Bir de haberi olan var mı bilmiyorum ama Mercimekim Seçil epeydir yoktu. hatırlarsanız doğumdan sonra çok baş ağrıları olmuştu sonra bir anda ortadan kayboldu. Meğer beyin kanaması geçiriyormuş. İki kez beyin ameliyatı geçirmiş. Psikolojisi çok bozukmuş.. Akşam akşam acaip üzüldüm yine..İyi olunca aranıza dönücem diyor..
Okula başladım:a015:
O kadar zor geldi ki kuzumu bırakıp gitmek...Bütün gün leyla gibi dolaştım. Neyse ki ev yakın da, arada koştura koştura geldim emzirdim. Evi uzak olanlara Allah yardım etsin.
Bu arada korkarım şifayı kaptımakannehirEvrim'in tarifini içiyorum şimdi. İnşallah kızıma geçmeden atlatırım:gitme:
CANAN ben beyogluna geliorum cuma benim icin uygun , istinyede gypsy esramda buluscaz. karsıdan nazan esrako kesici ayşinde gelicek. sen netarafta olucan
bir fotoda kurulanırken
of ya 15 dk uyudu denirmi gece iyi uyusa bari canım çok zorkızlar 15 dakika uyudu ama yine uyandı...
maşallah ceren hanımabugün doktor randevusundan havadisler
2. ayımızı dün bitirdik. bugün doktor tarttı 5000gr olmuş kızım. bir ayda 1 kilo almış tam olarak. iyi dedi. boyu da 58cm olmuş. doğduğunda 49cm idi ya bu doktor "doğduğunda yanlış ölçmüş olabilirler, iki ayda 9cm uzaması ortalamanın üzerinde" dedi. genel bir kontrol yaptı ve çok beğendi. herşeyi normalmiş. adam çapada prof, ben çok beğendim ama eşim devam etme konusunda kararsız. çünki adam çok rahat bir tip, tam bana göre. eşime pimpirikli doktor lazım. kılı kırk yaran tipler var ya onlardan.
bir fotoda kurulanırken