Seçil'i arayan olduysa haber verebilir mi?? Finki, Baby, Eylem?? Ben bu telefonla arama konularında çok çekingenim. Eskiden beri arkadaşlarım bana hep darılırdı. Rahatsız edicem diye ürkerim..Ne alakaysa huy işte benimkisi..
EVREKA EVREKA EVREKA!!!
40'ından sonra huy değiştirdi bizim Rüzgar. Uslu problemsiz çocuk zombiye dönüştü. Bir haftadır geceleri uyumuyor sürekli meme istiyordu. Allahım diyordum kaçak var bu çocukta herhalde sürekli emmek istiyor..Bir ara sütüm az diye düşündüm dolu dolu gelsin mi istiyor acaba..Baktım süt var ve çok fazla geri çıkarıyordu emdikten sonra. Bir de memeye saldırıyor sonra ağlamaya başlıyor, çekiyorum yine saldırıyor süt geldikçe yine ağlıyor falan. Sonunda sebebini buldum. Bizim "ters çocuk" meme emmek istiyor ama tok olduğunda içinde süt olsun istemiyor. Yani bana yalancı emzik muamelesi yapıyor. Memede uyumak hatta sürekli orda kalmak istiyor. Dün gece bir göğsümü sağıp boşalttım (sütü atmadım tabi) verdim ağzına mutlu mesut yalancı meme gibi emdi emdi uyudu.. Yalancı emzik şart oldu deyip bikaç deneme yaptım ama sonuç başarısız.. Ya gezmek istiyor ya da memede kalmak..Meme veriyorum sussun diye ama midesi dolu oluyor ve anında geri çıkarıyor. Ama her seferinde öyle bir saldırıyor ki gören açlıktan ölüyor bu çocuk sanır.. Üst baş hep süt temizlemekten, değiştirmekten gına geldi..Kabus gibi..Napcamı şaşırdım...Israrla yalancı meme denemelerim devam ediyor..