Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm markaların kapları 29-35 tl arasında değişen fiyatlarla..yuh
tüm markaların kapları 29-35 tl arasında değişen fiyatlarla..yuh
sen zaten yapmıcan ben yapıcam sen oğlumla kızına bakıcan gamyoncuiremsu
onlar da dörtlü bence..diğer markalarınki de dörtlü.amedanın 10 lusu 40 tl ama herbiri 80 ml4 taneyse verilir opara ama bi taneye 35 çok yahu, avent bilem bunlardan insaflı 4 lüsü 35 civarında. Ondan alırım ben bu gidişle sordum zaten 1 tanesimi 4 ümü diye elif l,nkteki siteye bakalım ne cevap gelicek .
Hadi herkeslere iyi akşamlar. Yarın görüşürüz inşallah.
E ben ne dedim:dilcikar:
burcu bende burgera gitmeyi özledim ya
chicken royale menü bide yanında soğan halkaları oyy oyy
maşallah maşallah kuzuya[/URL][/IMG]
geçmiş olsun canım ama bende çok gülerim ya düşene en çokta kendim düştüğümde :roflol::roflol:Bu aksam gorumcemİn kızının dugunu vardı aylardır suren ben gelebİlcekmİyİm dugune karmasasına gorumceler saolsun son verdİlerdİ ben gdİemem modundaydım İkİ aylık bebekle dugunde ne yapacam falan derken gorumcemler gel dedİler duvar dİbİne oturuuz emzİİrsİn olmazsa gelİn odasında emzİrİrsİn vs son İkİ gun kala gtİmey karar verdİgİm İÇİn ustume ne gİycem falan bİr panİk bugun gun İÇİnde bİrseyler uydurdum gİydİm uÇ aylık hamİle İken aldıgım sİyah kumas hamİle pantalonunla gİttİm dugune ;(( hala hamİle pantalonlarınla dolasıyorm allahtan modellerİ eskİsİ gbİİ cuval gİbİ degİl kİmse anlamıyor hamİle pantalonu olduunu neyse gİttİk İÇerİ yerlestİk derken sİgara İÇmeye gİden gurupla bende Çıkıp hava alayımdedİm , bu arada topuklu ayakkabıları ayaklarım pek bİr yadırgadı evden Çıkıp aarabaya bİnerken Çok agrıycak ayaklarım dİy anladım ama artık İs İsten geÇmİstİ İnmİstİk arabaya bİncez kızla falan gerİ donemem dedİm neyse dısardan İÇerİ gİrerken ayagımm burkuldu:)) ve bu bedene hakİm olamadım malum 84 kİloyum epey bİr yalpaladım sarhoslar gİbİ dusmemekİÇİn o esnada İbo arkamda kucagında ece İle gelİyordu esra esra aman falan dedİ durdu adamcagzı kucagnıda kİz olmasa tutacak ama tabİ kız var ve sagoulsun ayagını uzattı popoma dogru yere gum dİye İnmeyeyİm dİye allahım Çomelİverdİm yere tum salonun onunde tam kapı gİrİsİnde herkes dondu baktı ben gulmekten toparlanamadım gİrİste konukları karsılayan gorevlİ saglosun tuttu kaldırdı kıpkırmızı oldum kulaklarıma kadar:)))
zaten kızla pek de kalamadık bİr saat durduk donduk su an acayİp agrıyor ayagım kırılmıs olmasından Çok korkuyorum umarım degİldİr zor basıyorum uzerİne
neredeyse malum bİr yİla yakın zamandır topuklu ayakkabı gİymİyordum yadırgadı vucudum tabİ olmadık yere İnce bİr basamak yapan dugun salonu sahİplerİnİnde etkİsİ var ama normal kİlomla falan olsa m Çok rahat toparlardım toplayamadım kendİmİ:))) hala aklıma geldİkce guluyorum :)))
O kadar çok şey saydılar ki sebep olabilecek..ayşin çok geçmiş olsun ben bişey merak ettim neden olduğuyla ilgili bi şey söyldemi enfeksiyonun nedeni neymiş ??
şöyle bişey duydum ıslak pamukla poposunu silince eğer su soğuksa idrar yolu enfeksiyonu olabiliyomuş böyle birşey yapmışmıydın çünkü ben pamukla silmeye devam ediyorum ama terettüt etmeye başladım. eğer bundan olmuşsa bırakırım bende silmeyi
ayşin çok geçmiş olsun canım şükürler olsun iyileşmiş devamız
TAZEM düzenli kullanıldığında zinco cidden çok etkili. Bizim gaz sancılarımız çok azaldı
Başka ne yazacaktım ki ben:uhm::uhm::uhm:
tazecik çok zor ya ama düzüelicek az daha sabır hem büyüdükçe okadar çok kaka yapmaz endişelenme
gaz sancısına büyük adam dayanamıyor küçük melek nasıl dayansın ..
banyo sıcak oluyor sancısı azalıyorya ondan duruyorlar ...
zinco veriyorsan nurse verme karıştırma ikisini .
YUSUF GRİP OLDUUUUUUUU BABAMIZ GETİRDİ SAĞOLSUN YA YAVRUMUN BURNU FIRIL FIRIL HAFİFTE ÖKSÜRÜYOR ..
Bende üşüttüm yavruyu banyo yaptırıp yatırdım abalamızın geliş saatinde uyanmadı kanguruyoa hırka giydirip öylece aldım gittim öyle uykulu olunca battaniyeyeyde sarıyordum yani benim hatamda var
rezene ıhlamur karıştırp içiriyorum birde deniz suyu spreyi kullanıyorum olamazsa doktora gideceğim çok mız mızlığı yok bakalım bu gün daha iyi
O kadar çok şey saydılar ki sebep olabilecek..
Birincisi ve en önemlisi bağırsaktaki bakterilerin mesaneye girmesi imiş. Yani yanlış temizlemekten, önden arkaya değil arkadan öne temizlemekten kaynaklanıyormuş. Kızlarda anüs ile üretra girişi birbirine çok yakın olduğundan, bakteri girişi çok daha kolay oluyormuş. Ben bu konuya çok dikkat ediyordum, zaten doğum yaptığım hastanede eğitim veren hemşireler en önce bunu söylemişlerdi.
Altının uzun süre ıslak kalmasından olabilirmiş.Ki ben buna da çok dikkat ederim.
Altını temizlerken kullandığımız sabun ve şampuanlar bu enfeksiyona sebep olabilirmiş.
Bu şampuan ve sabunlar vajinada yaşayan yararlı bakterileri öldürüp enfeksiyon oluşumuna zemin hazırlarmış.
Dediğin gibi,soğuk su ile temizlemek sebep olabilirmiş.
Hatta hatta altını temizlerken kullandığımız pamuk bile sebep olabilirmiş, sonuçta steril değilmiş..
küçücükken dahada zor değilmi insanın içi acıyor ..Maalesef lansınohun kapları nette yok hatta hiç bi yerde poşetleri var sadece mailde attım lansınoha ama cevap gelmedi henüz.
Evet yanlardanda sızdırıyo atlerlerin yanları ıslak oluyo genelde.Hadi o neysede bu mok işi sinirimi bozdu.
184 ü biliyorum ama aramadım Antalyayla bi görüşüyüm inşallah görüşebilirsem tabi,olmadı orayı arıycam illaki yazılı şikayet istemezler umarım.
Oy kıyamam benim kanamam olduğunda 1 gün kaldık hstanede üstüm örtülü olduğundan odanın soğukluğundan haberim yoktu kayınvalidemde uykuya dalmıştı kuzucuğumu o zaman üşüttük daha 13 günlüktü o öksürdükçe benim ciğerlerim sızlıyodu. Geçmiş olsun .4 günlük farkla öne geçen Yusuf abiyede koca bi maşallahta bizden
sorunun belli olması iyi tedeviniz de başalmış çok şükür kız bebekleirn en büyük sorunu ..Çok teşekkür ederim hepinize..
Teşhis idrar yolu enfeksiyonu olarak kesinleşti.İdrar kültüründe bakteri üremesi çıktı, bu da teşhisi doğruluyor.
Ve çok şükür bugün evimize geldik. Bu gece ve yarın sabah antibiyotik iğnesi var ve yarın sabah kan vereceğiz, kan sonuçlarına göre tedaviyi keseceğiz yada devam edeceğiz. Ama çok şükür artık riskli zamanları atlattık.
Allah'ım kimseyi yavrusuyla sınamasın..
Çok teşekkürler
Teşekkürler Esra, doktorumuz dışardan, Acıbadem'in doktorlarından biri değil, tedaviyi ve yapılacakları kendisi planladı.
Yapılan her işlemde akbaba gibi başındaydım kızımın,hiç böyle biri olduğumu bilmiyordum, zaten doktorumuz dışardan dediğim gibi, gereksiz şeyleri yaptıracağını sanmıyorum.
Ama evet hastane gerçekten para tuzağı. Hastanede yattığımız 4 günün parası ile bir araba alınır neredeyse, allahtan özel sağlık sigortası yaptırmıştım..
Ateşi düştü teyzesi, çok keyifli değil ama iyileşecek.. Sağol
Çok teşekkürler
delikafaduldenfisfisfispsikopata bağlamadın demi esracım babalarda öptürmezsek laelaelaelaelae:bbo:ayşin çok geçmiş olsun canım şükürler olsun iyileşmiş devamız
yusufumuzada çok büyük geçmiş olsunnn demekki napmicezzz
babalara bile öptürmücezzz :lepi:
seda gelsene sende buluşmaya tatlımm bursadasın çok rahat gelirsin aslında??
sırnaşık şey:roflol:elif nbr tatlım
devalar nevalar karışmış delikafadulden
ben olsam muzey yerine güney derdim naniknanik
geliyorum, galiba taksiye atlayıp gelcem nasıl olcekse..ayça nbr geliyosun dimi bi aksilik yok
haa?? ağlarım bak..sen taaa Batmanlardan geliyosun ben de taa Beylikdüzünden gidicem tombul kuşa, bi nevi Tekirdağ yani..Ben de 3 gün kalam mı sizle haaa??hem izle hem bize takıl..ayça geliyomukine??
ben de kısır yapayım mı diycektim taa ilk zamanlar anaaa bi okudum Nazan benden önce davranmış. Neyse ben de başka bişey bulurum. Bu arada Esra bizi dinlemeyeceksin biliyorum ama nolur çok bi hazırlık yapma hepimiz bişey getirelim, sen bebekli hatunsun çok zor olur..adasımmm
gelirken visneli turta yapıp getireceğimm haberin olsun
Çok geçmiş olsun canım yaaBugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. . mafoldumbenmafoldumben
yok yok kızı erkeği yok..en küçük bedeninden al yeter..Valla giydirmeye başla bize dua edeceksin. Bizde 2 tane var yetiştiremiyorum, bikaç tane daha alıcam.. Bence inanılmaz faydalı bebekler için..tazem burcum erkeklik acisindan degil saglik acisindan sordum bende giydirsemmi diye, soguk burasi usumesin popisi..erkek icin ayri satiliyormu bu kilotlu corap yoksa bebik icin olani ikiside giyiyormu?yoksa yerim ben onun erkekligini:)
Ayneeeeeeeen.. Dün izmite gittik,haftalar sonra ilk kez orda erken uyudu..Niyeyse artık..selam kızlar oğlumu yeni uyuttum.bakalım ne kadar uyuyacak.gündüzleri uyuyyan gecede saat 3-4'e kadar yatmayan bi bebek oldu
baby dikkat ediyorum da senin kızın da bizimki gibi çok kusuyor galiba. Geri mi çıkarıyor yoksa peynirsi mi kusuyor. Eğer göğsümde süt doluysa Rüzgar çok açsa ve deligibi hızla emdiyse , emme biter bitmez peşine hemen ağız dolusu geri çıkarıyor..Bir ara bunalıma girecektim bu yüzden..ece her yemekten sonra kusar vaziyette gaz cıkarıo ondan krktum uykusunda kusarsa die
OĞLU OLAN ARKADAŞLAR, bebişlerin altını bağlarken pipiyi aşağı bastırıyorsunuz değil mi? Ben bilmiyordum, sürekli belinden çiş çıkıyordu başlarda, sonra Onur gördü de uyardı aşağı bastırmam gerektiğini... belki ondan çıkıyordur çiş diye söyledim...