2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

he sorma pervin bir kaka yapıyor sırttan çıkıyor taa en yazık da sırtına koyduğum beyaz havlulara oluyor.takım giydirmiyorum pek o yüzden ya üste kusup ya alta mıçıp batırıyorkaydirigubbakcemile3

Bugün 2 defa kaka yaptı sadece Doruk. Ben düzelsin diye beklerken .... ( Sürekli zırlıyor, bir tek banyo yaparken mutlu görünüyordu, bir de sabah kakasından sonra! Bütün gün de uyudu nerdeyse. Dün zinco aldım ona başladım. Ayrıca rezene, çörek otu suyu da veriyorum. Nurse vermiyorum (versem mi?) Onu mutsuz görmek ne kadar üzücü

aynen ya benide aynı dusunce sardı dunden beri bende kanguru alıp puseti bırakma kaarı aldım yarın hallederiz

sanırım bugun salonda takılcaz kızımla cunku uyanson emziriyim yatalım die bekliorum uyanmıo .. emrah mac yapmaya gtti saat 10da o sıra emzirdim uyuttum bende sızmısım kucagımda uyumusuz bi uyandımki dorugun pozisyonlarından birinde karnımın ustunde uyuyo kafası terlemis ben sıcaklamısım ama gozumu acamıorum uykudan bende devam ettim 12de emrah geldi o gelince aldı kucagımdan koltuga yatırdı kendide azcık yanına yattı ece ara sıra acıodu gozunu sonra daldı yine.. saat 2ye gelio 10dan buyana ac bisekilde uyuyo bense uyansada emzirsem die bekliorum uyudugum icin uykumda yok napcam bilmem

butun gun huzursuzluk yaptı kasıkla o şüyüd cayından verdim kalanıda ben içtim aksamda kusburnu ictim sanırım onlar cocugu uyutuo..

günde 2 kaka çok iyi be burcu.ben doktora sordum neva da 2haftadır az kaka yapıyor.önceden 6-7 defa yapardı şimdi günde 1-2 bazen gün aşırı yapıyor ama sırttan falan çıkıyor.bu kadar çok şey vermesen diyorum.Düzelecek bence üzme kendini..ben ne kadar ağladım neva'nın gazlı sancılı günlerinde
didem seninki mıcıo benimki kusuo biri alttan biri ustten calısıo:))
benimki de kusuyor emdikten sonra.peynir filan çıkarıyor..nadiren de fışkırtır tarzda kusuyor ki ben bu çocuk neden kusmuyor derdim sonradan açıldı
aynen ya benide aynı dusunce sardı dunden beri bende kanguru alıp puseti bırakma kaarı aldım yarın hallederiz

ne marka alacaksın? acaba daha rahat ayarlanan bir şey varmıdır? gerçi benim chicco ve krafttan başka alternatifim yok gibi burada

kalkacagı yok en iisi ben yanına yatayımda bugun koklasarak yatalım kızımla

benimde mothercare den baska alternatifim yok chicco var ama orda nekadar bilmiorum

biz de yıkadık nevayı da öyle uyudu..bütün gün dışarda da kucakta uyudu..işte böyle evde olsa asla uyumaz gündüz.hep gezmek olmaz ki ne yapacağız biz bu cadyla bu uyku işleri ne zaman düzene girer bilen var mı?

didoo baby ben hem puset hem arabasinin yatakli bolumunu goturmustum ana kucagi olanini, orda uyur geceleri diye..disari ciktigimiz her vakit teo kucakta tasindi, pusette durmadi, ama kanguruyla cok mutluydu, ilk kanguruda mutsuz oldu agladi koyunca sonra odugum yerde durmadim hemen yurumeye basladim, nazan vermisti o tuyoyu, iki dk sonra uyku moduna gecti, ve bunu her sefer yapti, o yuzden kangru daha pratik oluyor ve uyuyorlar ilac almis gibi..puseti cok az kullandim desem yeridir, sadece arabada bi yere giderken emniyet acisindan gecede yatak olarak kullandim, pusetinden demonte edip..

idare ediver yavrum ya..kaydirigubbakcemile3
böyle kabul ettik seni yavruş

peki yüzü sana dönükmüydü..benimki dışadönük duruyor bana dönük ağlıyor

çok tatlı kızın.maşallah çok şeker gözüküyor.seni burad görmekte güzel ayrıca

çok geçmiş olsun canım.seni bayağı merak etik.şimdi iyisin değil mi?

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sizlerle olmak harika ama şu an çıkmam gerek, teşekkür etmeden çıkmak istemedim.

ESRAKO, tatil hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. Mesela otel odası ve bahçe odası varmış siz hangisinde kalmayı düşünüyorsunuz. vs.

bir de markas ne? memnunmusun?

babybjorn almistim yuzu bana donuktu, ilk 3 ay oyle kulllaniyorsun 3. ay sonrasi yuzu disa donuk oluyor..cok memnun kaldim..dedigim gibi ilk an agladi sinir yapti disari ciktik 100 metre sonra sizmisti..her seferindede ayni sey oldu, hatta ben iki uc kere kullanabildim annem bana birakmadi sagolsun, hergun beraber yuruyuse ciktilar, onun cocugu saniyordu millet:))

ay canım çok geçmis olsun umarım en kisa zamanda toparlar
oglumun bebekliginden beri bobrek ve idrar yolu sorunları yasadıgım için biliyorum çok zorlu olur,

Dide, Kadıköy Acıbadem hastanesindeyiz.
Çok teşekkür ederim hepinize şifa dilekleriniz için, dualarınız için. İnşallah kısa sürede iyileşecek kızım..

canım aman dikkat et acıbadem hastanesine bilmiyorum orada dr unuz kim su anda sizi takip eden ama malum acıbadem hastanesi para tuzagı biryere donustu gittiginde olur olmaz gerekli gereksiz tonla tahlil yapıyorlar hele ozel saglık sıgortanız varsa yani de olan çocuklara oluyor bir suru kan idrar vs vermekzorundakalıyorlar

ya ece de durmuyor kanguruda evde denedim arkadsım vermisti markasız sıradan birsey belkide var markası benim dikkatimi cekmedi on yıllık bir urun sonuçta ama ece koyar koymaz darlandı aglamaya balsladı yuzunu disarı koyduk ondada agladı nazan demis hemen koyup yurusem sokakta taksam acaba dururmu buyuk rahatlıktı onla gezmek ama durmadı iste bizimki seninki durursa haber ver hemen yuruyunce denesene bir
oyun halisini kaca aldın yuzu koyun yatması gerek ama bizim kiz yuzukoyundanda hoslanmıyor havada birseyler asılı olanlardan almam lazım benim

zinco yu gaz içinmi verdi dr unuz tazem ? damlalıklı olanımı var birde bizde bagırsakları duzenlensin diye veriyorzu ama cay kasıgı ile seninki nasıl turuncu beyaz mı kutusu??
nurse ben veriyorum tavsiye ederim

biz clup odalarında kalacagız fiyatları daha uygun cunku ve otelden daha iyi olur dusuncesindeyim ben 2005 yılındada bu tesise gtimistim clup odalarıda gayet guzeldi ve pratik pusetle falan ozellikle altkat oülursa girpi çıkcaz bolca çunku bebekli olunca otele gir asansor bekle falan daha zamnetli olur zaten fiyat farkıda var istemedtim otel
bizim rezervasyonumuz clup odasında yani canım gelseniz ne harika olur orda tanısmıs olurduk bizde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…