Nurse, Zinco) takviyelere başvurdum. Zincoyu 3 gündür kullanıyoruz, inşallah işe yarayan o olmuştur...
Ben de aynısını kullanıyorum ama pek problem yaşamadım, memnunum :uhm:

Ben de Huggies 3 numara kulanıyorum (hatta 1 paket de 4 numaram var kalça içinkaydirigubbakcemile3) Memnunum

Doruk'un rahatlamasına çok sevindim inşallah düzene girer. Benmi bağlıyamıyorum çocuğun poposunu yaw. Popo kısmı sizcede küçük değilmi lastik kısmı büyük. Benim aldığım defolu filan mı acep anlamadım gitti. Aman sakın bez konusunda sıkıntı yaşamayın zaten gibi inanın üst baş kalmıyo.

canım ben prima kullanıyorum.7-9 kilosunu ve çok memnunumkremli.dene istersen...

Ben prima kullandım ilk ayda memnun kalmadım maalesef huggies daha ii geldi bize. Bakalım bu paketler bitince napıcaz bi pakette 4. var ondada aynı sorunu yaşarsam prima alırım büyük ihtimalle.

Dun gıttım su oyunhalısına yakından baktım.. Tıny Love un gercekten guzel, renkler bıcır bıcır..nette daha ucuz, Joker de 150 cıvarlarında.. bır de oradan Kuzey e anakucagına,pusetıne asabılecegımız bı oyuncak aldık.. cok hoşuna gıttı.. oyuncak zamanı cıddı cıddı baslamıs durumda artık.. Allah yardımcımız olsun :))

Dıdo cum senın aldıgında cok gusel.. ayak atma yorumun da haksız sayılmazsın dostum..

Evrişim senin beğendiğine ben de baktım. En ucuz bebefix'te, 129 lira

NAZAAAAN sen buluşmada bir sürü foto çekmiştin. Hani göremedik onları hala:eek:lmaz:

tazem ben acı elma yağı aldım topuğunua sür ovala ve karnına azıcık sür ellerini karnının dışından içeri doğru topla göbek deliğine doğru getir hemen gaz çıkarıyor valla 1 dk en fazla ve mutlu son:)))Doktorum ilaçların fayası olaz bekleyin geçecek dedi azaltması için ben metsil veriyorum dedim tamam ama çok şey beklemyin dedi üç ayın snunda biter dedii...

canım acı elma yağı işe yarıyomu kullansammı
çok bastırıyomusunuz masaj yaparken

Son düzenleme:
ecede kusma oluyo gazını cıkarırken kesin kusuo bazende gun icinde.. bide bezinde 5 kg cis oluyo ozellikle kaka yapmadıgı zmanlarda..tr ye gidinc bi kontrol ettireyim bari
çişinin koyu renkli ve kötü kokulu olmasına bakacaksınız canım yoksa endişelenişn diye yazmadım
gazdan dolayı kusmasıda normal yani
biz bugün gezmeye gittik.aslında amacımız kanguru almaktı.sürekli araba kullanılmıyor kanguru da gerekiyor özellikle salih yokken bir dışarıya çıkayım desem arabayı aşağı indir açmam gerekiyor bu sırada neva'yo kim tutacak gibi sorunlar.neyse kk da araştırdım chiccoyu önermişler kraftınkilere de netten baktım bir kaç marka daha vardı nette ama görerek alalım dedik gittik aldık chiccodan.evde denedik neva yüzü bana dönük durmuyor kıyameti kopardı zaten hiç sevmez etrafı görmek istiyor ya omuzda taşınacak ya yüzü dışadönük olacak.kangurunun kullanma klavuzunda ise 4 aylıkken yüzünün dışa döndürülmesi öneriliyor.dışa doğru koyduğumuzda uslu uslu duruyor.ne yapsam bilmiyorum.

bir de oyun minderi aldık çok sevdi neva hatta babası içinden kucağına aldı ağladı.işte bundan

http://www.joker.com.tr/urungorselleri/ST14432BR.GIF
kızımı okula götürürken kullanıyorum ilk dk ağlar gibi yapıyor ama yüyürüyünce susuyor sessiz sessiz duruyor kuzum hatta uykuya bile dalıyor...
Bugün 2 defa kaka yaptı sadece Doruk. Ben düzelsin diye beklerken .... :KK43:( Sürekli zırlıyor, bir tek banyo yaparken mutlu görünüyordu, bir de sabah kakasından sonra! Bütün gün de uyudu nerdeyse. Dün zinco aldım ona başladım. Ayrıca rezene, çörek otu suyu da veriyorum. Nurse vermiyorum (versem mi?) Onu mutsuz görmek ne kadar üzücü:KK43:
tazecik çok zor ya ama düzüelicek az daha sabır hem büyüdükçe okadar çok kaka yapmaz endişelenme
gaz sancısına büyük adam dayanamıyor küçük melek nasıl dayansın ..
banyo sıcak oluyor sancısı azalıyorya ondan duruyorlar ...
zinco veriyorsan nurse verme karıştırma ikisini .
didoo baby ben hem puset hem arabasinin yatakli bolumunu goturmustum ana kucagi olanini, orda uyur geceleri diye..disari ciktigimiz her vakit teo kucakta tasindi, pusette durmadi, ama kanguruyla cok mutluydu, ilk kanguruda mutsuz oldu agladi koyunca sonra odugum yerde durmadim hemen yurumeye basladim, nazan vermisti o tuyoyu, iki dk sonra uyku moduna gecti, ve bunu her sefer yapti, o yuzden kangru daha pratik oluyor ve uyuyorlar ilac almis gibi..puseti cok az kullandim desem yeridir, sadece arabada bi yere giderken emniyet acisindan gecede yatak olarak kullandim, pusetinden demonte edip..
a.s
Bu aksam gorumcemİn kızının dugunu vardı aylardır suren ben gelebİlcekmİyİm dugune karmasasına gorumceler saolsun son verdİlerdİ ben gdİemem modundaydım İkİ aylık bebekle dugunde ne yapacam falan derken gorumcemler gel dedİler duvar dİbİne oturuuz emzİİrsİn olmazsa gelİn odasında emzİrİrsİn vs son İkİ gun kala gtİmey karar verdİgİm İÇİn ustume ne gİycem falan bİr panİk bugun gun İÇİnde bİrseyler uydurdum gİydİm uÇ aylık hamİle İken aldıgım sİyah kumas hamİle pantalonunla gİttİm dugune ;(( hala hamİle pantalonlarınla dolasıyorm allahtan modellerİ eskİsİ gbİİ cuval gİbİ degİl kİmse anlamıyor hamİle pantalonu olduunu neyse gİttİk İÇerİ yerlestİk derken sİgara İÇmeye gİden gurupla bende Çıkıp hava alayımdedİm , bu arada topuklu ayakkabıları ayaklarım pek bİr yadırgadı evden Çıkıp aarabaya bİnerken Çok agrıycak ayaklarım dİy anladım ama artık İs İsten geÇmİstİ İnmİstİk arabaya bİncez kızla falan gerİ donemem dedİm neyse dısardan İÇerİ gİrerken ayagımm burkuldu:)) ve bu bedene hakİm olamadım malum 84 kİloyum epey bİr yalpaladım sarhoslar gİbİ dusmemekİÇİn o esnada İbo arkamda kucagında ece İle gelİyordu esra esra aman falan dedİ durdu adamcagzı kucagnıda kİz olmasa tutacak ama tabİ kız var ve sagoulsun ayagını uzattı popoma dogru yere gum dİye İnmeyeyİm dİye allahım Çomelİverdİm yere tum salonun onunde tam kapı gİrİsİnde herkes dondu baktı ben gulmekten toparlanamadım gİrİste konukları karsılayan gorevlİ saglosun tuttu kaldırdı kıpkırmızı oldum kulaklarıma kadar:)))

zaten kızla pek de kalamadık bİr saat durduk donduk su an acayİp agrıyor ayagım kırılmıs olmasından Çok korkuyorum umarım degİldİr zor basıyorum uzerİne

neredeyse malum bİr yİla yakın zamandır topuklu ayakkabı gİymİyordum yadırgadı vucudum tabİ olmadık yere İnce bİr basamak yapan dugun salonu sahİplerİnİnde etkİsİ var ama normal kİlomla falan olsa m Çok rahat toparlardım toplayamadım kendİmİ:))) hala aklıma geldİkce guluyorum :)))
önce geçmiş olsun esra aman dikkat ..Eşinide kutlamak gerek kendince kurtarma hamlesi yapması çok hoş ...
maşallah kuzuna :nazar:
kilolarımı kafama çok takıyorum kızlar nazan yazmış bi tek ben varım sadece 5 kilo veren diye ama bende onun gibiyim sadece 5 kilo verdim az buz değil 20 kilo fazlam var hala hamile gibi gözüküyorum 5. ayımda giydiğim kıyafetlere bile giremiyorum. ama şu anda zayıflamak için çaba sarfedemiyorum malum emziriyorum.
nehire gelince dün drdeydik gelişimini beğendi kalça ultrasonunda falan bi problem yok dedi. 5080 olmuş kolik içinde en zor günleri atlattınız artık yavaş yavaş azalır dedi. gerçektende gün geçtikçe azalma hissediyorum kakasını daha kolay yapıyo ama hep altını açınca yapıyo heryer kaka oluyo gün aşırı yıkayın dio doktor ama çok zor hergün yıkamak.3 4 günde bir yıkıyoruz
kilo demeyin bana 70 detakılıp kaldım gerçi iştahta süper emzieremiyorumda yok ama ben karar verdimmi gider ama ne zaman karar vericem ...:1shok:delikafadulden
bebeğinin kilosuda çok iyi maşallah:nazar:
canım ben prima kullanıyorum.7-9 kilosunu ve çok memnunumkremli.dene istersen...

ben baştan beri prima kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım

YUSUF GRİP OLDUUUUUUUU BABAMIZ GETİRDİ SAĞOLSUN YA YAVRUMUN BURNU FIRIL FIRIL HAFİFTE ÖKSÜRÜYOR ..
Bende üşüttüm yavruyu banyo yaptırıp yatırdım abalamızın geliş saatinde uyanmadı kanguruyoa hırka giydirip öylece aldım gittim öyle uykulu olunca battaniyeyeyde sarıyordum yani benim hatamda var
rezene ıhlamur karıştırp içiriyorum birde deniz suyu spreyi kullanıyorum olamazsa doktora gideceğim çok mız mızlığı yok bakalım bu gün daha iyi

nurdan neden ilk aylar yuzu dısa donuk konmuyorku mantıken insan bedeni dumduz onu donuk arkası donuk nefarkederki acaba,==??

bilmiyorum sebebini esracim,ama bize fark etmedi zaten uyuyor:) ustunde oyle yaziyordu,belki boynu desteklemek icindir..

saol canım bazen okuyup çıkıyorum aklım hep sizde bebekten vakit kalmıyoki tam girip bi şeyler yazıyım diyorum başlıyo viyaklamaya siz iyi idare ediyosunuz
20 gün kadar antalyadaydı m memleketimde çok rahat ettim şimdi yine bursadayım. çevrede yok burda bebişle başbaşa takılyoruz bütün gün
biz de öyle sayılırız çok samimi arkadaşlarımız yok..gezmeye çıkıyoruz bol bol malum burada havalar güzel
ELİF ya benim pompanın saklama kabından bulamıyorum avent almayı düşünüyorum aventin kapları pombama uyacakmı bilmiyorum uymazsa biberona sağıp saklama kabına aktarmak zorunda kalıcam bu durumun bi sakıncası var mı biliyo musun?_
bence hiçbir sakıncası yok..cam biberona sağma ama.biliyorsundur gerçi faydalı kısımlar cama yapışıp kalıyormuş.nette vardır lansınohun saklama kapları ben de almak zorunda kalacağım sanırım.sen saat kaça kadar çalışıyorsun?
Huggies 3 numrasında beni dumura uğrattı oğlumun bok değmemiş eşyası kalmadı maalesef:KK43: 1 ve 2 numarası çok iyiydi memnundum ama 3 numaranın lastik kısmını geniş tutmuşlar emici bölge yok orda çocuk kakasını yaptımı olduğu gibi kıyafetlerine geçiyo .İlk başta anlamadım kendime kabahat buldum bağlayamıyorum düzgün filan diye yada bebiş çok yapıyo artık kakasını dedim sonra çaktım köfteyi 2 paket daha bez almış bulundum.Fişini kaybetmişim gidip değiştirirdim ne güzel sizde durumlar nasıl ne kullanıyosunuz?
ben yeni doğduğunda huggies almıştım yanlardan sızdırma yapınca prima aldım daha ince ve çift bariyerli olduğundan beğendim.bir de çok emici sanki huggiese göre.bunlar benim fikirlerim tabi bebekten bebeğe de değişir.
foto eklemeyide unutmuşum girmeye girmeye
dide ne güzel buluşmaya istanbula gidiyormuşsun çok sevindim senin adına
sen de gel canım yakn ne de olsa.çok güzel olur.ayrıca tam bir güzellik yumağı doğurmuşsun şıklığı da ayrı bir güzellik zaten.Maşallah Allah nazarlardan korusun
Çok sağol.Bedenen aldığım yara çok umrumda değilde ruhum hakkaten sarsılmıştı atlattım şükür.Sağlık bakanlığından bilgi almaya çabalıyorum bi türlü muhattabım olan kişiye bağlanamadım maalesef. Şikayet edebilsem hastane ve doktoru dahada iyi olucam inşallah.
Maşallah Nehir'ine.
184'ü aradın mı? ben bana hakaret eden psikopat doktoru şikayet etmiştim..ne çatlak kadındı be!
pinky hayırlı olsun bundan sonra rahatlarsın artık

didocum benim görümcem kanguru 2-3 ay kullanılır diodu sen rahat kullanıyomusun
canım bu benim aldığım 3-12 kg arası kullanılıyor yani 6 ay kesin fazlası da olabilir.dün ağlıyordu bana dönük olunca nurdan ve nazanın dediği gibi yaptım ağlamadı.uyansın gezmeye çıkacağız kangurumuzla bakalım neler olacak?

Ayşin cok cok gecmıs olsun, Allahh yardımcın olsun, cok uzuldum.. gece dua ettım sızler ıcın, bır an once atlatırsınız ınsallahh..

Masallahh, Allah nazarlardan saklasın..

Dün gece alıtnı yaptım yaptım.. Kuzı uyanınca hayal oldu cevaplamak..

Dıdoooooooooooooo Aklımda kalan Deva nın fotografları.. resmen koptum.. hele o lafın.. dönenceye bakan masum koylu.. kaydirigubbakcemile3 ne alem kadınsın.. sorar bırılerı sana ılerıde bu benzetmelerın hesabını :))
resim aklında kalmış ama isim kalmamış evrimim yeni anneliğine veriyorum.Deva ayşinin kızı Neva benim minikimin adı..Bu arada MUZEY nasıl? uyuyor mu?

falla canım aklımda yoktu nette en ucuz 80 küsur olan minderi 70 tl ye bulunca alayım dedim.Neva'nın pek bi hoşuna gitti sırıtıp duruyor.
YUSUF GRİP OLDUUUUUUUU BABAMIZ GETİRDİ SAĞOLSUN YA YAVRUMUN BURNU FIRIL FIRIL HAFİFTE ÖKSÜRÜYOR ..
Bende üşüttüm yavruyu banyo yaptırıp yatırdım abalamızın geliş saatinde uyanmadı kanguruyoa hırka giydirip öylece aldım gittim öyle uykulu olunca battaniyeyeyde sarıyordum yani benim hatamda var
rezene ıhlamur karıştırp içiriyorum birde deniz suyu spreyi kullanıyorum olamazsa doktora gideceğim çok mız mızlığı yok bakalım bu gün daha iyi
geçmiş olsun derya.Bence git doktora bu gün ben de hapşırıp durdum hemen taktım maskemi.ilaç aldım iyiyim şimdi.
bilmiyorum sebebini esracim,ama bize fark etmedi zaten uyuyor:) ustunde oyle yaziyordu,belki boynu desteklemek icindir..

sırt ve başı dik tutamadıklarındanmış tam olarak.

biz de öyle sayılırız çok samimi arkadaşlarımız yok..gezmeye çıkıyoruz bol bol malum burada havalar güzel

bence hiçbir sakıncası yok..cam biberona sağma ama.biliyorsundur gerçi faydalı kısımlar cama yapışıp kalıyormuş.nette vardır lansınohun saklama kapları ben de almak zorunda kalacağım sanırım.sen saat kaça kadar çalışıyorsun?

ben yeni doğduğunda huggies almıştım yanlardan sızdırma yapınca prima aldım daha ince ve çift bariyerli olduğundan beğendim.bir de çok emici sanki huggiese göre.bunlar benim fikirlerim tabi bebekten bebeğe de değişir.

sen de gel canım yakn ne de olsa.çok güzel olur.ayrıca tam bir güzellik yumağı doğurmuşsun şıklığı da ayrı bir güzellik zaten.Maşallah Allah nazarlardan korusun

184'ü aradın mı? ben bana hakaret eden psikopat doktoru şikayet etmiştim..ne çatlak kadındı be!

canım bu benim aldığım 3-12 kg arası kullanılıyor yani 6 ay kesin fazlası da olabilir.dün ağlıyordu bana dönük olunca nurdan ve nazanın dediği gibi yaptım ağlamadı.uyansın gezmeye çıkacağız kangurumuzla bakalım neler olacak?

resim aklında kalmış ama isim kalmamış evrimim yeni anneliğine veriyorum.Deva ayşinin kızı Neva benim minikimin adı..Bu arada MUZEY nasıl? uyuyor mu?

falla canım aklımda yoktu nette en ucuz 80 küsur olan minderi 70 tl ye bulunca alayım dedim.Neva'nın pek bi hoşuna gitti sırıtıp duruyor.

geçmiş olsun derya.Bence git doktora bu gün ben de hapşırıp durdum hemen taktım maskemi.ilaç aldım iyiyim şimdi.

sırt ve başı dik tutamadıklarındanmış tam olarak.

şu an iyi hapşırmıyor öksürmüyor uyuorda dün hiç uyumadı yemedi hapşırıp durud küçük küçükte bir ikikere öksürdü ama zaten bu hafta doktora gidicez 3. ay kontrollerimiz için

nurdan sen ve bebekin resimleri çok güzel maşallah daha yeni yorum yazabildim

X