2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KAYRA cım benim ceren de çok az uyuyor. çok istiyorduk bi düzen oturtabilmeyi ama artık düzenden filan geçtik, uyusun yeter. saati önemli değil, yeterki uyusun istiyoruz. şimdi uyuyor.

bugün doktor randevusundan havadisler
2. ayımızı dün bitirdik. bugün doktor tarttı 5000gr olmuş kızım. bir ayda 1 kilo almış tam olarak. iyi dedi. boyu da 58cm olmuş. doğduğunda 49cm idi ya bu doktor "doğduğunda yanlış ölçmüş olabilirler, iki ayda 9cm uzaması ortalamanın üzerinde" dedi. genel bir kontrol yaptı ve çok beğendi. herşeyi normalmiş. adam çapada prof, ben çok beğendim ama eşim devam etme konusunda kararsız. çünki adam çok rahat bir tip, tam bana göre. eşime pimpirikli doktor lazım. kılı kırk yaran tipler var ya onlardan.

secili 2 kez aradım cevap yok diyene kadar caldırdım cevap yok gercekten endiseleniorum...ins iidir cok uzgnum nedense aklım hep onda

CANAN ben beyogluna geliorum cuma benim icin uygun , istinyede gypsy esramda buluscaz. karsıdan nazan esrako kesici ayşinde gelicek. sen netarafta olucan

bugunku menu kusufasulye bulgur mercimek corbası yuh bana ama napayım resmen denk geldi kız simdi durup durup aglıo papatya cayı icmistim gazımı alsın kıza yansımasın die..ac ama memeyi almıo babası sallıo onda duruo bana gelince yaygarayı basıo memeyide almıo dikmis gozleri babasına bakıo

dün kızıma banyo yaptırırken foto çektik. ekliyorum. aynı erkek bebek gibi di mi?

BABYMOM sen ne yapmışsın kuzum? üçü de bomba.... kaydirigubbakcemile3 eğer çok farketmezse ecenin gaz olayı haber ver de biz de yiyelim bari korkmadan. ben mercimek çorbasını çok severim , havalar da soğudu, canım çok çekiyor.

fotoların devamını albümde bulabilirsiniz.
buarada daha yeni gördüm sizlerin fotoları. kaçırdıklarım mutlaka olmuştur ama;
DıDO mama sandalyesinde senin hatun çok rahat görünüyor ve senin de dediğin gibi fotoda epey tombiş çıkmış. benim kız da fotolarda daha kilolu çıkıyor. nevanın da sanki biraz saçları dökülmüş mü? ilk doğduğunda sanki daha gürdü...
KEDıCı, boncuk gözlü kuzun çooooktatlı bakmış kameraya..
ESRAKO senin ecenin mevlüt fotolarını facebookta gördüm. nerden buluyorsunuz yauww öle bembeyaz abiye bebek elbiselerini? mevlüt kıyafeti satan yerler mi var yoksa? ben de iki hafta sonra mevlüt yapacağım ama elbise almadım henüz. evdekilerden giydiririm diyordum baktım ki hepiniz prens ya da prenses yapmışsınız kuzularınızı... benimki de çok spor kaçar şimdi, olmaz, ben de usule uyayım bari.

AİDA senin kızın da mevlüt elbisesi çok şık , az kalsın unutuyordum yazmayı. yok yok , kesin mevlüt elbisesi diye özellikle satılan butikler var...

KEDıCı, sen de bana bir soru sormuşsun arkadaşım ben pek geçmişi okuyamadığım için kaçırmışım, onu da yeni gördüm;
ben haftada 3 gün 4 er saatten anlaştım kadınla, ama ücreti netleştirmedik. ben 350 teklif ettim, o da 400 istedi. sonra konuşuruz deyip konuyu kapamıştık. herhalde onun dediği olacak. ya da ben haftalık vermeyi düşünüyorum parasını. yani her hafta 90 verirsem aylık 390 a filan tekabül eder. du bakalım yarın yine gelecek bayan, yarın netleştiririz. umarım vazgeçmez de...

kızlar ben yine herzamanki gibi monolog yapıyorum. çıkayım bar.
size iyi geceler.

Ay Allahım yaa:gitme:Bu kızcağızın başı dertten kurtulmayacak mı:sinifsinif:Çook üzüldüm, Allah şifa versin. İnşallah bir an önce iyileşir:Saruboceq:

Okula başladım:a015:
O kadar zor geldi ki kuzumu bırakıp gitmek...Bütün gün leyla gibi dolaştım. Neyse ki ev yakın da, arada koştura koştura geldim emzirdim. Evi uzak olanlara Allah yardım etsin.

Bu arada korkarım şifayı kaptımakannehirEvrim'in tarifini içiyorum şimdi. İnşallah kızıma geçmeden atlatırım:gitme:

BURKO, ne kadar çabuk başlamışsın çalışmaya. yasal olarak doğum iznin var, neden kullanamıyorsun ki?
ayrıca geçmiş olsun, aman dikkat bebeğe geçmesin.

cennetliksiniz..kolay gelsin çok zor olmalı.. bazen çalıştığımı hayal ediyorum kabus gibi geliyor..

CANAN ben beyogluna geliorum cuma benim icin uygun , istinyede gypsy esramda buluscaz. karsıdan nazan esrako kesici ayşinde gelicek. sen netarafta olucan

ya benim tarih yine değişti - 16.10 cuma akşamı geliyorum hatta feribota biletimi bile aldım - babam beni alacağı için perşembeye kadar istanbulda olmicak anca cuma alabiliyo beni o yüzden bende cuma gelicem
ınşallah buluşma 1-2 gün daha ertelenir of ya şansıma kızıyorum kaç tane buluşma oldu hiç birine katılamadım - bunu da ucu ucuna kaçırıyorum - ağlamak istiyorum ya:gitme:
Bizimkiler Bağcılarda oturuyo ama bana farketmez babam beni heryere götürür (aslında Ecenin hatrına yerimseniben ) umarım görüşürüz
bir fotoda kurulanırken

müthiş bişi bu kız ya - bakmaya doyamadım gözümü resimden ayıramadım dakikalarca
Maşallah

kızlar 15 dakika uyudu ama yine uyandı...
of ya 15 dk uyudu denirmi gece iyi uyusa bari canım çok zor
maşallah ceren hanıma
rahat doktor güven vermemiştir eşine kılı kırk yaranda insanı endişelendirebiliyor
bir fotoda kurulanırken

bu kız çok çirkin çok

kızlar eftelyada yok bu aralar sanki??
ondada unutkanlık başlamıştı yanlışmı hatırlıyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…